Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Μπάσκετ Ανδρών Γ' Εθνικής: ΦΣΦ «Αριστοτέλης» - Γ.Σ. «Τιτάνες» Παλαμά



Συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή 10/11 στις 6.00 το απόγευμα στο ΔΑΚ Φλώρινας, η αγωνιστική της Γ' Εθνικής στο μπάσκετ ανδρών με τον αγώνα του Φ.Σ. Φλώρινας «Αριστοτέλη» και της ομάδας της Γ.Σ. «Τιτάνες» Παλαμά.

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας για το θάνατο της Κωνσταντίνας Μπαρδάκα



Σήμερα την 9η Νοεμβρίου 2013 και ώρα 6.00 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας συνήλθε σε έκτακτη Συνεδρίαση μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. Αντωνίου Σίπκα με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: «Έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο της Κωνσταντίνας Μπαρδάκα, αδερφής του κ. Χρήστου Μπαρδάκα, Αντιδημάρχου Φλώρινας».

Eγκαίνια της εστίας του Σώματος Ελλήνων Οδηγών στη Φλώρινα


Συνεχίζεται ο κύκλος ομιλιών της Ιεράς Μητρόπολης Φλώρινας



Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐσεβῶν Χριστιανῶν ὅτι τὴν προσεχῆ Κυριακὴ 10η Νοεμβρίου 2013, μετὰ τὴν Ἀκολουθία τοῦ Ἑσπερινοῦ, θὰ συνεχισθεῖ ὁ κύκλος ἑσπερινῶν ὁμιλιῶν ποὺ πραγματοποιοῦνται ἀπὸ κληρικοὺς τῆς Ἱερᾶς μας Μητροπόλεως στὶς τρεῖς μεγάλες πόλεις τῆς Μητροπολιτικῆς μας περιφερείας, Φλώρινα, Ἀμύνταιο καὶ Πτολεμαΐδα, σύμφωνα μὲ τὸ ἀκόλουθο πρόγραμμα:

Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού



Η `Οίνοι Βορείου Ελλάδος` συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην `Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού` με το δίκτυο `Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος`, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013.

Λευκός Οίκος: Η Πτώση (White House Down)



Ο John Cale (Channing Tatum) είναι μέλος της αστυνομίας του Καπιτωλίου και έχει μόλις ενημερωθεί ότι η αίτηση για να γίνει μυστικός πράκτορας στην υπηρεσία του Προέδρου των ΗΠΑ James Sawyer (Jamie Foxx)έχει απορριφθεί.

Έναρξη μαθημάτων χορού από το Σύλλογο Μικρασιατών



Ο Σύλλογος Κιουταχειωτών Μικρασιατών «Άγιος Μηνάς», ξεκινά τα μαθήματα παραδοσιακών χορών της Μ. Ασίας κάθε Πέμπτη 4-5 μ.μ. στην αίθουσα προβών του Φ.Σ.Φ. «Αριστοτέλης».

Εκτεταμένη Αστυνομική Επιχείρηση για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας



Ελέγχθηκαν συνολικά (4.128) άτομα και  (3.446)  οχήματα, συνελήφθησαν (32) άτομα και βεβαιώθηκαν (263) παραβάσεις.
Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιήθηκε Αστυνομική Επιχείρηση κατά το διήμερο 07 και 08-11-2013, σε όλες τις Περιφρειακές Ενότητες της Δυτικής Μακεδονίας.

Ολοκληρώθηκαν πανηγυρικά οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 101ης επετείου των ελευθερίων της Φλώρινας



Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 08 Νοεμβρίου 2013 με την παρέλαση και την υποστολή της σημαίας των 100 χρόνων  οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 101ης επετείου των ελευθερίων της Φλώρινας από τον τουρκικό ζυγό. 

