Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Η απάντηση του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού για το «Σκεπασμένο» του Βελβεντού

Με αφορμή ανάρτηση δημοσιεύματος σχετικά με την τοποθέτηση απαγορευτικής πινακίδας στην είσοδο του «Σκεπασμένου» στη Δημοτική Κοινότητα Βελβεντού επισημαίνουμε τα εξής:
Πράγματι στο μονοπάτι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας των επισκεπτών και των περιπατητών. Αυτό οφείλεται στην πτώση βράχων λόγω διάβρωσης από την παρατεταμένη κακοκαιρία του φετινού χειμώνα.
Επειδή το πρόβλημα δεν είναι απλά ο καθαρισμός του μονοπατιού αλλά η ασφάλεια των επισκεπτών σε συνεννόηση με την πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου συμφωνήθηκε να τοποθετηθεί απαγορευτική πινακίδα στην είσοδο.
Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης θα έχει μία τεκμηριωμένη και επιστημονική άποψη. Μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα γίνει επίσκεψη των επιστημόνων και με υπευθυνότητα θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.
Οποιοσδήποτε άλλος προτρέπει τους επισκέπτες να αγνοήσουν την απαγορευτική προειδοποίηση ή το χειρότερο να αφαιρέσει τη σχετική πινακίδα θα είναι υπεύθυνος για την ενέργειά του.
07-03-2012
Δελτίο Τύπου Δήμου Σερβίων- Βελβεντού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.