Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Στο θησαυρό Δράμας το Προεδρείο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ για τη συγκρότηση ενός ακόμα ΣΩ.Π.

Κάνοντας πράξη το άνοιγμα του Σωματείου σε Πανελλαδικό επίπεδο, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, σε μια προσπάθεια να δώσει δύναμη στη φωνή των εργαζομένων, προχωρά στη συγκρότηση ενός νέου Σωματειακού Παραρτήματος.
Μετά τη συγκρότηση του Σω.Π. Θεσσαλονίκης σειρά έχει ο  Υδροηλεκτρικός Σταθμός Φράγματος Νέστου στο Θησαυρό Δράμας (ισχύος 384 MW), όπου θα βρίσκεται την Τρίτη 6 Μαρτίου το Προεδρείο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ προκειμένου να ολοκληρώσει τη διαδικασία συγκρότησης του Σωματειακού Παραρτήματος.
Πρόκειται για το 19ο Σωματειακό Παράρτημα του Σωματείου, που θα δώσει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους της  Παραγωγής του Σταθμού της Δράμας να αποκτήσουν ένα βήμα υγιούς  έκφρασης και διεκδίκησης, σε ένα συνδικάτο που δραστηριοποιείται στους Σταθμούς Παραγωγής και στα Ορυχεία. 
Ο ανένδοτα διεκδικητικός, μάχιμος, δυναμικός και συγκροτημένος τρόπος με τον οποίο ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όλα αυτά τα χρόνια δίνει τη μάχη για τους εργαζόμενους, τον έχει καταστήσει άξιο της εμπιστοσύνης τους και γι΄αυτό και επιλέγουν σταθερά να ενώσουν τη φωνή τους στη φωνή του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
5 Μαρτίου 2012
Γραφείο Τύπου ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.