Βράβευση 15 αθλητών του ΑΟΦ από τον Δήμο Φλώρινας για το 2013



Σας ανακοινώνουμε τα ονόματα των αθλητών μας που διακρίθηκαν το 2013 στα αθλήματα της Χιονοδρομίας, Σκι με σκοποβολή (ΔΙΑΘΛΟ), Ποδηλασίας , ROLLER SKI.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Η 20η Χορωδιακή Συνάντηση του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης»



Την 20η Χορωδιακή Συνάντηση που γίνεται στο πλαίσιο της 101ης επετείου των Ελευθερίων της Φλώρινας διοργανώνει ο ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013. Η Χορωδιακή συνάντηση εφέτος είναι αφιερωμένη στον πρώτο Δήμαρχο της Ελεύθερης Φλώρινας, Στέργιο (Τέγο) Σαπουντζή. Για την ζωή, το έργο και την προσφορά του στον τόπο μας θα μιλήσει ο Πρόεδρος του ΦΣΦΑ κ. Κωνσταντίνος Ραπτόπουλος – Χατζηστεφάνου.

Δραστηριότητα μηνός Οκτωβρίου των υφισταμένων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Μειώθηκαν οι ληστείες και  οι κλοπές ενώ αυξήθηκαν οι συλλήψεις για ποινικά αδικήματα, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2012

Κόντρα σε λέαινες και προγνωστικά ο Αμύντας



Αναχώρησε πριν λίγες ώρες η αποστολή του Αμύντα για την πόλη της Πάτρας, όπου αύριο 9/11, στις 18:00, αναμετράται με τις Λέαινες, με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα που θα τονώσει ψυχολογικό την ομάδα εν όψει της δύσκολης εβδομάδας που έρχεται με 2 εντός αναμετρήσεις, την Τετάρτη 13/11 απέναντι στον Μακεδονικό Θεσ/νίκης και το Σάββατο 16/11 με την περσινή κυπελλούχο Νέα Ιωνία, για το πρωτάθλημα της Α1.

Εκτεταμένοι τροχονομικοί έλεγχοι στα λιγνιτωρυχεία της Φλώρινας



Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 632 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 79 παραβάσεις
Στα πλαίσια στοχευμένων αστυνομικών δράσεων, η Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας κατά το χρονικό διάστημα από 01-09-2013  έως 31-10-2013, οργάνωσε και πραγματοποίησε εκτεταμένους τροχονομικούς ελέγχους σε οδηγούς επαγγελματικών οχημάτων που δραστηριοποιούνται στα λιγνιτωρυχεία της Φλώρινας.

Εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας για την 8η Νοεμβρίου- Βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες των πανελλαδικών



Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 07 Νοεμβρίου 2013, η προτελευταία ημέρα των εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας, στο πλαίσιο του εορτασμού της 101ης επετείου των ελευθερίων της Φλώρινας. Στις εκδηλώσεις τον κόσμο και τους παραβρισκόμενους υποδέχτηκε ο οικοδεσπότης αυτών, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.

Ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις εορτασμού της 8ης Νοεμβρίου



Για τον εορτασμό της 101ης Επετείου των Ελευθερίων της Φλώρινας, κατά την 8η Νοεμβρίου 1912, ο Δήμος Φλώρινας καθορίζει τις εορταστικές εκδηλώσεις στο σύνολο του Δήμου Φλώρινας, ως εξής:

Εορτασμός της 101ης επετείου ελευθερίων Τ.Κ. Βεύης



Εορτάστηκε  την Πέμπτη 07 Νοεμβρίου 2013 η 101η επέτειος των ελευθερίων της Τοπικής Κοινότητας Βεύης, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα εορτασμού.

Υποστηρίζουμε εκδηλώσεις της επετείου των ελευθερίων της Φλώρινας



Με αφορμή την απελευθέρωση της Φλώρινας, 8 Νοεμβρίου 1912, τιμούμε και θυμόμαστε τα ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα ως ιστορικές και κοινωνικές αξίες στο πεδίο της αγωγής της ειρήνης.

