Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ο Δημήτρης Ιωαννίδης νέος Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Φλώρινας ‏



Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013, οι εκλογές ανάδειξης νέου προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Φλώρινας από τη βάση των μελών της.
Νέος πρόεδρος της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Φλώρινας εκλέγεται ο Δημήτρης Ιωαννίδης.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο νέος πρόεδρος της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Φλώρινας Δημήτρης Ιωαννίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 «Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Φλώρινας για την έμπρακτη στήριξή τους στο πρόσωπό μου.  Από την πλευρά μου, γνωρίζοντας ότι η ανεργία είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της περιοχής, μέσα από διάλογο θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τα σημεία εκείνα που δημιουργούν το πρόβλημα και θα προτείνουμε λύσεις. Λύσεις που θα «κρατήσουν» τους νέους ανθρώπους εδώ που μεγάλωσαν. Επίσης, σκοπός μου είναι να αναδειχθούν νέες ιδέες και προτάσεις για το Νομό Φλώρινας, ιδέες που αποσκοπούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και ιδίως των νέων.
Στόχος μου είναι να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις, τις αξίες και τα οράματα αυτής της ιστορικής οργάνωσης. Της οργάνωσης που τα τελευταία χρόνια διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο βάζοντας κομμάτια στο παζλ των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων που αφορούν την επιχειρηματικότητα, την παιδεία, την οικονομία, την εκπαίδευση, την αλληλεγγύη.
Θέλω να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Φλώρινας Δημήτρη Σουμπάση για την προσφορά του στην οργάνωση και για την άψογη συνεργασία μας τα τελευταία χρόνια.»

Βιογραφικό
Ο Δημήτρης Ιωαννίδης γεννήθηκε το 1988 στη Φλώρινα. Είναι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. και μεταπτυχιακός φοιτητής της Εδαφολογίας και της Διαχείρισης εδαφικών πόρων της Γεωπονικής Σχολής, με ειδίκευση στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (GIS) και την Τηλεπισκόπηση. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι μέλος της ΟΝΝΕΔ από το 2006.  Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψήφιων Διδακτόρων της Γεωπονικής Σχολής, μέλος του ΓΕΩΤΕΕ, μέλος του Γεωπονικού Συλλόγου Μακεδονίας Θράκης, μέλος του τμήματος Εθνογραφίας και Χορού του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης». Έχει διατελέσει υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΟΝΝΕΔ Φλώρινας (2010-2013), Πρόεδρος (2011) και Γενικός Γραμματέας (2010) του Συλλόγου Φοιτητών Γεωπονίας, μέλος του Ταμείου Διοίκησης και Διαχείρισης του Αγροκτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2009-2011), εκπρόσωπος των φοιτητών στα όργανα συνδιοίκησης της Γεωπονικής Σχολής (2007-2012).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.