Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Ευχαριστήριο του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» προς το Βιβλιοπωλείο «Η ΓΩΝΙΑ»Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά το Βιβλιοπωλείο Φλώρινας «Η ΓΩΝΙΑ» και τον ιδιοκτήτη του κ. Βασίλειο Παπαγιάννη για τη δωρεά είκοσι (20) κοστουμιών για τον εμπλουτισμό του βεστιαρίου την Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου του Συλλόγου μας.
Η χειρονομία αυτή καταδεικνύει, εκτός από την ανιδιοτελή και ευγενική χειρονομία εκ μέρους του κ. Βασ. Παπαγιάννη την αγάπη και εκτίμηση που τρέφουν προς τον «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» οι Φλωρινιώτες για το έργο που επιτελεί επί 73 συνεχή χρόνια.
Ιδιαιτέρως, η προσφερόμενη δωρεά, η οποία αποτελεί συνέχεια προηγούμενων δωρεών του συγκεκριμένου καταστήματος προς τον «Αριστοτέλη», αποτελεί πολύτιμη ενίσχυση για το Τμήμα Θεάτρου και τα μικρότερα μέλη του Συλλόγου μας.
Στην προσπάθεια που κάνουμε για να διατηρήσουμε την ιστορία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και να εξασφαλίσουμε την πορεία και το αύριο του Συλλόγου, μέσα από τα πιεστικά προβλήματα του σήμερα, ο κ. Βασίλειος Παπαγιάννης και το Βιβλιοπωλείο «Η ΓΩΝΙΑ», ήλθαν και πάλι ως αρωγοί με την ένθερμη χειρονομία τους.

Ευχαριστούμε.

Το Δ.Σ.

ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"
FILEKPEDEFTIKOS SILLOGOS FLORINIS "O ARISTOTELIS"
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ | EST. 1941
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 2012 | ATHENS ACADEMY AWARD 2012
Πλατεία 7 Ηρώων | 7 Heroon Sq.,
Φλώρινα, Ελλάς | Florina, Hellas | GR 53100
Τ & F 23850 22754 - E aristotelisfsf@yahoo.gr
www.fsfa.gr | www.facebook.com/fsfaristotelis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.