Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Παντελής Οικονόμου: «Όχι σε προνομιακή φορολόγηση στο πετρέλαιο θέρμανσης στη Δυτική Μακεδονία- Ναι σε επίδομα θέρμανσης»!

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή, βουλευτών, δημάρχων και εκπροσώπων των φορέων της περιφέρειας με τον Υφυπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου, σχετικά με την ενεργειακή φτώχεια και ειδικότερα με το κοινό αίτημα όλων των φορέων, για μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης.
Ο Υφυπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι το αίτημα για φορολόγηση με διαφορετικό – χαμηλότερο - ποσοστό κατ’ εξαίρεση για κάποια περιοχή της Ελλάδας, αντιβαίνει τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.
Ωστόσο ο υπουργός υποσχέθηκε τη θέσπιση επιδόματος θέρμανσης για την Δυτική Μακεδονία, χωρίς όμως να προσδιορίσει το «ύψος» του, αφού τόσο αυτό όσο και τα κριτήρια με βάση τα οποία θα χορηγείται, τα δικαιούχα πρόσωπα, η αρμόδια αρχή και οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση, θα καθορισθούν με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών.
7/3/2012
Πηγή kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.