Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ντόρα Μπακογιάννη : Μια χώρα δεν μπορεί να ζήσει μόνο με μέτρα λιτότητας


Τυχόν χρεωκοπία της Ελλάδος θα σημάνει και τη χρεωκοπία του ευρώ, τόνισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο γαλλικό ειδησεογραφικό δίκτυο France 24. «Τί άλλο μπορούν να ζητήσουν από την Ελλάδα οι ευρωπαίοι εταίροι μας;», αναρωτήθηκε, τώρα που η Βουλή ψήφισε με μεγάλη πλειοψηφία το δεύτερο μνημόνιο και οι επιστολές των πολιτικών αρχηγών βρίσκονται καθ΄οδόν προς τις Βρυξέλλες.

Στις δύο συνεντεύξεις της, τόσο στο γαλλικό όσο και στο αγγλικό κανάλι του δικτύου, η Ντ. Μπακογιάννη κάλεσε την Ευρώπη να διαπιστώσει ότι οι Έλληνες πρέπει να δούμε κάποια στιγμή φως στην άκρη του τούνελ και ζήτησε μεγαλύτερη αλληλεγγύη από την πλευρά τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας.
«Μια χώρα δεν μπορεί να ζήσει μόνο με μέτρα λιτότητας», ανέφερε χαρακτηριστικά και επεσήμανε ότι με την λήψη αναπτυξιακών μέτρων και την οικονομική βοήθεια - το λεγόμενο «μικρό Σχέδιο Μάρσαλ» που προτείνουν οι Φιλελεύθεροι της Ευρώπης - θα μπορέσουν στο τέλος οι δανειστές μας να πάρουν πίσω τα χρήματά τους.
Γραφείο Τύπου Δημοκρατικής Συμμαχίας

2 σχόλια:

  1. Όντως! Χρειάζεται και τους Χριστοφοράκους να αρμέγουν τη Ζίμενς, να μένει και σε σένα και λίγο στους Έλληνες. Γι' αυτό τον φυγάδεψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά Ζίμενς ρε άσχετε. Τι έδειξε η ερευνα για την Ζίμενς σε σχέση με την Ντόρα; Παπαγαλίζετε σαχλαμάρες μονίμως χωρίς στοιχεία. Ποιές προμήθειες διαχειρίστηκε η Ντορα την περίοδο που η Ζίμενς έπαιρνε φιλέτα; Τότε η Ντόρα ήταν βουλεύτης αντιπολίτευσης και μετά δήμαρχος Αθήνας. Άσχετοι.Για βρείτε ποιοι υπουργοί πράσινοι κατα κύριο λόγο, γιατί τότε έγινε το πάρτι1996 -2006,πήραν μάυρο χρήμα και που το πήγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.