Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φλώρινας με τον Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου


Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Φλώρινας κ. Σ. Σαπαλίδης και τα μέλη της Δ.Ε. την Παρασκευή 08/06/2012, συναντήθηκαν στα γραφεία του Επιμελητηρίου με τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου) κ. Καρανίκα και την Δ/ντρια του ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ κα. Β. Αρανίτου με θέμα την εκπόνηση μελέτης που θα περιγράφει την υφιστάμενη κατάσταση των επιχειρήσεων του νομού μας.
Σκοπός της μελέτης είναι η καταγραφή σημαντικών στοιχείων και δεδομένων που επηρεάζουν την σημερινή κατάσταση του εμπορικού κόσμου.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σαπαλίδης τόνισε τον καθοριστικό ρόλο  των αποτελεσμάτων που θα προκύψουν για τις επόμενες κινήσεις της διοίκησης του Επιμελητηρίου. Υπογράμμισε τη σημασία του φορέα που αναλαμβάνει και την εγκυρότητα που κατά συνέπεια, θα έχει η μελέτη που θα συνταχθεί. Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Καρανίκα και την Δ/ντρια κα Αρανίτου, δηλώνοντας ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την ανάληψη της εκπόνησης μελέτης από την ΕΣΕΕ. Η εμπειρία και η γνώση του ΙΝΕΜΥ θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό στη σύνταξη και συγκέντρωση όλων εκείνων των στοιχείων για μία άρτια μελέτη, τα αποτελέσματά της οποίας θα χρησιμοποιηθούν ως εργαλείο από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου και παράλληλα θα παρουσιαστούν στο Αναπτυξιακό Συνέδριο των επιχειρήσεων που θα διοργανώσει σύντομα ο φορέας μας (με σκοπό να προσανατολίσει εν μέσω κρίσης τις επιχειρήσεις μας τόσο σε διασυνοριακό επίπεδο όσο και σε καινοτόμες μεταποιητικές δράσεις).
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.