Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Επιτυχίες, Διακρίσεις, Βραβεύσεις, Συμμετοχές ….Συγχαρητήρια!

Ένα πραγματικά πλούσιο σε δράση ήταν το επταήμερο που πέρασε για την ξιφασκία της Φλώρινας σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Πλούσιο σε νίκες, πλούσιο σε βραβεύσεις και διακρίσεις, πλούσιο σε μηνύματα… πλούσιο σε μέλλον. Μια μικρή νότα αισιοδοξίας στο γκρίζο και στο αβέβαιο που βιώνουμε όλοι μας.

Πρώτα και πάνω απ’ όλα, το Δ.Σ. του Ομίλου θεωρεί υποχρέωσή του να συγχαρεί δημόσια την αθλήτρια της ΓΕΦ Σταυρούλα Δήμκου για την τεράστια επιτυχία κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 Σπάθης στην Πίζα, τον προπονητή της κ. Γιάννη Γουσόπουλο και φυσικά στους γονείς της.
Η καρδιά της Φλωρινιώτικης ξιφασκίας χτύπησε, επίσης, πολύ δυνατά στην Αθήνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -17 Ξίφους Μονομαχίας το περασμένο σαββατοκύριακο.
Ο συνολικός απολογισμός σε μετάλλια: 3 χρυσά – 2 αργυρά – 1 χάλκινο. Αναλυτικότερα στα ατομικά τα κορίτσια του Ο.ΞΙ.Φ. τα πήραν όλα, η Γεωργία Αθανασίου, για 2η συνεχή χρονιά Πρωταθλήτρια Ελλάδας, η Σταυρούλα Κοκκινίδου αργυρό μετάλλιο και η Ρίκη Καλυβιάνου χάλκινο μετάλλιο. Στα αγόρια ο περσινός πρωταθλητής έφθασε στον τελικό, όπου και έχασε από τον Μέκρα (Χαλάνδρι) 8-15.
Την Κυριακή οι ομάδες των αγοριών και των κοριτσιών, δεν άφησαν περιθώριο σε κανένα αντίπαλο. Με σχεδόν double score νίκησαν τους πάντες και κατέκτησαν τα Πρωταθλήματα 2012. Οι Τσώκας Νικόλας, Ζαχαρόπουλος Αναστάσιος, Σταυρίδης Χρήστος, Ηλιάδης Κων/νος στα αγόρια και οι Αθανασίου Γεωργία, Κοκκινίδου Σταυρούλα, Ρίκη Καλυβιάνου και Κωσταντίνου Ξένια στα κορίτσια είναι οι Πρωταθλητές.
Στους Αγώνες συμμετείχαν συνολικά 115 αθλητές και αθλήτριες από 30 σωματεία ενώ πολλοί από τους Πρωταθλητές μας εξασφάλισαν τα bonus εισαγωγής στα ΑΕΙ.
Μεγάλη Τιμή για τον προπονητή μας  Στάθη Γεροσίδερη, τον αθλητή μας Άγγελο Μπαντίκη και τον Ο.ΞΙ.Φ. ήταν η βράβευσή τους από τον Πανελλήνιο Γ.Σ., κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου των Ολυμπιονικών, την περασμένη Δευτέρα στην Αθήνα, με το Βραβείο «Ευ Αγωνίζεσθαι». Η αναγνώριση του ήθους του Στάθη και του Άγγελου από τον καλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα, τον Πανελλήνιο θεωρούμε ότι είναι μια κορυφαία στιγμή  σεβασμού στην καριέρα κάθε προπονητή ή αθλητή ή σωματείου που εκπροσωπούν.
Η αθλητική δραστηριότητα συνεχίζεται με ιδιαίτερη ένταση… Το ερχόμενο σαββατοκύριακο 18 μελής αποστολή ( γεννηθέντες από 1998 έως 2002) ταξιδεύουν στο Ζάγκρεμπ για συμμετοχή στο 15ο Rapir Cup (Κύπελλο Κεντρικής Ευρώπης) καλεσμένοι του τοπικού συλλόγου.
Αρχές Μαρτίου οι Αθανασίου, Τσώκας και Ζαχαρόπουλος πάνε Πόρετς, επίσης στην Κροατία για το μεγάλο ραντεβού, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα -17. Συνέχεια με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -20 (Αθήνα 9-11/3) και η κορύφωση με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -17 στην Μόσχα.
Φλώρινα: 13-2-2012
Από το Δ.Σ. του ΟΞΙΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.