Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Jordan – Ελισάβετ και η ομάδα των κοριτσιών στο Βάθρο



Μετά από αγωνιστική ανάπαυση σχεδόν 30 ημερών, οι ομάδες του ξίφους ασκήσεως ταξίδεψαν στην Αθήνα για το κορυφαίο Πρωτάθλημα. Συνολικά 10 ξιφομάχοι του Ο.ΞΙ.Φ. έδωσαν όχι μόνο το παρόν αλλά τον εαυτό τους ολόκληρο.

Και το αποτέλεσμα….3 χάλκινα μετάλλια με τον Ιορδάνη Ηλιάδη, την Ελισάβετ Στάντσιου και την ομάδα των γυναικών (Στάντσιου, Ναλπαντίδου, Στέλλα και Καφάση).
Το σημαντικότερο όλων είναι ότι τα παιδιά κράτησαν τον Ο.ΞΙ.Φ. όρθιο μέσα στην μάχη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην Γενική Κατάταξη Σωματείων της ΕΟΞ απέναντι στον «αιώνιο» πρώτο, τον  Πανελλήνιο Γ.Σ.
Η συνέχεια προμηνύεται …γκράν γκινιόλ, αφού όλα θα κριθούν στη 2η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών (20, 21 Απριλίου) με τις κατηγορίες του ξίφους μονομαχίας και εκεί ο Ο.ΞΙ.Φ. θα είναι πολύ δυνατός.
Το επόμενο σαββατοκύριακο περισσότεροι από 50 ξιφομάχοι του Ομίλου θα αγωνιστούν στο Διεθνές Κύπελλο Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει ο Μέγας Αλέξανδρος.
Αμέσως μετά, 6 μελής αποστολή θα αναχωρήσει για το Porec της Κροατίας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Γυναικών 2013.
Τέλος, η προπονητική ομάδα του Ο.ΞΙ.Φ. προσανατολίζεται στην διεύρυνση του PRESPA SUMMER FENCING CAMP (30 Αυγούστου έως 8 Σεπτεμβρίου 2013) για ακόμα μία περίοδο 21 έως 30 Αυγούστου λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης, δεδομένου ότι για 1η χρονιά θα φιλοξενηθεί και η σπάθη.
Φλώρινα: 31-3-2013
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.