Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Συνεδριάζει την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών

Συνεδριάζει την Πέμπτη στις 15 Μαρτίου 2012 και ώρα 12:00΄ το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών, με τα παρακάτω θέματα:
1.                                     Έγκριση χορήγησης άδειας χρήσης Μουσικής  στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, της Τάπα Δήμητρας στην Τ. Κ. Αγίου Γερμανού. (Εισηγητής Πρόεδρος του Δ. Σ. ).
2.                                     Έγκριση πραγματοποίησης κεντρικής εκδήλωσης  και ψήφιση δαπάνης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. (Εισηγητής Πρόεδρος του Δ. Σ. ).
3.                                     Διαχείριση των αρδευτικών υδάτων για το έτος 2012, της Τοπ. Κοινότητας Αγίου Αχίλλειου (Οικισμός Πύλης) (Εισηγητής Πρόεδρος του Δ. Σ. ).
4.                                     Έγκριση εκμίσθωσης του περισσεύματος των δημοτικών βοσκοτόπων του Δήμου  για την θερινή περίοδο έτους 2012. (Εισηγητής Πρόεδρος του Δ. Σ. ).
5.                                     Εξέταση αιτημάτων παραγωγών για κατάληψη καθορισμένων κοινόχρηστων χώρων του Δήμου. (Εισηγητής Πρόεδρος του Δ. Σ. ).
6.  Εξέταση αιτήματος για έγκριση παράτασης υλοτομίας για ένα χρόνο της συστάδας 4β   του δημοτικού δάσους  Αγίου Γερμανού. (Εισηγητής Πρόεδρος του Δ. Σ).
7.  Αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών για συνδιοργάνωση με τον Δήμο μας, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων & Νεανίδων (Μάιο 2012) και κάλυψη δαπάνης για την φιλοξενία των συμμετεχόντων. (Εισηγητής Πρόεδρος του Δ. Σ).
8. Συγκρότηση επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του δήμου Πρεσπών. (Εισηγητής Καζόγλου Ιωάννης).
9.   Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικον. έτους 2012. (Εισηγητής Καραγιάννης Ευάγγελος).
10. Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής προμηθειών. (άρθρο 28 του ΕΚΠΟΤΑ) (Εισηγητής Καραγιάννης Ευάγγελος).
11.  Έγκριση ένταξης της πράξης «Διαμόρφωση Πλατειών Δημ. Ενότητας Κρυσταλλοπηγής», Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, στο πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» (Εισηγητής Καραγιάννης Ευάγγελος).   
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ  Δ.Σ.
Τράσιας   Αλέξανδρος
Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2012
Πρόσκληση Δήμου Πρεσπών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.