Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ολοκληρώθηκε το έργο Αποκατάσταση στεγάστρου δημοτικής αγοράς Φλώρινας



Ολοκληρώθηκε το έργο «Αποκατάσταση στεγάστρου δημοτικής αγοράς Φλώρινας», συνολικού προϋπολογισμού 63.000,00 €. Το παραπάνω έργο αποτελεί συνέχεια του έργου «Αποξήλωση, συσκευασία και τελική διάθεση στοιχείων αμιάντου στεγάστρου Δημοτικής αγοράς», το οποίο υλοποιήθηκε στις αρχές Ιουνίου του 2012, με συνολικό προϋπολογισμό 40.000,00€.

Απόφαση εκτάκτου συνεδρίου ΚΕΔΕ- Πιθανό κλείσιμο των Δήμων στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου



Σε διήμερη αναστολή της λειτουργίας των δήμων της χώρας, συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου προσανατολίζεται η ΚΕΔΕ, σύμφωνα με την απόφαση του εκτάκτου Συνεδρίου.

Με άρωμα απ’ τα παλιά…



Μετά την πολύ πετυχημένη περσινή μουσική παράσταση «ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ: Από το χθες στο σήμερα», στην κεντρική συναυλία των πολιτιστικών εκδηλώσεων του 2011, φέτος θα έχουμε τη συνέχεια, με μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012, «αποχαιρετώντας» έτσι με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι (υπό το φως της δεύτερης πανσεληνου του Αυγούστου).

Ηπειρώτικο πανηγύρι από το Σύλλογο Ηπειρωτών Φλώρινας σήμερα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου


Την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012 ο Σύλλογός σε συνεργασία με τον δήμο Φλώρινας διοργανώνει "ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ" στα πλαίσια των εορτασμών του Δήμου μας για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της Φλώρινας, αλλά και της Ηπείρου μας με την συμμετοχή του μεγάλου Ηπειρώτη ερμηνευτή Σάββα Σιάτρα. Στο τραγούδι θα τον συνοδεύσει η μοναδική Έλλη Κοσμά υπό τους ήχους του κλαρίνου του Κώστα Σμόλικα.

Μαγική βραδιά με τη Μαρία Θωίδου και το Μάκη Αϊβάζογλου



Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2012». Έτσι κατά τη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς Τετάρτη 29 Αυγούστου οι δημότες μας είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν στο χώρο του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου στις 9.00 το βράδυ και να απολαύσουν τη Μουσική Παράσταση «Τραγούδια που ζήσαμε» με τους φλωρινιώτες τραγουδιστές Μαρία Θωΐδου και Μάκη Αϊβάζογλου και το Μανώλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα.

9η Διεθνής Ανταλλαγή Νέων στην Πρέσπα



40 νέοι από την Ελλάδα, την Αλβανία, την Ιταλία, την Κύπρο, το Μαυροβούνιο, την πΓΔΜ, τη Σερβία και την Τουρκία έφτασαν την Πέμπτη το βράδυ στην Πρέσπα, για ένα δεκαήμερο δημιουργικής συνύπαρξης και διαλόγου με τίτλο «Η νεολαία δρα ενάντια στη Φτώχεια».

Πρεμιέρα για το 6ο Prespa Summer Fencing Camp



Πιστό στο ραντεβού του, ξεκινάει σήμερα το Καλοκαιρινό Κάμπ Ξιφασκίας στις Πρέσπες με την συμμετοχή 66 ξιφομάχων και προπονητών από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ξεκινούν οι προπονήσεις και οι νέες εγγραφές του τμήματος στίβου της ΓΕΦ



Το Δ.Σ. της Γ.Ε.Φ. ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων του Τμήματος Στίβου για την περίοδο 2012-2013.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Συνάντηση της ΚΕΔΕ με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά


Η καθορισμένη συνάντηση της ΚΕΔΕ με τον Πρωθυπουργό και την κυβερνητική αντιπροσωπεία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στο μέγαρο Μαξίμου.