Συνάντηση Περιφερειαρχών με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο



Όλα τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Περιφέρειες συζητήθηκαν και παραδόθηκαν εγγράφως στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκο, κατά τη σημερινή συνάντηση με τους 13 Περιφερειάρχες, που έγινε στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

Αναρτήθηκε το ετήσιο αναλυτικό πλάνο προπονήσεων από τον ΑΟΦ (ΔΕΚ 2013-0ΚΤ 2014)



Σας ενημερώνουμε ότι το αναλυτικό πρόγραμμα προπονήσεων του Ομίλου έχει έναρξη τον Δεκέμβριο  2013 και λήξη τον Οκτώβριο 2014.Περιλαμβάνει τις εξής δραστηριότητες: Χιονοδρομία-Ποδηλασία-ROLLER SKI-Ιππασία -Τρέξιμο-Κολύμπι-Ασκήσεις Δύναμης-Ευλυγισίας –Ισορροπίας-Ημερήσιες εκδρομές-7ήμερη κατασκήνωση στην θάλασσα. SITE: www.aoflor.blogspot.com

Συμφωνία για τις απαλλοτριώσεις σε Λεβαία και Κλειδί



Σε συμφωνία για το θέμα των απαλλοτριώσεων κατέληξαν από τη μια μεριά η αντιπροσωπεία της περιοχής που αποτελούνταν από τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Μάκη Ιωσηφίδη, τον Βουλευτή Φλώρινας κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη και εκπροσώπους των κατοίκων της Λεβαίας και του Κλειδιού και από την άλλη τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο του Δ.Σ. της ΔΕΗ κ. Κωνσταντίνο Δόλογλου.

Έγκριση μελέτης Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου από τον Υπουργό Παιδείας



Σε συνάντηση που είχαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης και ο Βουλευτής Νομού Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης με τον Υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, υπογράφτηκε από τον Υπουργό η έγκριση της μελέτης κατασκευής του κτηρίου που θα στεγάσει το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου.

Διαφωνία βουλευτών για την εκχώρηση στον Καναδά του ονόματος των Ελληνικών Π.Ο.Π. της φέτας και των ελαίων Καλαμάτας



Να μην επικυρώσουν οι αρμόδιοι υπουργοί της Κυβέρνησης και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός τα τελικά κείμενα των διμερών διαπραγματεύσεων Ε.Ε. – Καναδά ζητούν με γραπτή παρέμβασή τους 21 βουλευτές όλων των κομμάτων που υπέγραψαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής παραγωγής και εμπορίου με επικεφαλής τον ανεξάρτητο βουλευτή Κοζάνης Γιώργο Κασαπίδη.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Η πέμπτη ημέρα των εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας



Με την  Παιδική Χορωδία «Δ. Λιώτσης» του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», τους Κανταδόρους της Γ΄ Η-λικίου και το χορευτικό Τμήμα του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ξεκίνησε η πέμπτη ημέρα των εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας, για το κλείσιμο του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Φλώρινας από τον τουρκικό ζυγό, την Τετάρτη 06 Νοεμβρίου 2013.

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης



Με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο, ο οποίος συνοδευόταν από το Μητροπολίτη Φλώρινας κ. Θεόκλητο, συναντήθηκε την Τετάρτη 06 Νοεμβρίου 2013 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.

ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΑ 2013‏


Διακοπή η ηλεκτροδότησης αύριο Παρασκευή σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας



Λόγω προγραμματισμένων  εργασιών θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, την Παρασκευή 08 Νοεμβρίου 2013 στις εξής Τοπικές Κοινότητες:

