Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Πρωταθλήτριες οι ΣΑΡΙΣΕΣ!!!



Το πρώτο τους πρωτάθλημα πανηγυρίζουν από το Σάββατο οι ΣΑΡΙΣΕΣ. Η γυναικεία ομάδα της Φλώρινας μία αγωνιστική πριν από τη λήξη του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Δυτικής Μακεδονίας-Ηπείρου περνώντας νικηφόρα από τα Γιάννενα (2-4) εξασφάλισε την πρώτη θέση και έτσι από τώρα χρίζεται πρωταθλήτρια 2013-2014.

Το Σάββατο 8/2/2014 ταξίδεψε η ομάδα στα Ιωάννινα, όπου κλήθηκε να δώσει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς. Για να πάρει την πρώτη θέση έπρεπε να νικήσει με οποιοδήποτε σκορ ή να ηττηθεί με 4-3, καθώς στον πρώτο αγώνα είχε νικήσει 4-2. Ο αγώνας θεωρούνταν πολύ δύσκολος, επειδή η τοπική ομάδα είναι πολύ αξιόμαχη και ποιοτική. Πράγματι, όπως φάνηκε και από την εξέλιξη ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι.
Πρώτα έπαιξε η Σαντουρτζόγλου Ειρήνη. Η Εδεσσαία αθλήτριά μας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Μανιά και την κέρδισε 3-0. Στη συνέχεια έπαιξε η παγκορασίδα Ρούφα με την Χριστοδούλου. Η ανερχόμενη μικρή μας αθλήτρια έπαιξε πολύ δυνατά, έχασε όμως 0-3. Με νίκη της Ευθυμίου 3-1 επί της  Νούσα προηγήθηκαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ 2-1. Τα Ιωάννινα ισοφάρισαν 2-2 κερδίζοντας το διπλό. Στη συνέχεια ακολούθησαν δύο παιχνίδια για γερά νεύρα που κρίθηκαν στο κόντρα σετ. Οι Σαντουρτζόγλου και Ευθυμίου κέρδσαν τις αντιπάλους τους με 3-2 σετ η κάθε μία και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ 4-2 υπέρ της ομάδας της Φλώρινας.
Με τη νίκη αυτή οι ΣΑΡΙΣΕΣ εξασφάλισαν την πρωτιά. Απομένει ο αγώνας με το αδύναμο Αρμενοχώρι για να κλείσει η σειρά των αγώνων του Πρωταθλήματος. Θα ακολουθήσουν οι αγώνες μπαράζ στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο.
Με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της γυναικείας ομαδας μπορούμε να πούμε ότι τα μικρά κορίτσια που απαρτίζουν την ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ, Σαντουρτζόγλου (16), Ευθυμίου (16), Μπεκιάρη (13) και Ρούφα (12), απέδειξαν ότι με συστηματική δουλειά και πολύ θέληση μπορούν να φτάσουν ψηλά. Μας έκαναν όλους υπερήφανους και τις αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!! Πολλά συγχαρητήρια επίσης απευθύνουμε και στον προπονητή της ομάδας κ. Ευθυμίου, ο οποίος με υπευθυνότητα και συνέπεια καθοδηγεί τα κορίτσια και βρίσκεται πάντα κοντά τους. Ευχόμαστε όλοι καλή επιτυχία στη συνέχεια.
Κλείνοντας ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για τη ζεστή φιλοξενία και τη φροντίδα των μελών της αποστολής.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γνωρίζαμε από πριν πολύ καλά τη δυσκολία του αγώνα, όμως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα κορίτσια μας. Από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου δούλεψαν σκληρά και τώρα οι κόποι τους ανταμοίβονται. Αυτό που διακρίνει τις αθλήτριές μας είναι το πάθος και υπομονή. Ας μην ξεχνάμε την ηλικία των κοριτσιών μας. Ξεκίνησαν από πολύ μικρές και σε δύο-τρία χρόνια κατάφεραν να φτάσουν σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Τις αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Για τον αθλητισμό της Φλώρινας είναι επίσης μεγάλη επιτυχία. Αν σκεφτούμε ότι οι ΣΑΡΙΣΕΣ είναι από τα πιο νέα σωματεία της περιοχής και ότι η Φλώρινα είναι η πιο μικρή πόλη, τότε καταλαβαίνουμε το μέγεθος της επιτυχίας. Στη συνέχεια θα παίξουμε στα προ-μπαράζ στη Θεσσαλονίκη, κατά πάσα πιθανότητα με το Πέρα Θεσσαλονίκης και την Ορεστιάδα. Θα είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια, όμως εμείς πάλι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και ό,τι προκύψει.

Φλώρινα, 9 Φεβρουαρίου 2014
Α.Σ.Ε.Α.  « ΣΑΡΙΣΕΣ » ΦΛΩΡΙΝΑΣ                           



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.