1ο προπονητικό camp επιτραπέζιας αντισφαίρισης Φλώρινας


Ολοκληρώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι το πρώτο προπονητικό camp που διοργάνωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε συνεργασία με τον Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας στην Φλώρινα.

Δημοπρατήθηκαν οι παιδικοί σταθμοί Αμυνταίου


Οι παιδικοί σταθμοί που θα κατασκευαστούν στην πόλη του Αμυνταίου αποτελούν δύο σημαντικά έργα κοινωνικής πολιτικής, που θα εξυπηρετήσουν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της έδρας του Δήμου μας.

Σύλληψη δύο (2) ημεδαπών για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών


Την Τρίτη (28-08-2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας συνέλαβαν δύο (2) ημεδαπούς (25 και 24 χρονών) για κατοχή και χρήση μικροποσότητας κάνναβης.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Αθλητικά Τμήματα του Αριστοτέλη


Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Αθλητικά Τμήματα του Αριστοτέλη:
α) Στην ακαδημία Μπάσκετ αγοριών και κοριτσιών. Ηλικίες από 7 μέχρι 14 χρόνων.
Επίσης θα λειτουργήσει Τμήμα ανάπτυξης βασικών κινητικών δεξιοτήτων για μικρά παιδιά γεν. 2006-2007.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την επιτραπέζια αντισφαίριση


Οι «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας ανακοινώνουν, ότι οι εγγραφές για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2012-2013 ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον ΠΑΣ «Πήγασος» Φλώρινας


Μετά από την επιτυχημένη αθλητικά περσινή χρονιά ο Π.Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ξεκινά φέτος με τμήματα προπονήσεων ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ των ΤΕΧΝΙΚΩΝ Στίβου και Ποδοσφαίρου καθώς και άλλων Αθλημάτων για παιδιά από έξι ετών (06) και άνω .

Ευχαριστήριο του Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας


Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά του ευχαριστήρια προς τον κ. Γεωργόπουλο Κων/νο  υπεύθυνο του ταξιδιωτικού γραφείου “FlorinaTravel” για την παραχώρηση λεωφορείου με σκοπό τη μετακίνηση των αθλητών/τριών που πήραν μέρος στο 1ο Προπονητικό Camp Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας το διάστημα 21-25/8/2012.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Φλώρινας στους επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις 2012


Ως Δήμαρχος του Δήμου Φλώρινας, συγχαίρω τους επιτυχόντες στις  Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας.
Εύχομαι  στον καθένα και στην καθεμιά ξεχωριστά, καλή επιτυχία, σ’ αυτό το νέο και σημαντικό ξεκίνημα της ζωής τους.

Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου


Η Οργανωτική Επιτροπή του 15ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Βολών Θαλάσσιων Βαρών, καλεί όλους τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012 στις 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για το Ωδείο


Το Ωδείο Φλώρινας συνεχίζει να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές, σε κάθε του εμφάνιση, δείγμα της άριστης δουλειάς που επιτελείται εδώ και χρόνια.
Η παρουσία όλων των τμημάτων στις εκδηλώσεις «Πολιτιστικά Δρώμενα 2012» του δήμου Φλώρινας, απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.

Συνεχίζονται τα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας


Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2012». Έτσι κατά τη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς, Τρίτη 28 Αυγούστου, οι δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στην πλατεία Γ. Μόδη  παρουσίαση Ξιφασκίας ΟΞΙΦ ενώ στις 9.00 ακολούθησε στο χώρο του Αγ. Παντελεήμονα  βραδιά Βυζαντινής Μουσικής του Συλλόγου Ιεροψαλτών «Ι. ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ» με παραδοσιακά τραγούδια.

Στήριξη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας στην απεργία των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο σπίτι»


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, στηρίζει την απεργιακή κινητοποίηση  που θα πραγματοποιήσουν οι  εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο σπίτι», την Πέμπτη 30 και την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012.

