Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Λαβωμένος στη Θεσσαλονίκη ο Αμύντας



Με δεδομένες τις απουσίες των Βαφειάδου και Τσουτσουλάκη που θα μείνουν εκτός λόγω τραυματισμού, ο Αμύντας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (15/2) στις 15:00 στο κλειστό της Μίκρας, τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Καθαρισμός και διαπλάτυνση δρόμου



Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται αυξημένη κίνηση φορτηγών που μεταφέρουν λιγνίτη από την Πτολεμαΐδα στον ΑΗΣ Αμυνταίου, ο Δήμος Αμυνταίου προχώρησε στη διάνοιξη των πρανών του επαρχιακού δρόμου και του κόμβου της Λεβαίας, με στόχο τη βελτίωση της ορατότητας και της ασφάλειας των οδηγών.

To νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Θεσσαλών και φίλων της Θεσσαλίας Νομού Φλώρινας



Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Θεσσαλών και φίλων της Θεσσαλίας Νομού Φλώρινας ύστερα από τις εκλογές της 9ης Φεβρουαρίου 2014 συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κατοχή ναρκωτικών στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας



Χθες (14.02.2014) τις μεσημβρινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, 41 και 38 χρονών, γιατί σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο που τους έγινε, κατείχαν από κοινού συσκευασίες που περιείχαν μεθαδόνη, συνολικού βάρους 47,5 γραμμαρίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Ευχαριστήριο του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» προς το Γυμναστήριο «ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ»



Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την κα Φωτεινή Ναλπαντίδου ιδιοκτήτρια του Γυμναστηρίου «ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ» Φλώρινας, για την ενίσχυση της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου μας, με εξήντα (60) αθλητικά μπλουζάκια, τα οποία θα φέρουν το λογότυπο του Γυμναστηρίου και την επωνυμία του Τμήματος.

Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας



Χθες (14.02.2014) το μεσημέρι στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν 27χρονη ημεδαπή, γιατί στην κατοχή της βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

Το Δημοτικό Σχολείο Φιλώτα στο ΚΠΕ Μελίτης Φλώρινας



Στις 12 Φεβρουαρίου 2014 το Κ.Π.Ε. Μελίτης υποδέχθηκε τους εκπαιδευτικούς Πασπάλη Σταύρο Δ/ντή του Σχολείου, Μιχούλη Νίκη και Πετσίβα Μαρία με τους μαθητές/τριες  των Ε1΄ και Ε2΄ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Φιλώτα.

Σύλληψη τριών ημεδαπών στη Φλώρινα για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, ναρκωτικών και βεγγαλικών



Χθες (14.02.2014) το μεσημέρι στη Φλώρινα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν 24χρονο ημεδαπό για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, ναρκωτικών και βεγγαλικών, 19χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών και 75χρονη ημεδαπή για παράνομη οπλοκατοχή.

Ξεκινά η τάξη εθελοντών Νοσηλευτικής 2014 στο τμήμα το Ε.Ε.Σ. Φλώρινας



Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Φλωρίνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό ότι άρχισε η εκπαίδευση των Εθελοντών της τάξης του 2014.

Διεθνές συνέδριο στις Βρυξέλλες για τη Γενοκτονία και τις σφαγές των Ελλήνων του Πόντου



Διεθνές συνέδριο με θέμα "Γενοκτονία και σφαγές των Ελλήνων της Μαύρης Θάλασσας: Το ζήτημα της αναγνώρισης των θυμάτων" θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, στις 20 και 21 Φεβρουαρίου 2014, στην αίθουσα του Palais des Académies στο Collège Belgique (Rue Ducale, 1, Β-1000 Bruxelles).

Όλες οι ρυθμίσεις για τα "κόκκινα" δάνεια



Από την άνοιξη τίθενται σε ισχύ, οι «γενναίες» ρυθμίσεις των "κόκκινων" δανείων, που «έρχονται» για να ανακουφίσουν εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες. Οι ρυθμίσεις αφορούν, τόσο σε δάνεια νοικοκυριών, όσο και επιχειρήσεων.

Σύλληψη τριών ατόμων για παράνομη απασχόληση στη Βεύη Φλώρινας



Την Πέμπτη 13.02.2014 τις απογευματινές ώρες στη Βεύη Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών συνέλαβαν 34χρονο ημεδαπό και δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας (33 και 23 χρονών), για παράνομη απασχόληση μη νόμιμων μεταναστών.

Σε εντεταλμένη υπηρεσία τα φερέφωνα του κου Σαμαρά εξαπέλυσαν λάσπη προς το πρόσωπό μου



Κατάθεση της υπ. αριθμ. 6184 / 753 / 12-2-2014 ερώτησης  της Βουλευτού Ν. Κοζάνης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κας Ραχήλ Μακρή σχετικά με την αήθη και κανιβαλική επίθεση από υποτιθέμενο δημοσιογράφο του «δημόσιου» ραδιοφώνου του μορφώματος της ΝΕΡΙΤ.

Και με τη βούλα περί φαρμακευτικών ιδιοτήτων τα ελληνικά ελαιόλαδα



Τη διαπίστευση εργαστηρίων για τη διενέργεια εξειδικευμένων αναλύσεων στα ελαιόλαδα στη χώρα μας, ζητά με σχετική επίκαιρη ερώτησή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης.

Κ. Μητσοτάκης: «Δεν αποκλείονται νέες απολύσεις μετά το 2014»



Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε δημοσίους υπαλλήλους, που η εργασιακή τους σχέση μετατράπηκε σε αορίστου χρόνου και οι παρατυπίες που διαπιστώθηκαν κατά τη διαδικασία αυτή, ήταν ο λόγος που οδήγησε τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, Κυριάκο Μητσοτάκη, να ζητήσει τον έλεγχο όλων των υποθέσεων που αφορούν στη μετατροπή ανάλογων συμβάσεων σε εργασιακή σχέση αορίστου χρόνου, όπως είπε, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Ελληνικό χάντμπολ ετών 37



Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 συμπληρώθηκαν 37 χρόνια από την ημέρα που γεννήθηκε το χάντμπολ στην Ελλάδα με τους πρώτους επίσημους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Αμύνταιο Φλώρινας στις 13 Φεβρουαρίου 1977 με την συμμετοχή των μαθητών του Γυμνασίου Αμυνταίου, της ΝΕΛΕ, του Αμύντα Αμυνταίου και του Εθνικού Κοζάνης.

«Φροντιστήριο» ΕΛΜΕ σε Σεισμοπαθείς Κεφαλονιάς



Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας στη χτεσινή του συνεδρίασε αποφάσισε να  προτείνει στα μέλη του και στους Διευθυντές των σχολικών μονάδων:

Παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή στην εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης "Επικαιρότητα", με θέμα "Αυτοδιοικητική προοπτική"

Οι Υπηρεσίες Τροχαίας της Δυτικής Μακεδονίας προμηθεύτηκαν σημαντικό εξοπλισμό μέσω του Ε.Σ.Π.Α. 2007 - 2013



Η προμήθεια αφορά εξοπλισμό συνολικού προϋπολογισμού 2.000.000 Ευρώ.
Έχουν ήδη παραληφθεί 22 αυτοκίνητα και 14 μοτοσικλέτες.
Εκκρεμεί η παραλαβή άλλων 28 αυτοκινήτων και 4 μοτοσικλετών. 

Ευχαριστήριο του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» προς το Βιβλιοπωλείο «Η ΓΩΝΙΑ»



Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά το Βιβλιοπωλείο Φλώρινας «Η ΓΩΝΙΑ» και τον ιδιοκτήτη του κ. Βασίλειο Παπαγιάννη για τη δωρεά είκοσι (20) κοστουμιών για τον εμπλουτισμό του βεστιαρίου την Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου του Συλλόγου μας.

Κατάρτιση στρατολογικού πίνακα του έτους 1998



Ο Δήμαρχος Φλώρινας, Νομού Φλώρινας έχοντας  υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 16 του Ν. 2119/1993 «Κύρωση Κώδικα Διατάξεων περί Μητρώων Αρρένων» ανακοινώνει ότι:

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Εορτασμός των ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας



Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐσεβῶν Χριστιανῶν ὅτι ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεόκλητος θὰ ἑορτάσει τὰ ὀνομαστήριά του ἀντί τῆς Τετάρτης 26ης Φεβρουαρίου  τὴν Κυριακὴ 23η Φεβρουαρίου 2014.

Ομιλία του Γιάννη Παπαϊορδανίδη για τον απολογισμό του 2013



Κύριε πρόεδρε, κύριε περιφερειάρχα, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
θεσμικοί εκπρόσωποι των φορέων,
εκπρόσωποι των κομμάτων,
πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας,
Για τρίτη φορά η Περιφερειακή Αρχή απέτυχε να τηρήσει την δεσμευτική προθεσμία για τον Απολογισμό.

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Πρόγραμμα Νέων Γεωργών 2014 » στην Φλώρινα



Ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Φλώρινας οργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: 
«Πρόγραμμα Νέων Γεωργών 2014 » 

Σε «φινετσάτο» κλίμα η συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με τον Γάλλο Πρόξενο στη Θεσσαλονίκη





«Οι στενοί και ουσιαστικοί δεσμοί των Γάλλων με τους Έλληνες ανάγονται σε πολλούς αιώνες και βέβαια είναι εξαιρετικά ουσιαστικοί και όλα αυτά τα χρόνια της νεότερης ιστορικής μας διαδρομής και προφανέστατα στον κοινό αγώνα των ανοιχτών οριζόντων της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, είμαστε από κοινού συνεργάτες».

Διανομή ελαιολάδου από το Σύλλογο Πολυτέκνων Φλώρινας



Το Σάββατο 15/02/2014 και ώρες 9.00 με 13.30 στα ψυγεία της Ένωσης θα γίνει η διανομή του ελαιολάδου στους δικαιούχους πολύτεκνους Φλώρινας, που θα πρέπει να έχουν μαζί τους θεωρημένα τα βιβλιάρια τους για το 2014.

Σύσκεψη για εφαρμογή προγράμματος συμβολαιακής γεωργίας στο Δήμο Αμυνταίου



Μία ιδιαίτερα σημαντική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου με αντικείμενο την εφαρμογή προγράμματος συμβολαιακής γεωργίας στην περιοχή μας.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας για τις κινητοποιήσεις των αγροτών




Για μια ακόμα φορά οι αγρότες του νομού μας αναγκάστηκαν να προβούν σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για τα φορολογικά μέτρα που επιβάλει η κυβέρνηση και επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον οικογενειακό προϋπολογισμό κάθε αγρότη.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Η πρόγνωση του καιρού με τον Γιώργο Βασιλειάδη


Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Υπό την Προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Αντώνη Σίπκα και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, συνεδρίασε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, με εφτά θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Παράσταση διαμαρτυρίας των καθηγητών πληροφορικής



Σήμερα Τετάρτη 12 Φεβ. 2014 ώρα 12:30 - Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευση Δυτικής Μακεδονίας - Συνεχιζόμενη υποβάθμιση της Πληροφορικής Παιδείας στο Ελληνικό σχολείο.

Με ισχυρό ΚΚΕ παντού, υπάρχει ελπίδα



Οι Κομματικές Οργανώσεις περιοχής Αμυνταίου του ΚΚΕ σας προσκαλούν, την Πέμπτη 13 Φλεβάρη 2014, στις 7:30΄μ.μ., στο Δημαρχείο Αμυνταίου, σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα:

Καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών


Εκπαιδευτικό Σεμινάριο-Ανταλλαγή από τον ΟΕΝΕΦ στο Krusevac της Σερβίας



Μια ακόμη ευκαιρία για συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα στο πλαίσιο του προγράμματος Νέα Γενιά σε Δράση, δίνει ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας στους νέους του τόπου μας.

Ετήσιος χορός του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΡΙΣΤΕΑΣ» Φιλώτα



Σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό που διοργανώνει ο σύλλογος μας την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 στην ταβέρνα «Κατσουπάκης».

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

Σας καλούμε σε Ειδική δημόσια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις  12 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα  Τετάρτη και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), με θέμα: 

Πρακτική εξάσκηση σε Ιταλία και Ισπανία


6.200 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις στο Δημόσιο



Σε 6.200 ανέρχονται οι μόνιμες και εποχικές θέσεις που «ανοίγουν» στο Δημόσιο μέχρι τέλος Μαΐου. 

