Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Συνεργασία Επιμελητηρίου Φλώρινας με τη ΔΕΘ ΑΕ

Σε συνεργασία θα προχωρήσουν η ΔΕΘ Α.Ε και το Επιμελητήριο Φλώρινας, με σκοπό την παροχή τεχνογνωσίας από την πλευρά του εθνικού εκθεσιακού φορέα, αλλά και την ανάπτυξη κοινών δράσεων. Η σύσφιξη των δεσμών των δύο φορέων συζητήθηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του προέδρου της ΔΕΘ ΑΕ, κ. Θ. Σουμπάση, του Γεν. Δ/ντη κ. Κ. Ποζρικίδη με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας, κ. Σάββα Σαπαλίδη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν, μεταξύ άλλων, η ενημέρωση για το επιχειρησιακό πρόγραμμα της ΔΕΘ για το τρέχον έτος, υπό το πρίσμα και μιας συνεργασίας των δύο πλευρών.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Σαπαλίδης σημείωσε  πως στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε το Επιμελητήριο προκειμένου να βγει από το τέλμα ο νομός και ο επιχειρηματικός του κόσμος, είναι κρίσιμη η συμπαράσταση και η βοήθεια ενός φορέα με το μέγεθος και την ακτινοβολία της ΔΕΘ.
Από την πλευρά του ο κ. Σουμπάσης  δήλωσε  εντυπωσιασμένος από την αποφασιστικότητα, την διάθεση για προσφορά και τις ιδέες της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου. ‘’Είναι αυτονόητη η υποχρέωσή μου να στηρίξω κάθε σοβαρή προσπάθεια για τον επιχειρηματικό κόσμο της Φλώρινας’’.
Ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο & Δ/νων Σύμβουλο της HELEXPO A.E. κ. Π. Μαυρίδη και τον Σύμβουλο κ. Β. Σωμιάδη με θετικά αποτελέσματα για περαιτέρω συνεργασία προς όφελος του νομού Φλώρινας.
Δελτίο Τύπου Επιμελητηρίου Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.