Γενική Συνέλευση του Δικτύου Συλλογών Λαογραφίας – Παράδοσης Π.Ε. Φλώρινας


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Αυγούστου 2012 η Γενική Συνέλευση των μελών του Δικτύου Συλλογών Λαογραφίας – Παράδοσης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, με την οποία εγκαινιάστηκε μια νέα περίοδος στην πορεία της λειτουργίας του Δικτύου.

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στα Σέρβια


Τις μουσικές βραδιές των εκδηλώσεων του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για το φετινό καλοκαίρι στο Θέατρο του Κάστρου Σερβίων θα κλείσει την Πέμπτη 30 Αυγούστου ο γνωστός τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης.

Εντυπωσιακή και ελπιδοφόρα προοπτική μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υπογραφής της ΚΥΑ για τον κλάδο των γουνοφόρων


Νέες προοπτικές για την εκτροφή των γουνοφόρων ζώων, δημιουργούνται μετά τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), που υπεγράφη εχθές και από τον Υπουργό Οικονομικών. Ήδη νωρίτερα είχε υπογραφεί από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Υπουργό Ανάπτυξης.

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας και κάλυψε και φέτος τον τομέα της Ναυαγοσωστικής στις εκδηλώσεις Πρέσπες


Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας στα πλαίσια της εθελοντικής δράσης της, ανέλαβε και φέτος εξολοκλήρου, να καλύψει τον τομέα της Ναυαγοσωστικής ευθύνης των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Πρέσπεια 2012».

38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή


«…Δίνε το χέρι σου σε όποιον σηκώνεται…
…Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία!…»
Νέε - νέα.
Έλα και εσύ, πάρε μέρος στις εκδηλώσεις του 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή. Ένωσε τη φωνή σου με τους χιλιάδες νέους και νέες που οι ανάγκες, τα όνειρά τους, οι ελπίδες τους δε χωράνε στο σύστημα της εκμετάλλευσης, της φτώχειας και της χρεοκοπίας του λαού.

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Σεισμική δόνηση πριν από λίγο στη Φλώρινα


Σεισμική δόνηση εντάσεως 3,0 βαθμών ρίχτερ, η οποία έγινε αισθητή, σημειώθηκε πριν από λίγο στην περιοχή της Φλώρινας.

Στήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την τηλεθέρμανση της Φλώρινας


Με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στην Αθήνα.

Ευχαριστήριο του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» στην κ. Αλεξάνδρα Λιώτση


Το ΔΣ του ΦΣΦΑ εκφράζει την ευγνωμοσύνη και τις θερμές ευχαριστίες του προς την κ. Αλεξάνδρα Λιώτση, για τη χρηματική της δωρεά προς αποκατάσταση των ζημιών της κεραμοσκεπής του Συλλόγου μας από τον περυσινό βαρύτατο χειμώνα.

Εύξεινος Λέσχη και Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας στη χθεσινή ημέρα των εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας


Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2012». Έτσι κατά τη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς, Δευτέρα 27 Αυγούστου, οι δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου μας παραβρέθηκαν στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο στις 8.00 το βράδυ στην παρουσίαση του προγράμματος Ρυθμικής Γυμναστικής της Εύξεινου  Λέσχης Φλώρινας, με υπεύθυνη την κυρία Α. Σουμπάση, ενώ στις 9.00 ακολούθησε παρουσίαση χορευτικών τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας και της Εύξεινου Λέσχης Φλώρινας.

Δήμαρχος Αμυνταίου: Για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές


Η ανακοίνωση των βάσεων των Ανώτερων και Ανώτατων Σχολών δίνει τέλος στην αγωνία που έζησαν χιλιάδες μαθητές και γονείς. Ταυτόχρονα αποτελεί μία νέα αρχή στη ζωή των νέων φοιτητών και δημιουργεί νέα δεδομένα για τους γονείς, που καλούνται σε δύσκολους καιρούς να εξοικονομήσουν τους πόρους για τις σπουδές των παιδιών.

