Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Στήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την τηλεθέρμανση της Φλώρινας


Με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στην Αθήνα.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι Δήμαρχοι Αμυνταίου και Μεγαλόπολης κ. Μάκης Ιωσηφίδης και κ. Παναγιώτης Μπούρας, όπου και οι τρεις Δήμαρχοι ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων, ενημέρωσαν τον κ. Παπαγεωργίου για τα ενεργειακά θέματα των περιοχών τους, για τα ζητήματα που απασχολούν το Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων και για το ενεργειακό μέλλον της χώρας μας.
Ακολούθως , ο κ. Βοσκόπουλος ενημέρωσε τον κ. Υφυπουργό για τις ενέργειες του Δήμου Φλώρινας όσον αφορά στο έργο της τηλεθέρμανσης της Φλώρινας και για την αναγκαία βοήθεια του Υπουργείου ΠΕΚΑ ώστε να προχωρήσει άμεσα το έργο.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας, αναφέρθηκε επίσης στο δυσβάστακτο κόστος θέρμανσης των νοικοκυριών της περιοχής κατά τους χειμερινούς μήνες, που θα μειωθεί σημαντικά με την κατασκευή και λειτουργία του έργου της τηλεθέρμανσης.
Ο κ. Υφυπουργός δεσμεύτηκε για τη βοήθεια του Υπουργείου με στόχο το έργο να ξεκινήσει όσο το δυνατόν συντομότερα και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των Φλωρινιωτών.
Φλώρινα, 28-08-2012
Δελτίο Τύπου Δήμου Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.