Απεργία χωρίς απεργούς στη Φλώρινα και συγκέντρωση σε άδεια πλατεία



Σε φιάσκο κατέληξε τελικά η  απεργία της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ της 6ης Νοεμβρίου στη Φλώρινα αφού η συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης έγινε χωρίς απεργούς. Δεν συγκεντρώθηκαν πάνω από 35 άτομα, εκπρόσωποι σωματείων,  κι ας έγινε σοβαρή κινητοποίηση τόσο από την ΓΣΕΕ όσο και από την ΑΔΕΔΥ.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην 101η επέτειο απελευθέρωσης της Φλώρινας



Σας γνωρίζουμε ότι ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις εορτασμού  της 101ης Επετείου Απελευθέρωσης της Φλώρινας και συγκεκριμένα την Παρασκευή 08 Νοεμβρίου 2013, θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιώργος Αποστολίνας.

Ολοκληρώθηκε η τέταρτη ημέρα των εκδηλώσεων του Δήμου



Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 05 Νοεμβρίου 2013 η τέταρτη ημέρα των εκδηλώσεων για το κλείσιμο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Φλώρινας από τον τουρκικό ζυγό.

Η ομιλία του Προέδρου του ΕΚΦ Σ. Μπίρου στην απεργιακή συγκέντρωση της 6ης Νοεμβρίου



Συναδέλφισσες - συνάδελφοι,
Οι εργαζόμενοι της χώρας μας βρισκόμαστε για μια ακόμα φορά στους δρόμους του αγώνα.  
Οι απεργιακές κινητοποιήσεις, συνεχίζονται καθώς εντείνονται οι αντεργατικές επιθέσεις κατά των βασικών και θεμελιακών εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.

Το στοίχημα της Αναγέννησης- Το Διεθνές Περιβάλλον, η Ευρώπη και το μέλλον της Ευρώπης


Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Κρήτης στην Π.Ε. Φλώρινας



Με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο συναντήθηκε την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης. Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος, ο Πρωτοσύγκελος της Ι. Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Ιουστίνος Μπαρδάκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Χρήστος Ευαγγέλου κ.ά.

Εκλογές για το νέο Δ.Σ. του πολιτιστικού Συλλόγου Εργαζομένων ΔΕΗ Ν. Φλώρινας



Τάξεις του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας στο Κ.Π.Ε. Βεύης- Μελίτης



Στις 01 Νοεμβρίου 2013 το Κ.Π.Ε. Βεύης- Μελίτης υποδέχθηκε τους εκπαιδευτικούς Τριανταφυλλίδη Λεωνίδα και Τσουρίλα Παρασκευή με τις Ε2 & ΣΤ2 τάξεις  του 3ου Δημοτικού  Σχολείου Φλώρινας.

Εκδήλωση ενημέρωσης στο Φιλώτα



Εκδήλωση ενημέρωσης των πολιτών για τα τρέχοντα θέματα του Δήμου Αμυνταίου και τα έργα που κατασκευάζονται στην Τοπική Κοινότητα Φιλώτα πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Μάκη Ιωσηφίδη, Δημοτικών Συμβούλων και πολιτών.

Σύλληψη αλλοδαπού στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας για μεταφορά ατόμων έναντι κομίστρου



Χθες (06-11-2013) τις μεσημβρινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας συνέλαβαν 53χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, γιατί μετέφερε με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, δύο (2) ομοεθνείς του έναντι κομίστρου, προς το εξωτερικό της χώρας.

6ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων Κεντροδυτικής Μακεδονίας



6ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2013 –
2η Αγωνιστική
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 διεξήχθη η 2η αγωνιστική του 6ου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κ.Δ. Μακεδονίας 2013. Μετά τις άνετες και αναμενόμενες νίκες των ομάδων μας επί του Αριστοτέλη και της Κατερίνης η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

Επίσημη επίσκεψη της Υφυπουργού Περιβάλλοντος Αλβανίας στις εγκαταστάσεις της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ



Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 05 Νοεμβρίου στα γραφεία της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. επίσημη επίσκεψη της Υφυπουργού Περιβάλλοντος Αλβανίας, αξιότιμης κας Olijana Ifti.

