Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Ευχαριστήριο του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» προς το Γυμναστήριο «ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ»Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την κα Φωτεινή Ναλπαντίδου ιδιοκτήτρια του Γυμναστηρίου «ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ» Φλώρινας, για την ενίσχυση της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου μας, με εξήντα (60) αθλητικά μπλουζάκια, τα οποία θα φέρουν το λογότυπο του Γυμναστηρίου και την επωνυμία του Τμήματος.
Η χειρονομία αυτή καταδεικνύει, εκτός από την ανιδιοτελή και ευγενική χειρονομία εκ μέρους του Γυμναστηρίου «ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ» την αγάπη κα εκτίμηση που τρέφουν προς τον «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» οι Φλωρινιώτες για το έργο που επιτελεί επί 73 συνεχή χρόνια.
Επιπλέον, η προσφερόμενη βοήθεια, αποτελεί πολύτιμη ανάσα για το Σύλλογό μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε εκτός των λειτουργικών εξόδων και τις δυσβάστακτες πλέον υλικές ανάγκες των Τμημάτων μας. Αποκτά δε βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι γίνεται σε εποχή πολυποίκιλης κρίσης, ενάντια στο πνεύμα της ιδιωτείας που τείνει να επικρατήσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας.
Στην προσπάθεια που κάνουμε για να διατηρήσουμε την ιστορία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και να εξασφαλίσουμε την πορεία κα το αύριο του Συλλόγου, μέσα από τα πιεστικά προβλήματα του σήμερα, το Γυμναστήριο «ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ» και η ιδιοκτήτριά του κα Ναλαπαντίδου, ήλθαν ως αρωγοί με την ένθερμη χειρονομία τους.

Ευχαριστούμε!
Το Δ.Σ.

 
ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"
FILEKPEDEFTIKOS SILLOGOS FLORINIS "O ARISTOTELIS"
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ |
EST. 1941
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 2012 |
ATHENS ACADEMY AWARD 2012
Πλατεία 7 Ηρώων | 7
Heroon Sq., 
Φλώρινα, Ελλάς |
 Florina, Hellas | GR 53100 
Τ
 & F 23850 22754 - E aristotelisfsf@yahoo.gr 
www.fsfa.gr | www.facebook.com/fsfaristotelis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.