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων


Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ των λυκείων της Π.Ε. Φλώρινας. Η επιτυχία τους αυτή, δικαίωσε τους κόπους και την προσπάθειά τους και μπροστά τους ανοίγονται πλέον νέες προοπτικές και μια νέα ζωή. Αρκεί να συνεχίσουν να πορεύονται με την ίδια πίστη και θέληση που επέδειξαν μέχρι τώρα.

Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις των αθλητών για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση


Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας γίνεται γνωστό ότι οι αθλητές που επιθυμούν να κάνουν χρήση των διατάξεων του άρθρου 34 του Ν.2725/1999, του άρθρου 18 του Ν.3708/2008 και του άρθρου 45 του Ν. 3773/09(ΦΕΚ 120 τ.Α΄) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, (στην οποία υπάγεται το Λύκειο αποφοίτησής τους), από τη Δευτέρα 03-9-2012 μέχρι και την Παρασκευή 14-9-2012.

Συνάντηση εργασίας αύριο για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


Καλούμε τους πολίτες, τους φορείς και τα Μ.Μ.Ε, στην συνάντηση εργασίας για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που θα γίνει στην πόλη της Φλώρινας στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Διοικητήριο) την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 και ώρα 19:00.

Τοποθέτηση του ΚΚΕ για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής


Σήμερα, που η ζωή της λαϊκής οικογένειας χτυπιέται αλύπητα προκειμένου να διασφαλιστούν τα καπιταλιστικά κέρδη, η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ - ΤΕΙ φέρνει στην επικαιρότητα την άμεση ανάγκη να δυναμώσει η πάλη των νέων για ζωή και σπουδές με δικαιώματα, να δυναμώσει η απαίτηση για άμεσα μέτρα προκειμένου να εξασφαλιστεί η δωρεάν στέγαση, σίτιση και μετακίνηση για όλους τους νέους.

Στα Σέρβια το διήμερο 1-2 Σεπτεμβρίου η 2η Έκθεση Τοπικών & Βιοτεχνικών Προϊόντων


Η 2η Έκθεση Τοπικών & Βιοτεχνικών Προϊόντων ήταν το θέμα της συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος, ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΒΕ Π.Ε. Κοζάνης Νικόλαος Σαρρής και η εκπρόσωπος Συλλόγου Εθελοντών ΄΄Σέρβια Εν Δράσει΄΄ Νατάσα Αλεξοπούλου.

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας


Σας καλούμε σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα  Δευτέρα και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), με θέματα:

Στην πλατεία Ηρώων πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο οι εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας


Το Σάββατο 25 Αυγούστου οι εκδηλώσεις του Δήμου πραγματοποιήθηκαν στην Πλατεία Ηρώων στις 8.00 το βράδυ με παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων Αρμενοχωρίου, Πολυπλατάνου, Σκοπιάς, του Μορφωτικού, Εκπολιτιστικού, Αθλητικού Συλλόγου «ΑΠΟΛΛΩΝ» Αμμοχωρίου και του Συλλόγου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» Αμμοχωρίου.

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων - Βελβεντού για την εξίσωση του φόρου στα καύσιμα


Θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για τη -ρημαγμένη οικονομικά- τοπική μας κοινωνία και για την περιοχή μας, που μαστίζεται από την ανεργία.
Ένας εφιάλτης για τα νοικοκυριά, που εδώ και χρόνια προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στα χαράτσια και τους φόρους διαφόρων «Τσάρων», που αντί να βελτιώνουν την κατάσταση, οδηγούν τη χώρα στην εξαθλίωση και την οικονομία πιο βαθιά στην ύφεση.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


Ανακοινώθηκαν σήμερα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Πρόγραμμα επιμνημόσυνης δέησης για τους πεσόντες αγωνιστές του αγωνιστές του Μακεδονικού Αγώνα


Για τις εκδηλώσεις μνήμης υπέρ των πεσόντων αγωνιστών του Μακεδονικού Αγώνα, καθορίζουμε τις εξής εκδηλώσεις:
Α) 02 Σεπτεμβρίου 2012, ΗΜΕΡΑ Κυριακή
1) ΩΡΑ 10.30’ π.μ.: Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα.
2) ΩΡΑ 11.00’ π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του μνημείου της πλατείας Γεωργίου Μόδη, παρουσία και της Φιλαρμονικής του Δήμου Φλώρινας.

