Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ποιοι φοιτητές δικαιούνται επίδομα θέρμανσης



Οι φοιτητές μπορούν να πάρουν το επίδομα θέρμανσης εφόσον δεν είναι προστατευόμενα μέλη και πληρούν τις υπόλοιπες προϋποθέσεις που αναφέρονται στην υπουργική απόφαση για τους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης.

Τελετή αγιασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου στο Ορυχείο Αμυνταίου – Φιλώτα



Οι Εργαζόμενοι στο Συνεργείο Συγκολλητών Ιμάντων (Σ.Σ.Ι) του Ορυχείου Αμυνταίου – Φιλώτα, έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην τελετή Αγιασμού του Παρεκκλησίου Αγίου Νικόλαου, που προσφάτως ανεγέρθη στο χώρο του Σ.Σ.Ι.

Κατά της ΔΕΗ η εισήγηση του εισαγγελέα στο Eυρωδικαστήριο για τους λιγνίτες



Την αναίρεση της αποφάσεως του Γενικού Δικαστηρίου της 20ής Σεπτεμβρίου 2012, Τ-169/08, με την οποία ακύρωσε απόφαση της Επιτροπής όσον αφορά στα δικαιώματα αναζητήσεως και εκμεταλλεύσεως επί των κοιτασμάτων λιγνίτη, τα οποία η Ελληνική Δημοκρατία παραχώρησε στη ΔΕΗ, ζητά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Δυτικής Μακεδονίας

O Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας στηρίζει την πρωτοβουλία Χριστούγεννα για όλους



O Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, στηρίζει την πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω», για συγκέντρωση αγαθών  που θα διατεθούν σε συμπολίτες μας οι οποίοι τα έχουν ανάγκη και καλεί τα μέλη του να προσφέρουν είδη ένδυσης σε καλή κατάσταση, τρόφιμα που μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο διάστημα, βιβλία, γραφική ύλη, παιχνίδια και οτιδήποτε θα μπορούσε να βελτιώσει τη ζωή των συνανθρώπων μας αυτές τις ημέρες.

Συμμετοχή του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Φλώρινας στη δράση Δωρίζω- Χαρίζω



Ο Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Φλώρινας (Α.Σ.Ε.Α.Φ.), υποστηρίζοντας την αξιέπαινη πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας «Χριστούγεννα για ΟΛΟΥΣ: Δωρίζω-Χαρίζω – γιορτάζω», για τη συγκέντρωση αγαθών που θα διατεθούν σε συμπολίτες μας, καλεί τα μέλη του συλλόγου να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια και να προσφέρουν είδη ένδυσης και υπόδησης σε καλή κατάσταση, τρόφιμα που έχουν μακρά ημερομηνία λήξης, βιβλία, τετράδια και άλλα σχολικά , είδη, παιχνίδια και ότι άλλο πιστεύουν πως θα είναι χρήσιμο και απαραίτητο για τους συνανθρώπους μας.  

Το δίκαιο αναγνωρίζεται: Να επιστρέψουν άμεσα οι σχολικοί φύλακες στη δουλειά τους



Δεκτή έκανε το Μονομελές Πρωτοδικείο Κοζάνης την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι σχολικοί φύλακες του Δήμου Κοζάνης, με την οποία αποφασίστηκε   να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Περιφερειακό Συνδικάτο Χειριστών Λ.Κ.Δ.Μ.-ΔΕΗ Α.Ε.:Παρωδία προσλήψεων



Τέλος.
Αποθρασύνθηκαν τελείως τα Πιόνια των Νταβατζήδων (Μεγαλοεπενδυτές πατριώτες) αυτής της χώρας.
Άκουσον-άκουσον.

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Κανένας νεκρός από τροχαίο ατύχημα τον Νοέμβριο του 2013  
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Νοέμβριο του 2013, στην εδαφική αρμοδιότητα των Αστυνομικών Διευθύνσεων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Διακοπή ηλεκτροδότησης αύριο στην Τοπική Κοινότητα Αμμοχωρίου



Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, στις 06.12.2013, ημέρα Παρασκευή και για το διαστήματα από 08:00 έως 12:00 θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήμα της Τοπικής Κοινότητας Αμμοχωρίου πλησίον της πλατείας Ηρώων.

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας



Σας καλούμε σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων  Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Εορδαίας (Πτολεμαϊδα), με θέματα:

Συμμετοχή του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Φλώρινας – Αμυνταίου στη δράση Χριστούγεννα για όλους



Ο  Σύλλογος  Δημοτικών Υπαλλήλων  Φλώρινας – Αμυνταίου  , στηρίζει την αξιόλογη πρωτοβουλία της  Δημοτικής  Κοινότητας Φλώρινας  «Δωρίζω , Χαρίζω, Γιορτάζω  - Χριστούγεννα για όλους 2013».

