Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ιερώνυμος στη ΝΕΤ:" Τη Δευτέρα πρέπει να έχουμε Κυβέρνηση"


"Την Δευτέρα πρέπει να έχουμε Κυβέρνηση και να φύγει ο εγωισμός", τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ Ιερώνυμος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή "Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ".

Σύλληψη ημεδαπών για καλλιέργεια κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών


Χθες (14-06-2012) το βράδυ σε δασική περιοχή στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν έναν 25 χρονο ημε δα πό και μία 35χρονη ημεδαπή, για καλλιέργεια κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν σε δασική περιοχή της Φλώρινας, να καλλιεργούν τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης.

Στο χείλος ενός γκρεμού


Βρέχει καταρρακτωδώς και έχω σταματήσει κάτω από μια τέντα ενός καφενείου κάπου κοντά στο σπίτι μου. Δύο μεσήλικες κάτι μονολογούν. Εστιάζω. Μιλάνε για την νέα τρέλα των ημερών το Geuros και αναρωτιούνται μήπως αυτή είναι η λύση της τραγωδίας. Κοπάζει η βροχή και μπαίνοντας στο σπίτι κατευθύνομαι στον υπολογιστή και στο site του EU observer.

Αποφάσεις ¨σταθμός¨ του Υπουργού ΠΕΚΑ για τη Δυτική Μακεδονία


Μετά από προσωπική παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή, ο Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γρηγόρης Τσάλτας, προχώρησε στην υπογραφή δύο σημαντικών αποφάσεων που αφορούν σε έργα της Δυτικής Μακεδονίας.
Ειδικότερα ο Υπουργός ΠΕΚΑ υπέγραψε την έγκριση του Τοπικού Ρυμοτομικού Σχεδίου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ Κοζάνης, καθώς και την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του δρόμου Φλώρινας – Πισοδερίου.

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Τοποθετήθηκε παιδική χαρά στο Νέο Πάρκο Φλώρινας από το Δήμο Φλώρινας


Τοποθετήθηκε στο Νέο Πάρκο Φλώρινας Παιδική χαρά, δίνοντας ένα σύγχρονο και ασφαλή χώρο στους μικρούς Φλωρινιώτες, που κατακλύζουν καθημερινά το συγκεκριμένο χώρο.
Η επιλογή των οργάνων που τοποθετήθηκαν έχει γίνει με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών. Όλα τα όργανα που επιλέχθηκαν και τοποθετήθηκαν στην παιδική χαρά είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις επιταγές της υπ΄ αριθμ. 28492/18-05-2009 Υ.Α.

Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Διαβατηρίων, κατά το διήμερο διεξαγωγής των Βουλευτικών εκλογών, για την εξυπηρέτηση των πολιτών


Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές, τα Γραφεία Διαβατηρίων, θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου τους, ως ακολούθως:

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011) στις 19 Ιουνίου 2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 8.00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Πρόγραμμα πρακτικής δοκιμασίας και υγειονομικής εξέτασης των υποψηφίων ΤΕΦΑΑ ακαδημαϊκού έτους 2012-2013‏


Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας γίνεται γνωστό ότι η πρακτική δοκιμασία και υγειονομική εξέταση των υποψηφίων ΤΕΦΑΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 θα γίνουν στο
ΔΑΚ Κοζάνης από την Δευτέρα 18 – 06 – 2012 έως και την Παρασκευή 29 – 06 – 2012. Δεν θα λειτουργήσει η επιτροπή τις παρακάτω ημερομηνίες: Σάββατο 23-06-2012 και Κυριακή 24-06-2012.

Προτάσεις του Δήμου Φλώρινας στο Διασυνοριακό Πρόγραμμα INTERREG ΙΙΙ


Προτάσεις για ένταξη έργων υπέβαλλε ο Δήμος Φλώρινας στο Διασυνοριακό Προγράμματος «Ελλάδα- πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007-2013», του  INTERREG ΙΙΙ.
Οι προτάσεις του Δήμου, σκοπό έχουν την ανάπτυξη της διασυνοριακής συνεργασίας σε τομείς, όπως η ενέργεια, ο τουρισμός, ο πολιτισμός και η διασφάλιση της υγείας.