Είμαι Γυναίκα – Επιχειρώ, Καινοτομώ



Ο Σύνδεσμος Γυναικείων Επιχειρήσεων Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιεί ημερίδα για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα με τίτλο “Είμαι Γυναίκα – Επιχειρώ, Καινοτομώ” το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Π.Ε. Κοζάνης.

Πρωτάθλημα Παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ: Φ.Σ.Φ. "Ο Αριστοτέλης" - "Αίαντας" Αμυνταίου



Στο πρώτο παιχνίδι  για τον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος Παίδων της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας (Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.), το παιδικό Μπάσκετ του "Αριστοτέλη" επικράτησε εύκολα το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 του "Αίαντα" Αμυνταίου με σκορ 108 – 28.

Εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών



Σας  καλούμε στην εκδήλωση μας το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 19.30μμ στο πρώην δημοτικό σχολείο Βαθυλάκκου με την ευκαιρία της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη υλοτομία στη Μικρολίμνη Φλώρινας



Την Τρίτη (05-11-2013) τις μεσημβρινές ώρες σε δασική περιοχή στη Μικρολίμνη Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας συνέλαβαν 50χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για παράνομη υλοτομία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Συναντήσεις της Βουλευτού Ν. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή- ενημέρωση από ΓΕΩΤΕΕ/ΤΔΜ – ΕΒΕ Κοζάνης



Συναντήσεις για τα τρέχοντα ζητήματα και τις εξελίξεις πραγματοποίησε η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Ραχήλ Μακρή. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με μέλη του ΓΕΩΤΕΕ/ΤΔΜ  στα γραφεία του επιμελητηρίου στην Κοζάνη.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για το κλείσιμο του εορτασμού των 100 χρόνων απελευθέρωσης της Φλώρινας



5η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ
Ώρα 8:00μμ: Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο).
α) Ομιλία-παρουσίαση από τη φιλόλογο κ. Αργυρώ Σιώνα με θέμα: «Η εξέλιξη της Φλώρινας, με αφετηρία την απελευθέρωση μέχρι και τις μέρες μας, μέσα από φωτογραφικά αρχεία».

Η τρίτη ημέρα των εκδηλώσεων για τα 101η επέτειο των ελευθερίων της Φλώρινας



Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 04 Νοεμβρίου 2013 η τρίτη ημέρα των εκδηλώσεων για το κλείσιμο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Φλώρινας από τον τουρκικό ζυγό.

Στη Φλώρινα ο Γενικός Γραμματέας της ΑΔΕΔΥ Ρήγας Λεμονής



ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 6ης ΝΟΕΜΒΡΗ

«Το συνδικάτο δεν ανατρέπει κυβερνήσεις, το συνδικάτο ένα σκοπό έχει να ανατρέψει την εφαρμοζόμενη πολιτική» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της ΑΔΕΔΥ Ρήγας Λεμονής  ο οποίος βρέθηκε στη Φλώρινα την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου  2013, στο πλαίσιο της εξόρμησης ανά την Ελλάδα των στελεχών της ΑΔΕΔΥ, για ενημέρωση των μελών των σωματείων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία και οι εργαζόμενοι στο δημόσιο.

Επανεκκίνηση μονάδας ΑΗΣ Αμυνταίου Φιλώτα



Σε λίγη ώρα θα γίνει επανεκκίνηση της μονάδας ΑΗΣ Αμυνταίου Φιλώτα, λόγω βλάβης που έχει αποκατασταθεί.

Επιτυχίες του Α.Σ. «ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ» στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών



Επέστρεψε στις 3:30 πμ τα ξημερώματα της Δευτέρας η αποστολή του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών που έγιναν στο Ολυμπιακό Κέντρο του Ταε –κβον- ντο στο παλιό Φάληρο το Σαββατοκύριακο 2 &3/11/2013.

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Οκτώβριο του 2013, στην εδαφική αρμοδιότητα των Αστυνομικών Διευθύνσεων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.