Ημερίδα με θέμα «Τιμή στο Μακεδονικό Αγώνα»


Ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με την Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Ελλάδος, συνδιοργανώνουν την Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 12:00μ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, ημερίδα με θέμα «Τιμή στο Μακεδονικό Αγώνα» με ομιλητή τον κ. Ιωάννη Αθανασιάδη, ιατρό.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή οχήματος


Χθες (26-08-2012) το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης και του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν 22 χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας για κλοπή.

Το Σωματείο Εμπορικών - Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων σε Επιχειρήσεις Προσφοράς Υπηρεσιών Φλώρινας, συμπαραστέκεται στους απολυμένους της εταιρίας ΓΑΙΑ ΑΕ


Το Σωματείο Εμπορικών - Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων σε Επιχειρήσεις Προσφοράς Υπηρεσιών Φλώρινας, συμπαραστέκεται στους απολυμένους της εταιρίας ΓΑΙΑ ΑΕ.

8η ημέρα των Πολιτιστικών Δρώμενων του Δήμου


Ολοκληρώθηκε άλλη μία βραδιά των εκδηλώσεων «Πολιτιστικά Δρώμενα 2012» του Δήμου Φλώρινας. Έτσι την Παρασκευή  24 Αυγούστου 2012, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στις 8.00 το βράδυ  στην Πλ. Γεωργίου Μόδη, Σκάκι από τη Λέσχη Πολιτισμού ενώ την ίδια ώρα στο 3ο Γυμνάσιο, συνεχιζόταν η Έκθεση Φωτογραφίας από τα 22 χρόνια λειτουργίας του σχολείου και συγχρόνως πραγματοποιούνταν  Βραδιά Παραμυθιού και κουκλοθέατρου από τη δημιουργική ομάδα του Εσπερινού Λυκείου.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στο Φιλώτα Φλώρινας


Το Σάββατο (25-08-2012) το βράδυ, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας συνέλαβαν στο Φιλώτα Φλώρινας 54χρονο ημεδαπό, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σχετικά με Ανακοίνωση – Καταγγελία του ΠΑΜΕ


Την Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012, μέλη του ΠΑΜΕ διένειμαν κείμενο με τίτλο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, αναφερόμενοι στο έργο που αφορά τις αρχαιολογικές ανασκαφές στην περιοχή Αγίων Αναργύρων του Δήμου Αμυνταίου.

7η ημέρα των Πολιτιστικών Δρώμενων του Δήμου


Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικά Δρώμενα 2012» του Δήμου Φλώρινας. Έτσι την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στις 8.00 το βράδυ Έκθεση Φωτογραφίας από τα 22 χρόνια λειτουργίας του σχολείου ενώ στη συνέχεια στον ίδιο χώρο, του 3ου Γυμνασίου ακολούθησε η Δημιουργική Ομάδα του Εσπερινού Λυκείου με μια βραδιά παραμυθιού και μία παράσταση κουκλοθέατρου.

«Ο Ο.ΞΙ.Φ. τίμησε τον Ολυμπιονίκη Ηλιάδη»


Μέγιστη Τιμή αποτέλεσε για τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας η συμμετοχή του στην εκδήλωση για την υποδοχή του Ολυμπιονίκη Ηλία Ηλιάδη στην πόλη της Φλώρινας στα πλαίσια των «ΠΡΕΣΠΕΙΩΝ 2012».
Η Ολυμπιονίκης μας Ιωάννα Χρήστου εκπροσωπώντας τον Όμιλο, πρόσφερε στον Ηλιάδη μια μάσκα ξιφασκίας και ένα σπαθί, μαζί με ευχές για το Χρυσό Μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του 2016.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας


Το Σάββατο (25-08-2012) τις απογευματινές ώρες, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν στην Κρυσταλλοπηγή - Φλώρινας 39χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Ιταλίας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.