Τουρνουά Καλαθόσφαιρας Street Ball 3x3


Ο Α.Π.Σ ΑΙΑΝΤΑΣ Αμυνταίου, με την υποστήριξη του Δήμου Αμυνταίου, διοργανώνει το 1ο Τουρνουά  Καλαθόσφαιρας Street Ball 3x3  στον αύλειο χώρο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου, στις 29 και 30 Ιουνίου 2012.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι –αγόρια και κορίτσια-  που έχουν γεννηθεί μέχρι και το 2002. Για αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες θα μπορούν να απευθύνονται στο Βιβλιοπωλείο «ΠΑΣΧΑΛΗΣ» στο Αμύνταιο μέχρι και τις 18/6/2012.

Παραλαβή 1ης φάσης Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης Λίμνης Βεγορίτιδας


Στο Δημαρχείο Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη για την παραλαβή της 1ης φάσης της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης της λίμνης Βεγορίτιδας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος και στελέχη του Δήμου Αμυνταίου, εκπρόσωπος του Δήμου Έδεσσας, στελέχη της Αναπτυξιακής Φλώρινας, εκπρόσωπος της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας και οι μελετητές που παρουσίασαν τα συμπεράσματα της πρώτης φάσης.

Χρειάζεσαι ένα ισχυρό ΚΚΕ τώρα! Όχι αύριο αλλά τώρα!


Πλησιάζει η ώρα της πιο κρίσιμης και πιθανόν οριστικής, στην φάση αυτή, εκλογικής αναμέτρησης.
Το ΚΚΕ βρέθηκε στο στόχαστρο με έναν ιδιόμορφο τρόπο. Οι λύκοι φόρεσαν την προβιά τους και ξεχύθηκαν. Τους πήρε όλους ο πόνος για την εκλογική δύναμη του ΚΚΕ! Προσέξτε: για την εκλογική του δύναμη και όχι για την αποτελεσματικότητά του στην διεκδίκηση της λύσεως των προβλημάτων και βασάνων του λαού.

Οδηγίες για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση Ελλήνων του εξωτερικού, τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό και αλλοδαπών - αλλογενών


Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας γίνονται γνωστά ότι:
Α. στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων αναρτήθηκαν οι οδηγίες που αφορούν στην εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Ελλήνων του Εξωτερικού και Τέκνων Ελλήνων Υπαλλήλων που υπηρετούν στο Εξωτερικό για το έτος 2012.

Πρόληψη Πυρκαγιών από το Δήμο Αμυνταίου


Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμυνταίου θέλει να ενημερώσει τους πολίτες ότι βρισκόμαστε στην αρχή της αντιπυρικής περιόδου. Οι ημέρες που θα διανύσουμε μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού είναι οι πιο επικίνδυνες για την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών και απαιτείται η προσοχή όλων μας για να μην αντιμετωπίσουμε έκτακτες καταστάσεις.

Μαχητικά Μπροστά


Σήμερα όλοι αναγνωρίζουν την ηθική και πολιτική δικαίωση του ΛΑ.Ο.Σ. Οι πάντες
ψιθυρίζουν ότι εάν ήταν στην βουλή ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός τα πράγματα θα ήταν
διαφορετικά. Μόνο που τώρα για πολλούς τα δάκρυα είναι ανώφελα, αλλά διδακτικά. Ο ΛΑ.Ο.Σ. στις προηγούμενες εκλογές κυριολεκτικά νικήθηκε από την προδοσία, την
αχαριστία και κυρίως τη συστημένη υπονόμευση μιας ετερόκλητης συμμαχίας συμφερόντων του κατεστημένου συστήματος διαπλοκής και κάποιων ενοχλημένων ξένων πρεσβειών.

Κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Ν. Φλώρινας στο Δήμο Φλώρινας


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Ν. Φλώρινας  καλεί  το Δήμο Φλώρινας  να επιταχύνει την  ολοκλήρωση της διαδικασίας που αφορά στη χορήγηση του προνοιακού επιδόματος και να αποδοθεί το συντομότερο δυνατόν στους δικαιούχους του.

Συλλυπητήρια επιστολή Δημάρχου Φλώρινας στην οικογένεια της κ. Παπαφιλίππου


Εκφράζω τη βαθύτατη λύπη μου για την εκδημία της συζύγου σας κ. Βίκυς Παπαφιλίππου.
Η εκλιπούσα υπήρξε ένας χαρισματικός άνθρωπος που αγωνίστηκε σε όλη της τη ζωή για τα δίκαια του λαού της Δυτικής Μακεδονίας.
Ανέπτυξε πλούσια κοινωνική και πνευματική δράση. Η φιλοπατρία της, η ταπεινοφροσύνη, η ανιδιοτελής αγάπη της για τον άνθρωπο, το ασίγαστο πάθος της για μια κοινωνία καλύτερη, ήταν τα χαρακτηριστικά που διέκριναν τη δράση της καθημερινά.   

