Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Κάλεσμα στην 24ωρη απεργία στις 6 Νοεμβρίου 2013



Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία στις 6 Νοεμβρίου 2013, ημέρα Τετάρτη, που κήρυξαν η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ.

Αντιστεκόμαστε σε µια πολιτική που γεμίζει τη χώρα µας µε κοινωνικά και οικονομικά ερείπια προς όφελος των δανειστών και του μεγάλου κεφαλαίου. Σε µια πολιτική που έχει οδηγήσει τη χώρα σε βαρβαρότητα και ανθρωπιστική κρίση µε 1.700.000 ανέργους, 3.000.000 ανασφάλιστους, σε καθημερινές αυτοκτονίες πολιτών, στην πείνα και στην εξαθλίωση χιλιάδες οικογένειες. Σε μια πολιτική που οδηγεί σε νέα αντεργατικά μέτρα.
Η προσπάθεια της Κυβέρνησης να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους και την κοινωνία δεν έχει κανένα αποτέλεσμα.
Η εικονική πραγματικότητα που προσπαθεί να κατασκευάσει µε τη βοήθεια των ΜΜΕ και άλλων φερέφωνων δεν μπορεί να παραπλανήσει κανέναν.
Στόχος της Κυβέρνησης και της Τρόικας είναι να πλήξουν και πάλι τα δικαιώματα των εργαζομένων και της κοινωνίας.
Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και τα δημόσια κοινωνικά αγαθά βρίσκονται και πάλι στο στόχαστρο.
Οι άμεσες απολύσεις 15.000 εργαζομένων προωθούνται ήδη. Μετά τις πρώτες 15.500 διαθεσιμότητες που προωθήθηκαν, προετοιμάζεται ο δεύτερος και τρίτος γύρος με ακόμη περισσότερους εργαζόμενους. Διάφοροι φορείς και υπηρεσίες θα καταργηθούν, με μοναδικό στόχο την επαλήθευση αριθμητικών στοιχείων του Μνημονίου, το οποίο αποδομείται καθημερινά.
Προετοιμάζονται νέες ανατροπές στην κοινωνική ασφάλιση προς όφελος των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών. Αντί να επιστρέψουν στα Ταμεία τα κλεμμένα αποθεματικά, προωθούν νέες μειώσεις στις συντάξεις και το εφάπαξ. Τα πενιχρά μας εισοδήματα θα δεχθούν νέα επίθεση, νέες μειώσεις αποδοχών και νέα φορολεηλασία.
Σας καλούμε να πρωτοστατήσετε στην προσπάθεια επιτυχίας της ΑΠΕΡΓΙΑΣ.
Δεν μπορούμε να περιμένουμε λύσεις, αν ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Καραθανάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.