Πρόσληψη Εξήντα έξι (66) ατόμων με 8μηνη σύμβαση στη ΔΕΗ



Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ.:Δ.ΛΚΔΜ/ 19005/03.12.13
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 6/2013
Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.
Έχοντας υπόψη:
1.                  1. Τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν.2190/1994 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης» (ΦΕΚ 28 Α), όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.

Μεταφορά του Τμήματος Εμπορίου του Δήμου Φλώρινας



Σας γνωρίζουμε ότι το Τμήμα Εμπορίου που στεγαζόταν στις Κ. Κλεινές μεταφέρθηκε πλέον στην πόλη της Φλώρινας στη Δημοτική Αγορά πίσω από τα ΚΕΠ.

Το φράγμα Τριανταφυλλιάς εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας»



Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Περιφερειάρχη Γιώργου Δακή, της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Ηλιάδη, καθώς και του Βουλευτή Φλώρινας Στάθη Κωνσταντινίδη, η πράξη «Φράγμα Τριανταφυλλιάς και συναφή έργα νομού Φλώρινας» εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013».

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών χαπιών



Χθες (04-12-2013) τις απογευματινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν 34χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για κατοχή ναρκωτικών χαπιών.

Παράταση κατάθεσης αιτήσεων για το Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης Δημιουργική Γραφή



Επιστημονικά Υπεύθυνοι:
Κ.Δ.Ντίνας, Καθηγητής, τηλ.2385055091, kdinas@uowm.gr ,
Τριαντάφυλλος H. Κωτόπουλος, Επικ.Καθηγητής, τηλ. 2385055125, tkotopou@uowm.gr
Στα πλαίσια της Δομής Δια Βίου Μάθησης του ΠΔΜ θα πραγματοποιηθούν το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 Προγράμματα Επιμόρφωσης: 

Ταχύρρυθμο σεμινάριο Φωτογραφίας από τη Λέσχη Πολιτισμού «Εισαγωγή στη φωτογραφία»



Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί ταχύρρυθμο σεμινάριο φωτογραφίας για αρχάριους.

Προβολή της ταινίας Παρενέργειες από τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου



Η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου σας καλεί στην προβολή της ταινίας ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (SIDE EFFECTS) που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 21:00. 

Εκκίνηση για τους άνδρες του ΑΜΥΝΤΑ στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής



Πρεμιέρα το Σάββατο 7/12 για την ανδρική ομάδα του Αμύντα που υποδέχεται στις 18:00 το Αρίωνα Πτολεμαΐδας, σ ενα κλασικό Δυτικομακεδονικό ντέρμπι, όπου οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Σύμπραξη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας με το Δήμο Dobele της Λετονίας



Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας συμμετέχει ως συντονιστικό ίδρυμα σε Σύμπραξη Comenius Regio με το Τμήμα Εκπαίδευσης του Δήμου Dobele της Λετονίας από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι τον Ιούλιο του 2015.

Ηλεκτρονική και Ψηφιακή η Βιβλιοθήκη της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών



Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών ανακοινώνει με χαρά ότι έθεσε σε λειτουργία το νέο ηλεκτρονικό πρόγραμμα μηχανοργάνωσης της Βιβλιοθήκης της το οποίο ήδη χρησιμοποιούν οι αναγνώστες της.

Επίσκεψη Grand Maitre Σκέμπρη Σπύρου στη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας Σκακιστική Ακαδημία



Η επίσκεψη του Grand Maitre  Σκέμπρη Σπύρου στη  Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας έδωσε τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους σκακιστές της ακαδημίας μας να παρακολουθήσουν μαθήματα τακτικής, να γνωρίσουν έναν από τους καλύτερους σκακιστές και να ευχαριστηθούν αγώνες σιμουλτανέ.

«Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω» από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού



Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού  Φλώρινας στηρίζει την  πρωτοβουλία της Δ. Κοινότητας Φλώρινας «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω» για συγκέντρωση αγαθών  που θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη και καλεί τα μέλη του να προσφέρουν είδη ένδυσης  (ρούχα, παπούτσια) σε καλή κατάσταση, τρόφιμα που μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο διάστημα, βιβλία, γραφική ύλη, παιχνίδια και οτιδήποτε θα μπορούσε να βελτιώσει την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Podium Νέων Καλλιτεχνών στο Ωδείο Φλώρινας



Το Podium Νέων Καλλιτεχνών είναι ένας νέος θεσμός που ξεκινά το Ωδείο έχοντας έναν διπλό εκπαιδευτικό σκοπό.
Η αρχή έγινε στο τέλος της προηγούμενης σχολικής χρονιάς με την διοργάνωση δύο ρεσιτάλ των νέων και πολλά υποσχόμενων Φλωρινιωτών καλλιτεχνών Παύλου Νίκου και Κυριάκου Πέτρου, οι οποίοι παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία στο κοινό της πόλης το πρόγραμμα των διπλωματικών τους εξετάσεων.

Τσίρι Βάρβαρα στο Αμύνταιο



Πλήθος κόσμους συμμετείχε και φέτος στα «Τσίρι Βάρβαρα», τις φωτιές του Αμυνταίου, ενός εθίμου που οι κάτοικοι της περιοχής γιορτάζουν κάθε χρόνο την παραμονή της γιορτής της Αγίας Βαρβάρας.

Προσυνεδριακή συνέλευση της ΔΗΜΑΡ στη Φλώρινα



Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, καλούνται τα μέλη και οι φίλοι της Δημοκρατικής Αριστεράς, σε προσυνεδριακή συνέλευση στο ξενοδοχείο «Φαίδων» στη Φλώρινα και ώρα 18.00, για την παρουσίαση των θέσεων και την εκλογή αντιπροσώπων για το 2ο Συνέδριο της ΔΗ.ΜΑΡ., που θα πραγματοποιηθεί από 12 – 15 Δεκεμβρίου.

Ημερίδα για την καλλιέργεια της στέβια


Χριστουγεννιάτικο bazaar από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


Συνεχίζονται οι εσπερινές ομιλίες της Ιεράς Μητρόπολης Φλώρινας



Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐσεβῶν Χριστιανῶν ὅτι τὴν προσεχῆ Κυριακὴ 8η Δεκεμβρίου 2013, μετὰ τὴν Ἀκολουθία τοῦ Ἑσπερινοῦ, θὰ συνεχισθεῖ ὁ κύκλος ἑσπερινῶν ὁμιλιῶν ποὺ πραγματοποιοῦνται ἀπὸ κληρικοὺς τῆς Ἱερᾶς μας Μητροπόλεως στὶς τρεῖς μεγάλες πόλεις τῆς Μητροπολιτικῆς μας περιφερείας, Φλώρινα, Ἀμύνταιο καὶ Πτολεμαΐδα, σύμφωνα μὲ τὸ ἀκόλουθο πρόγραμμα:

Αποτελέσματα εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και αντιπροσώπων της ΕΛΜΕ Φλώρινας στις 3/12/2013



ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ:   122 ψήφοι,   έδρες τρεις (3)
ΔΑΚΕ Δ.Ε.:                       89 ψήφοι,   έδρες τρεις (3)
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ (ΑΠΕΚ) :            
45 ψήφοι,    έδρα μία (1)

Ξεκινάει το Σάββατο η διανομή τροφίμων των τριτέκνων



Στις 07 Δεκεμβρίου 2013, θα ξεκινήσει η διανομή τροφίμων του Προγράμματος ΕΣΠΑ 2013, σε όσους τρίτεκνους δικαιούχους έχουν εγκριθεί από ΟΠΕΚΕΠΕ-TAXIS.

«Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω» από τον Φ.Ο.Ο.Φ.



O Φυσιολατρικός Ορειβατικός Όμιλος  Φλώρινας (Φ.Ο.Ο.Φ) στηρίζει την πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω» , για συγκέντρωση αγαθών  που θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη και καλεί τα μέλη του  να προσφέρουν είδη ένδυσης  (ρούχα, παπούτσια) σε καλή κατάσταση, τρόφιμα που μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο διάστημα, βιβλία, γραφική ύλη, παιχνίδια και οτιδήποτε θα μπορούσε να βελτιώσει την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας.

Νέο τμήμα χορού HIP – HOP στον «Αριστοτέλη»



Ο Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας νέου τμήματος χορού HIP – HOP για παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Διδάσκει η Ανθή Ιωαννίδου, πτυχιούχος της σχολής All Star Dance (www.allstardance.gr).

«Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω» από τον Γεωπονικό Σύλλογο Φλώρινας



O Γεωπονικός Σύλλογος Φλώρινας στηρίζει την  πρωτοβουλία της Δημοτικής  Κοινότητας Φλώρινας «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω» για συγκέντρωση αγαθών  που θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη και καλεί τα μέλη του  να προσφέρουν  είδη ένδυσης  (ρούχα, παπούτσια) σε καλή κατάσταση, τρόφιμα που μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο διάστημα, βιβλία, γραφική ύλη, παιχνίδια και οτιδήποτε θα μπορούσε να βελτιώσει την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας.