Συλλυπητήριο Δημάρχου Αμυνταίου για το χαμό της Βίκυς Παπαφιλίππου


Ως κεραυνός εν αιθρία ήρθε η αναγγελία του θανάτου της Βίκυς Παπαφιλίππου που γέμισε όλους μας με θλίψη. Μία δυνατή φωνή, μία γυναίκα με πάθος, όραμα και θέληση για δουλειά. Μία γυναίκα με μεγάλη προσφορά στην ενημέρωση των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας.
Ο χαμός της είναι πλήγμα για όλους μας και κυρίως για την ενημέρωση της περιοχής μας.

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας στο Δήμαρχο Έδεσσας


Ο Σύλλογος Προστασίας Βεγορίτιδας ευχαριστεί τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτριο Γιάννου για την παραχώρηση  της αίθουσας  της πρώην Κοινότητας Άρνισσας για τη στέγαση των γραφείων του Συλλόγου μας.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Επισκέψεις του Δημάρχου Φλώρινας σε Τοπικές Κοινότητες


Τις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Βαρθολομαίου, Κολχικής, Αμμοχωρίου και Παλαίστρας και Παπαγιάννης επισκέφθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Κατά την επίσκεψή του συνομίλησε με κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων, άκουσε τα προβλήματά τους, δεσμεύτηκε για την εξεύρεση λύσεων και επέβλεψε τα έργα τα οποία εκτελούνται.  

Συγχαρητήριο του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας στα παιδιά του χορευτικού που συμμετείχαν 2η συνάντηση παιδικών χορευτικών τμημάτων


Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει δημόσια τα παιδιά του χορευτικού τμήματος τα οποία με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Γαζή Βασίλειου παρουσίασαν με άρτιο τρόπο χορούς από την Ήπειρο, στην 2η συνάντηση παιδικών χορευτικών τμημάτων από Συλλόγους Ηπειρωτών της Μακεδονίας που διεξήχθη την Κυριακή 10/6 στην πόλη των Σερρών και την αίθουσα του ομίλου Ορφέα, αποσπώντας τα ευμενέστερα των σχολίων και το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Σύλληψη αλλοδαπού για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη


Συνελήφθη στις 12-06-2012 το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, στην Εθνική Οδό Έδεσσας – Φλώρινας, 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για μεταφορά 20χρονου, μη νόμιμου μετανάστη.

Ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε το πιλοτικό πρόγραμμα των δωρεάν φροντιστηριακών μαθημάτων από το Δήμο Φλώρινας και την Παιδαγωγική Σχολή


Ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε, για το σχολικό έτος 2011-2012, το πιλοτικό πρόγραμμα δωρεάν φροντιστηριακών μαθημάτων σε μαθητές του Δημοτικού, από το Δήμο Φλώρινας και την Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας. 
Στο πρόγραμμα αυτό συμμετείχαν περίπου 50 μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης της Φλώρινας, ενώ δήλωσαν ενδιαφέρον και περίπου 40 φοιτητές της Παιδαγωγικής Σχολής.

Φόλες στον Άγιο Παντελεήμονα τις τελευταίες 2 μέρες


Τις τελευταίες 3 μέρες ξαναχτύπησαν στον Άγιο Παντελεήμονα ανθρωπόμορφα ζώα «ταΐζοντας» γάτες και σκυλιά με φόλες, με αποτέλεσμα τη θανάτωσή τους.
Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα καταδικάζει τις πράξεις αυτές και συλλέγει στοιχεία για να κινηθεί νομικά ενάντια στους θύτες αυτής της αποτρόπαιης πράξης.

Ξεκινάνε οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Φλώρινας συνολικού προϋπολογισμού 651.591€


Μετά από τον πολύ βαρύ φετινό χειμώνα που βιώσαμε όλοι μας, με τους μεγάλους παγετούς, τις θερμοκρασίες να φτάνουν μέχρι και τους -30 βαθμούς και τους συνεχείς αποχιονισμούς, ο Δήμος Φλώρινας προέβη στη δημοπράτηση έργων ασφαλτόστρωσης συνολικού προϋπολογισμού 651.591€.

Ποια κυβέρνηση έχει ανάγκη ο λαός;


Εργατοϋπάλληλοι. Αυτοαπασχολούμενοι. Μικρομεσαίοι αγρότες. Άνεργοι. Νέοι και νέες.
Στη συζήτηση που γίνεται, για το τι κυβέρνηση χρειάζεται ο τόπος, το ΚΚΕ θέλει να επαναλάβει για μια ακόμα φορά:
Η μόνη κυβέρνηση που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, οριστικά και μόνιμα, η κυβέρνηση που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες, είναι μόνο αυτή με το λαό στην εξουσία. Αυτή θα προχωρήσει σε μονομερή διαγραφή του χρέους, στην ανατροπή - καταγγελία των μνημονίων και της δανειακής σύμβασης.

Δε θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στις 15 και 18 Ιουνίου


Ανακοινώνεται, ότι, λόγω εκλογών, την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 και την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012 στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας δεν θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των μαθημάτων του κάθε τμήματος.

Μέτρα προστασίας από τις πυρκαγιές από το Δήμο Φλώρινας


Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας θέλει να ενημερώσει τους πολίτες ότι βρισκόμαστε στην αρχή της αντιπυρικής περιόδου.
Οι ημέρες που θα διανύσουμε μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού είναι οι πιο επικίνδυνες για την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών και απαιτείται η προσοχή όλων μας, για να μην αντιμετωπίσουμε έκτακτες καταστάσεις.

Η απάντηση του ΑΔΜΗΕ στον Περιφερειάρχη Γιώργο Δακή - Καμία αναφορά για το πρόβλημα της ρύπανσης


Στο επείγον έγγραφο που απέστειλε στον ΑΔΜΗΕ την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, σχετικά με τις υψηλές εκπομπές αιωρούμενων σωματιδίων από τις καμινάδες των ατμοηλεκτρικών σταθμών της περιοχής, απάντησε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας Σπύρος Βάσσος, χωρίς την παραμικρή αναφορά στην ουσία του προβλήματος που βιώνει η τοπική κοινωνία.
Η απάντηση του κ. Βάσσου στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή έχει ως εξής:

Μεγάλη η συμμετοχή των δημοτών και των συλλόγων στην πρόσκληση του Δήμου Ορεστίδος. Αλλαγή νοοτροπίας με ενεργούς και συμμετοχικούς πολίτες για ένα καθαρό περιβάλλον


Θερμή ήταν η ανταπόκριση δημοτών και συλλόγων στο κάλεσμα του Δήμου Ορεστίδος να αφιερώσουν μια ημέρα για το περιβάλλον  συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις που διοργανώθηκαν την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
Μέσα από ομάδες εθελοντών που συστάθηκαν αυθόρμητα με την υποκίνηση αλλά και την υποστήριξη του Δήμου Ορεστίδος, ο οποίος διέθεσε όλα τα απαραίτητα υλικά, αποδείχθηκε η αναγκαιότητα των πολιτών να έχουν σημαντικό ρόλο στον εξωραϊσμό της δικιάς τους γειτονιάς.

Συνεχίζονται και αυτό το μήνα οι παραστάσεις στο «ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ»


Ο Δήμος Καστοριάς στο πλαίσιο του εορτασμού της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Καστοριάς από τον τουρκικό ζυγό, υλοποιεί θεατρικές παραστάσεις στο Σπήλαιο Δράκου Καστοριάς με τίτλο «Της λίμνης μύθοι».
Οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα το... Σάββατο 16 & την Κυριακή 17 Ιουνίου  και το Σάββατο 23 & την Κυριακή 24 Μαΐου.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Νάσος Αθανασίου σήμερα στη Φλώρινα


Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφος Νάσος Αθανασίου παρευρέθηκε σήμερα στη Φλώρινα, όπου και έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί του ήταν και η υποψήφια Βουλευτής Πέρκα Θεοπίστη.
Η συνέντευξη τύπου δόθηκε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, παρουσία των υποψηφίων της περιοχής και του Γραμματέα της ΝΕ κ. Τσαούσογλου.

Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων, κατά το διήμερο διεξαγωγής των Βουλευτικών εκλογών, για την εξυπηρέτηση των πολιτών


Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές, τα Γραφεία Ταυτοτήτων των Αστυνομικών Υπηρεσιών θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, ως ακολούθως:

Γιορτή λήξης των τμημάτων Μουσικής Προπαιδείας του Ωδείου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου


Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου, το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Παράρτημα Αμυνταίου, θα κάνει τη γιορτή λήξης των τμημάτων Μουσικής Προπαιδείας της κ. Πετρίνας Ζωγράφου, και της Παιδικής Χορωδίας υπό τη διεύθυνση της κ.Αντρέεας-Μιρέλας Διδασκάλου, με τη συμμετοχή του τμήματος φλογέρας της κ. Γιούλιας Κόπτεβα.