Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ξεκινά η τάξη εθελοντών Νοσηλευτικής 2014 στο τμήμα το Ε.Ε.Σ. Φλώρινας



Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Φλωρίνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό ότι άρχισε η εκπαίδευση των Εθελοντών της τάξης του 2014.
Στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκαν περίπου σαράντα (40) γυναίκες που ζήτησαν με αίτησή τους να εκπαιδευθούν στον Τομέα Νοσηλευτικής.
Η θεωρητική εκπαίδευση περιλαμβάνει μαθήματα Νοσηλευτικής: Πρώτων Βοηθειών, Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας, Χειρουργικής και Διαιτολογίας. Θα γίνεται δε σε χώρο που μας παρεχώρησε ο Φ.Σ.Φ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, τον οποίο και ευχαριστούμε.
Ευχαριστούμε και την διοίκηση του Γ.Ν. Φλωρίνης για την διάθεση των ιατρών που θα κάνουν την θεωρητική εκπαίδευση, αλλά και που θα δεχθεί τις Εθελόντριες, μετά το πέρας της, για να κάνουν την πρακτική άσκηση για όσες ώρες προβλέπονται από τον κανονισμό εκπαίδευσης.
Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου έγινε ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων. Τον αγιασμό τέλεσε ο αρχιμανδρίτης π. Επιφάνιος Χατζηγιάγκου, και μετέφερε τις ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.Θεοκλήτου, και απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Ο πρόεδρος του Τμήματός μας κ. Δημ. Ρίζος σε σύντομη προσλαλιά καλωσόρισε τις νέες Εθελόντριες και αναφέρθηκε στην ιδέα του Εθελοντισμού. Η κ. Μαρκοπούλου Δέσποινα, ως μέλος της Εφορίας, χαιρέτισε με ένα ποίημά της. Και στην συνέχεια ανέλαβε η Διδάσκουσα-Νοσηλεύτρια του Τμήματός μας κ. Ειρήνη Γρατσία.
Η εκπαίδευση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ.
Για κάθε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο της Εκπαιδεύτριας του Τμήματος κ. Ειρήνης Γρατσία: 6934384540 και στο τηλέφωνο του προέδρου 23850.28940.
Από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Φλωρίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.