Δημιουργία Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης στο Αμύνταιο



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τη Δημιουργία Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης στο Αμύνταιο 
Κυριακή 8/12/2013 στις 11.00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ – ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ – ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ

«Συμμετοχή στην Πρωτοβουλία Συγκέντρωσης Αγαθών της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας»



Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας συμμετέχει και στηρίζει την σημαντική και αξιέπαινη πρωτοβουλία αλληλεγγύης της  Δημοτική Κοινότητας Φλώρινας.

Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος (Thor: The Dark World)



Ο Θορ μάχεται να σώσει τους εννιά κόσμους από έναν μυστηριώδη εχθρό, αρχαιότερο του σύμπαντος. Όμως, κι μια σύγχρονη φυλή, με ηγέτη τον Μάλεκιθ, ζητάει εκδίκηση και σκοπεύει να βυθίσει το σύμπαν στο χάος.

Για την Ημέρα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες



Η 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, δεν είναι απλώς μία ιδιαίτερη ημέρα, είναι ευκαιρία για περίσκεψη και δράση σχετικά με τους συμπολίτες μας που έχουν οποιασδήποτε μορφής αναπηρία.

Μήνυμα του Βουλευτή Θ. Γερμανίδη για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία



Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία δεν ενδείκνυται για προκατασκευασμένους λόγους και τυπικές δηλώσεις συμπαράστασης.

«Χριστούγεννα για όλους» από τη ''ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ''



Η ''ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ'' στηρίζοντας την κοινωνική δράση της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας "Χριστούγεννα για όλους (δωρίζω-χαρίζω-γιορτάζω)", με στόχο την στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων καλεί όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου να συνεισφέρουν συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης - τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, φάρμακα και σχολικά είδη.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Εκδήλωση- συζήτηση για την αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία



Οι φορείς αναπηρίας της Φλώρινας:
·                     Κε.Φ.Ι.Απ. Γ.Ν. Φλώρινας (πρ. ΚΕΚΥΚΑμεΑ Φλώρινας)
·                     Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Φλώρινας
·                     Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Φλώρινας

Μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας για την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία



Η 3 Δεκέμβρη έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία.
Δεν είναι μια ημέρα γιορτής και μνήμης, αλλά μια ημέρα, όπως όλες του χρόνου, που απλά υπενθυμίζεται ότι η αναπηρία είναι αναπόσπαστο μέρος της ανθρώπινης φύσης, της ανθρώπινης ποικιλομορφίας.

Κλειστή σήμερα η Δ.Ο.Υ. Φλώρινας



Ανακοινώνουμε ότι η Δ.Ο.Υ. Φλώρινας στις 3/12/2013 ημέρα Τρίτη θα είναι κλειστή λόγω γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Εφοριακών Δυτικής Μακεδονίας.

Η πρόγνωση του καιρού με τον Γιώργο Βασιλειάδη

Παράσταση διαμαρτυρίας για την εκπαίδευση των μαθητών με αναπηρία



Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατομων με Αναπηρία Ν. Φλώρινας, οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ , του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Φλώρινας, με αφορμή την 3η Δεκέμβρη- Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία – θα προβούν σε παράσταση Διαμαρτυρίας την Τρίτη, 3 Δεκέμβρη 2013 και ώρα 9πμ. στη Διεύθυνση Εκπ/σης Φλώρινας.

Συμβάσεις έργων



Συνεχίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών ο Δήμος Αμυνταίου ξεκινά την υλοποίηση τριών ακόμη σημαντικών έργων. Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης υπέγραψε τις σχετικές συμβάσεις με τους αναδόχους των έργων.

3 Δεκέμβρη Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες: ένα παραμύθι από την Φλώρινα



3 Δεκεμβρίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με αναπηρίες. Για την ημέρα αυτή, ο Θεοφάνης Θεοφάνους, μόνιμος κάτοικος Φλώρινας την τελευταία δεκαετία,   έγραψε το παραμύθι «Ματή, το μαγικό ψιθύρισμα», που "απελευθερώθηκε" από τις εκδόσεις Σαΐτα.

Εθελοντική αιμοδοσία στο Αμύνταιο



Σας ανακοινώνουμε ότι την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 από 9:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ θα παρευρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου Συνεργείο Αιμοληψίας του Κρατικού Νοσοκομείου Φλωρίνης για όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα.