Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Λάθη επί λαθών!



Την χειρότερη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα πραγματοποίησε στην Άρτα ο Αμύντας Αμυνταίου, οπού και ηττήθηκε με 32-24 από τον τοπικό Πρωτέα.
Το συγκρότημα του Λευτέρη Ελευθεριάδη ήταν νωχελικό σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, με αποκορύφωμα το καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο, όταν και σπατάλησαν πάνω από 15 (!) ελευθέρα σουτ!
Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν ισορροπημένο (4-3 στο 10’), ενώ στη συνέχεια ο Πρωτέας εκμεταλλευόμενος τους αιφνιδιασμούς και το περιφερειακό του σούτ αύξησε την διαφορά στα 4 γκολ στο 25’ με πρωτοστάτες τον πατέρα (Γιώργο) και υιό (Νίκο) Τσέλιο (10 και 9 γκολ αντίστοιχα). Ένα 0-2 του Αμύντα χάρις τον Παπαχρήστου (7 γκολ) έκλεισε το ημίχρονο στο 13-10.
Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καταστροφικό, αφού ο Αμύντας αποσυντονίστηκε πλήρως σε άμυνα και επίθεση, ενώ ο Μάκης ήταν εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια του Πρωτέα, και σε συνδυασμό με τις επιθέσεις που οργάνωνε ο Ντάλας (3 γκολ), η διαφορά εκτοξεύτηκε στα 7 γκολ στο 40’ (19-12). Το μόνο που μπόρεσε να κάνει ο Αμύντας ήταν να συντηρήσει το σκορ με την βοήθεια των Ρόμπη (4 γκολ) και Παναγιωτίδη (7 γκολ).
Ο παίκτης του Αμύντα, Κωστόπουλος Βαλάντης, δήλωσε: «Η σημερινή μας εμφάνιση ήταν επιεικώς απαράδεκτη, αφού σε καμία περίπτωση δεν εκμεταλλευθήκαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου μας. Η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, ο στόχος μας όμως είναι και θα παραμείνει η άνοδος, και για αυτό χρειαζόμαστε και την βοήθεια του φίλαθλου κοινού μας!»
Αμύντας (Λευτέρης Ελευθεριάδης): Λιάσης (τ/φ), Θεοχαρίδης (τ/φ), Ηλίας, Καλαϊτζίδης, Δημητρίου 5, Κοσμίδης, Παναγιωτίδης 7, Γαβριηλίδης, Τόιτος, Κωστόπουλος 1, Θωμαϊδης, Πετρίδης, Παπαχρήστου 7, Ρόμπης 4, Γεωργίου
Πρωτέας (Τσαλαπάτης Δημήτρης): Μάκης, Γεροδήμος, Πάτσιας 2, Ντάλας 3, Κίτσος, Ρίζος 1, Τσέλιος Ν. 9, Γιολδάσης 2, Τσέλιος Π. 2, Τσέλιος Γ. 10, Μακρής Δ. 2, Μακρής Κ. 1, Κώστας, Παπανδρέου, Κολιός, Μπίζγκα
Πέναλτι: 2/2, 2/3
Δίλεπτα: 3-4
Δεκάλεπτα: 4-3, 8-6, 13-10 (ημιχ.), 19-12, 26-17, 32-24 (τελικό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.