Ο Παντελής Αργυριάδης υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Φλώρινας



Την πρώτη επίσημη εμφάνιση του ως υποψήφιος Δήμαρχος έκανε ο καρδιοχειρουργός Παντελής Αργυριάδης το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου με την Δημοτική κίνηση ενεργών πολιτών.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Γιάννης Κουρτίδης: Δυστυχώς μέσα στον Ποντιακό χώρο βγήκαν και ορισμένοι "κασκαντέρ"...


Πέμπτη 9-1-2014. Βρεθήκαμε στη Δράμα, στο στέκι "Φίλων του Κωστίκα Τσακαλίδη", για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον γλυκόλαλο Γιάννη Κουρτίδη.

Δραστηριότητα μηνός Ιανουαρίου των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Καμία ληστεία τον Ιανουάριο. 
Μειώθηκαν κατά 42,86% οι κλοπές – διαρρήξεις.
και κατά 50% οι κλοπές οχημάτων.
σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2013.

Την Παρασκευή ξανά η διανομή ελαιολάδου από το Δήμο Φλώρινας



Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της διανομής του ελαιόλαδου στους δικαιούχους τροφίμων για το Δήμο Φλώρινας, σας ενημερώνουμε ότι θα επαναληφθεί η διανομή την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 για όσους δικαιούχους δεν προσήλθαν τις προηγούμενες ημέρες.

Πρόσκληση για Συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ανταλλαγής στην Κύπρο



Ο ΟΕΝΕΦ εξασφάλισε την συμμετοχή 5 νέων συμπολιτών μας σε ανταλλαγή στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Νέοι σε Δράση» με τίτλο «Youth Democracy» της δράσης 1.3 Νέοι για την Δημοκρατία.

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Σας καλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη  11/2/2014 και ώρα 10:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:

Η μαγεία συνεχίζεται!



Μόνο ως «μαγική κατάσταση» μπορεί να χαρακτηρισθεί αυτό που συμβαίνει φέτος με την κατάκτηση μεταλλίων από τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας.

Συνάντηση Κουκουλόπουλου και εκπροσώπων των αστυνομικών υπαλλήλων



Συνάντηση με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ.) και  των Ενώσεων Αστυνομικών της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας είχε το Σάββατο 8/2/2014 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος.

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για το πρόγραμμα Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων



Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τoυς Δικαιούχους του προγράμματος ‘’Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών  στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013’’

Σύλληψη ημεδαπού στη Βεγόρα Φλώρινας για κλοπή μετάλλων



Στα πλαίσια δράσεων για την καταπολέμηση κλοπής μεταλλικών αντικειμένων και παράνομης διακίνησης αυτών, την 08.02.2014 τις απογευματινές ώρες στη Βεγόρα Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου συνέλαβαν 63χρονο ημεδαπό για κλοπή.

Εγκληματική αδιαφορία ή απλά… εκδίκηση;



Πρόσφατα, μέσα στο πλαίσιο των περιοδικών επισκέψεων που διενεργούμε,  σε όλο το δήμο, προκειμένου ως μείζονα αντιπολίτευση, να έχουμε ακριβή εικόνα της κατάστασής του, επισκεφθήκαμε διαφόρους χώρους και εγκαταστάσεις του Αμυνταίου.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φλώρινας



Καλούνται τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φλώρινας στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση  που θα γίνει στις 12 Φεβρουαρίου 2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στην Ταβέρνα “Κουτούκι” (Οδός Σαρανταπόρου 45, Νέο πάρκο).

Αποτελέσματα εκλογών του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμενοχωρίου



Εκλογές για την ανάδειξη τακτικών και αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ., καθώς και των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής, πραγματοποιήθηκαν χθες στον Πολιτιστικό Αρμενοχωρίου.

Γενικός ξεσηκωμός για την Υγεία



Το ΠΑΜΕ καλεί σε γενικό ξεσηκωμό για την Υγεία! Στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στα σχολεία, παντού!

Εκδήλωση για τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια



Το ΔΣ του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ., στην Αίθουσα Θεάτρου του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής.  

Γενική συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας



Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Φλώρινας και σύμφωνα με το 9ο άρθρο του καταστατικού, καλούνται όλα τα μέλη σε Γενική Συνέλευση την 22  Φεβρουαρίου 2014 ημέρα Σάββατο και ώρα 10.30 π.μ . Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου ΦΛΩΡΙΝΑΣ Δημοτικό Πάρκο με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης: