Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Κειμήλια Απελευθέρωσης Μακεδονίας

Για τη Φλώρινα: Αρχιτεκτονικά Τοπία του Παρελθόντος



Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Φλώρινας είναι ενεργός και ταυτόχρονα ανοιχτός χώρος σε κάθε διακύμανση του γίγνεσθαι καθώς εντάσσει μέσα στις δράσεις του, ακόμα και τις αμφισβητήσεις, τις εντάσεις, τις συγκρούσεις και τις ανατροπές.

Ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης στο Δήμο Φλώρινας



Σας καλούμε το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 και ώρα 18:30, στο Δημαρχείο Φλώρινας, σε συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου με τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης και Θεόδωρο Καράογλου.

Σύσκεψη για τον καθορισμό των ενεργειών για τις αποζημιώσεις των απαλλοτριώσεων



Αγαπητοί συνεργάτες,
Οι πρόσφατες εξελίξεις που ορίζουν τις αποζημιώσεις για τα ακίνητα που απαλλοτριώνονται αναγκαστικά στην αντικειμενική τους αξία, δείχνει ότι η Πολιτεία δεν εννοεί να αναγνωρίσει την προσφορά των λιγνιτικών περιοχών στην ανάπτυξη της χώρας.

«ΜΠΑΚΑ ΜΑΚΑ ΠΑΚΑ-ΠΑΚΑ» από την ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Φλώρινας



Το Σάββατο 13-04-2013 και ώρα 21:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δ. Φλώρινας στο Νέο Πάρκο, η θεατρική ομάδα της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Φλώρινας παρουσιάζει τη σατυρική ηθογραφία «ΜΠΑΚΑ ΜΑΚΑ ΠΑΚΑ-ΠΑΚΑ» του Κοζανίτη Γιώργου Παφίλη σε διασκευή και σκηνοθεσία Μαύρου Παντελή.

Γενική τακτική συνέλευση φιλοζωικού συλλόγου Αμυνταίου «Η Αγκαλιά»,



Ο Φιλοζωικός Σύλλογος  Αμυνταίου «Η Αγκαλιά», καλεί τα μέλη του στην πρώτη Γενική Τακτική Συνέλευση για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου το Σάββατο 13/04/2013 και ώρα 18.00 στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου.

Επίσκεψη του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης στην Π.Ε. Φλώρινας



Την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτριο Ηλιάδη θα επισκεφτεί στο γραφείο του ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου,

Συμμετοχή του ΣΑΡΙΣΩΝ στο ανοιχτό πρωτάθλημα Μετσόβου



Στο πανέμορφο και παραδοσιακό Μέτσοβο θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μικρών ηλικιών. Το πρωτάθλημα είναι βαθμολογούμενο και το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βορείου Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με το Δήμο Μετσόβου.

Έως 15 Απριλίου οι αιτήσεις για την ενισχυτική διδασκαλία



Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος της ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ (Ε.Δ.), η οποία αποτελεί άξονα της Αντισταθμιστικής Αγωγής στο Γυμνάσιο, καλούνται :

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΔΕΠ/ΠΔΜ των Διοικητικών Υπαλλήλων του ΠΔΜ των Φοιτητών και Μεταπτυχιακών Φοιτητών



1. Ενημέρωση
Έχουν ήδη περάσει 10 μέρες από τότε που ανακοινώθηκε η πρόταση του Υπουργείου Παιδείας για Συν-ομόσπονδο ΑΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Πρόκειται για ένα ασαφές έγγραφο με βάση το οποίο:

Πρόγραμμα Μαθητείας Αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης για Απόκτηση Επαγγελματικής Εμπειρίας



Καλούνται οι απόφοιτοι της Δημόσιας Τεχνικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των σχολικών ετών 2010-2011 και 2011-2012 (και του σχολικού έτους 2009-2010 εφόσον πρόκειται για άρρενες που έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις) να συμμετέχουν στο «Πρόγραμμα Μαθητείας Αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης για Απόκτηση Επαγγελματικής Εμπειρίας».

Πραγματοποιήθηκε ημερίδα για την ενδοσχολική βία στο Δήμο Πρεσπών



Ημερίδα για την ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό μεταξύ των μαθητών στο σχολείο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Πρεσπών στο Λαιμό.

Την εξόντωση του Αριστοτέλη δείχνει να επιδιώκει η ΕΚΑΣΔΥΜ


Την εξόντωση του Αριστοτέλη δείχνει να επιδιώκει η ΕΚΑΣΔΥΜ, εν μέσω μάλιστα των τελικών για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α’ Κατηγορίας και την άνοδο την Γ’ Εθνική. Οι αποφάσεις της Ένωσης, που ελήφθησαν σε χρόνο ρεκόρ, προκαλούν τις οργισμένες αντιδράσεις των φιλάθλων του Αριστοτέλη και δυναμιτίζουν το κλίμα των αναμετρήσεων του Αριστοτέλη με την Καστοριά, καθώς:

Αγώνες αλπικού σκι προαγωνιστικής ηλικίας Βόρειας Περιφέρειας στη Βασιλίτσα- Γρεβενών 6/4/2013



Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκαν στο Χιον.κέντρο Βασιλίτσας Γρεβενών οι αγώνες αλπικού σκι που αφορούσαν αθλητές Προαγωνιστικής ηλικίας  Βόρειας Περιφέρειας γενν.2001-02.Διοργανωτές ήταν ο τοπικός Χιονοδρ. Σύλλογος Γρεβενών και η Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας.

Ολοκλήρωση του σεμιναρίου στο θεωρητικό κομμάτι για τις Πρώτες Βοήθειες που παρακολούθησαν τα μέλη της ΕΟΔ Φλώρινας




Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια στο θεωρητικό κομμάτι για τις Πρώτες Βοήθειες που παρακολούθησαν τα μέλη της  ΕΟΔ Φλώρινας.

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Νέα Γενιά σε Δράση και Eurodesk»



Η Εθνική Υπηρεσία των Προγραμμάτων της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση και Eurodesk» του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013 και ώρα 10:00 π.μ. στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα (Μικρό αμφιθέατρο) ενημερωτική εκδήλωση για τα Προγράμματα της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση & Eurodesk» με τη συμβολή του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου.

Διακοπή Τακτικών Προβολών



Σας ενημερώνουμε ότι οι τακτικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού διακόπτονται λόγω ιδιαίτερα μικρής προσέλευσης του κινηματογραφικού κοινού.

Επιδότηση επιχειρήσεων για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με κριτήριο τα προσόντα του ανέργου και όχι την κάρτα ανεργίας



Επιστολή στον Υπουργό Εργασίας κ. Ιωάννη Βρούτση απέστειλε ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ορεστίδος για θέματα ανεργίας κ. Νίκος Παπανικολάου επισημαίνοντας τις δυλειτουργίες του σημερινού συστήματος επιδότησης των επιχειρήσεων για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Οι εγκρίσεις του προγράμματος ενεργητικής προστασίας του ΕΛΓΑ



Συνολικά 333 τελικά οι εγκρίσεις για το πρόγραμμα ενεργητικής προστασίας του ΕΛΓΑ για το 2012, προϋπολογιζόμενης δαπάνης 5,3 εκατ. ευρώ.

ΕΚΑΣ 2013 ποιοι το δικαιούνται πόσο θα είναι



Εκδόθηκε η υπουργική απόφαση για το ΕΚΑΣ 2013.
Σύμφωνα με τη απόφαση του υπουργού Οικονομικών, τα ποσά  και οι δικαιούχοι για το ΕΚΑΣ 2013 διαμορφώνονται ανάλογα με τα εισοδήματα που δηλώθηκαν το 2012 ως εξής:

Ολοκλήρωση των μαθημάτων του Κριτικού Γραμματισμού

Την Κυριακή, 21 Απριλίου 2013, ώρα 18.00 – 21.00 μμ.,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΦΑΙΔΩΝ», θα ολοκληρωθούν τα μαθήματα του Προγράμματος για τον Κριτικό Γραμματισμό, που υλοποίησε τη φετινή σχολική χρονιά ο «Όμιλος Εκπαιδευτικών για τη Γλώσσα και τη Λογοτεχνία» σε συνεργασία με το «Εργαστήρι Γλώσσας» του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας.

Φόρος Κληρονομιάς δικαιολογητικά



Ποιος είναι υπόχρεος για την υποβολή της δήλωσης για το φόρο κληρονομιάς ;
Ο κληρονόμος ή ο νόμιμος αντιπρόσωπός του (άρθρο 61 του Κώδικα Φορολογίας Κληρονομιών – Δωρεών - Γονικών παροχών, ο οποίος κυρώθηκε με το ν. 2961/01).

Ενημέρωση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για την συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών



Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών λήγει στις 23 Απριλίου 2013 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας από την Εταιρία Προστασίας Πρεσπών και το Εθνικό Πάρκο Πέλιστερ



Σε υπογραφή μνημονίου συνεργασίας προχώρησαν η Εταιρία Προστασίας Πρεσπών και το Εθνικό Πάρκο Πέλιστερ με στόχο την από κοινού προώθηση ενεργειών για την προστασία του Πάρκου Πρεσπών.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Συνελεύσεις σε Σκλήθρο και Ξινό Νερό



Συνελεύσεις θα πραγματοποιηθούν στις Τοπικές Κοινότητες Σκλήθρου και Ξινού Νερού, μετά από πρωτοβουλία των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Σχολικοί κήποι















14o Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κεντροδυτικής Μακεδονίας



Ξεκινάει σήμερα το 14o Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κεντροδυτικής Μακεδονίας, το οποίο περιλαμβάνει τις ακόλουθες κατηγορίες:

9ο Τακτικό συνέδριο Νέας Δημοκρατίας:- Προσυνέδριο Δυτικής Μακεδονίας



Ξεκινάει την Παρασκευή 12 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 14 Απριλίου 2013, το 4ο Προσυνέδριο για τη Δυτική Μακεδονία.

Σύλληψη αλλοδαπού στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, για ληστεία στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης


Την Τετάρτη (11-04-2013) τις πρωινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν 46χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος αναζητούνταν για ληστεία στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Φάρμακα στο Δήμο Πρεσπών από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής



Φάρμακα και υγειονομικό υλικό από τη συλλογή φαρμάκων του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και του ΣΚΑΙ «Όλοι μαζί μπορούμε», παραδόθηκαν στα ιατρεία της Πρέσπας, στο πλαίσιο του 12ου Ακριτικού Οδοιπορικού Υγείας που υλοποίησαν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας



Το Δ.Σ. της Ένωσής μας ευχαριστεί θερμά τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Φλώρινας, ο οποίος έπειτα από σχετικό αίτημά μας, παραχώρησε ικανό αριθμό απολυμαντικών και φαρμάκων, προκειμένου απολυμανθούν οι χώροι κράτησης στους οποίους κρατούνται Αλλοδαποί κρατούμενοι, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στον Τοπικό Πόρο δεν αρμόζει το… κατόπιν ενεργειών μου!



Η περιφέρεια μας σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιευθέντα στοιχεία της Ελληνικής  Στατιστικής  Αρχής κατέχει μια θλιβερή πρωτιά (μαζί με την Αθήνα τελευταία) παρουσιάζοντας το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας που παρατηρείται στη χώρα και ανέρχεται στο 30,0%, ποσοστό που αυξάνεται δραματικά στους νέους κάτω των 30 ετών.

Προγραμματισμός ειδικοτήτων σχολικού έτους 2013–2014 Πρακτική Άσκηση της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Φλώρινας



Ο Δ/ντης της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Φλώρινας Μαύρος Παντελής και το μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό ευχαριστούν όλους τους φορείς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παραβρέθηκαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΑΣ την Τρίτη 09-04-2013 με θέμα: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ σχολικού έτους 2013–2014 ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ.

Σύλληψη αλλοδαπού στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών


Κατασχέθηκαν 107 κιλά κάνναβης
Την Τρίτη (10-04-2013) το πρωί, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και σε συνεργασία με υπαλλήλους του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 32χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας για κατοχή, εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Less Waste στο Δήμο Πρεσπών



Πολλαπλά οφέλη για το Δήμο Πρεσπών θα προκύψουν από την υλοποίηση του έργου "Από κοινού σχεδιασμός της πρόληψης των απορριμμάτων και της προώθησης της ανακύκλωσης" με ακρωνύμιο Less Waste.

Εξετάσεις για την πιστοποίηση της Ελληνικής γλώσσας



Η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης, πρόκειται να διοργανώσει το Σάββατο 27 Απριλίου 2013 εξετάσεις για την πιστοποίηση της Ελληνικής γλώσσας και στοιχείων της Ελληνικής ιστορίας και του Ελληνικού πολιτισμού για υπηκόους τρίτων χωρών, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στο καθεστώς του επί μακρόν διαμένοντος.

Μαζικές απάτες σε ηλεκτρονικές πληρωμές λογαριασμών της ΔΕΗ


Δεκάδες έλληνες επιχειρηματίες και ιδιώτες πλήρωναν ηλεκτρονικά τους λογαριασμούς τους με... κλεμμένα χρήματα. Μέσω Facebook είχαν έλθει σε επαφή με ρουμάνους και πακιστανούς χάκερ που υφάρπαζαν λεφτά από τραπεζικούς λογαριασμούς ανυποψίαστων ιδιωτών μέσω του e-banking.

Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα « Οικογένεια στη σύγχρονη εποχή» στο Νηπιαγωγείο Παπαγιάννη



Στο πλαίσιο ενίσχυσης και προαγωγής της συνεργασίας σχολείου – οικογένειας, καθώς και της ανάπτυξης δημιουργικών σχέσεων του σχολείου με το κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον, συνεχίζεται με επιτυχία στο Νηπιαγωγείο Παπαγιάννη το επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα “Οικογένεια στη σύγχρονη εποχή” διάρκειας 50 ωρών.

Επιτυχίες για αθλητές του Α.Π.Σ. Φλώρινας Shogun



Στα Γιαννιτσά έδωσαν το παρόν οι αθλητές του Α.Π.Σ. Φλώρινας Shogun την Κυριακή 7 Απριλίου για να συμμετέχουν στους διασυλλογικούς αγώνες Semi Contact – Kick Boxing – Light Contact – Kick Light.

Μηνιαία δραστηριότητα υφισταμένων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.



1. Η δραστηριότητα από τις υφιστάμενές μας Αστυνομικές Διευθύνσεις (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), κατά το μήνα Μάρτιο του έτους 2013, είναι η εξής:

Δωρεάν εξετάσεις στο Δήμο Πρεσπών από την Cosmote



Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε 130 άτομα πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο η Ομάδα Αιγαίου, που επισκέφτηκε την Πρέσπα, στο πλαίσιο της  ενέργειας της COSMOTE «Ο κόσμος μας, εσύ»  - «Στηρίζουμε τις ακριτικές περιοχές».

Οι δράσεις ΄΄Let's Do It Greece΄΄ στο Δήμο Σερβίων -Βελβεντού



Στην πανελλαδική εθελοντική περιβαλλοντική δράση ΄΄Let's Do It Greece΄΄
θα συμμετέχουν την Κυριακή 14 Απριλίου 2013, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Εθελοντικές Ομάδες, Δημότες και ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού σε συνεργασία με τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες.

Αλλαγές στις άδειες οδήγησης τα νέα πρόστιμα και οι ποινές



Με νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Μεταφορών καθορίζονται αλλαγές στις άδειες οδήγησης που αφορούν στην διάρκεια ισχύς στα πρόστιμα για παραβάσεις αλλά και στις ποινές που θα επιφέρουν οι παραβάσεις που αφορούν τις άδειες οδήγησης.

Διάψευση για τις αλλαγές στο Λύκειο έκανε το Υπ.Παιδείας



Σε Διάψευση προχώρησε το υπουργείο Παιδείας για τα δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε επικείμενες αλλαγές στο λύκειο και ολοκλήρωσης του σχετικού νομοσχεδίου, που αναμένεται να δοθεί στην δημοσιότητα περί τα τέλη Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Δήμαρχος Φλώρινας: Δεν ασκούμε εξωτερική πολιτική



Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Τραϊανού Ρασάικου και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, συνεδρίασε την Τρίτη 09 Απριλίου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με εννέα θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Στάσεις εργασίας σιδηροδρομικών 11-12 Απριλίου 2013 από ώρα 20:00 έως 24:00



Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω των 4ωρων στάσεων εργασίας που πραγματοποιούν τα σωματεία των εργαζομένων, από την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013 έως και την Παρασκευή 12 Απριλίου,  στις ώρες 20:00 έως 24:00 (μεσάνυχτα),  θα υπάρξουν ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών.

Ο Πρόεδρος της Μελίτης εκφράζει προσωπικές του απόψεις



Σχετικά με το έγγραφο που μεταξύ άλλων απέστειλε και σε εσάς ο πρόεδρος του Δ.Δ. Μελίτης κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Παναγιώτης την 26η Μαρτίου 2013,θέλω να δηλώσω με τον πιο ρητό και κατηγορηματικό τρόπο πως, όσα αναφέρονται σε αυτό, δεν αντικατοπτρίζουν σε καμία περίπτωση τα δικά μου ¨πιστεύω¨,
και επιπλέον πως το περιεχόμενο του εγγράφου, πριν δημοσιοποιηθεί, δεν τέθηκε υπ’ όψιν μου .

Το Μάρτιο του 2014 θα επαναλειτουργήσει ο Ζωολογικός κήπος Φλώρινας με νένα μορφή



Πραγματοποιήθηκε στις 5 Απριλίου 2013 στη BITOLA (ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ) της FYROM,  η δεύτερη συνάντηση της διακρατικής επιτροπής του προγράμματος ZOO INNOVATIVE, που αφορά τους ζωολογικούς κήπους Φλώρινας, Bitola (Μοναστηρίου) και Πρίλεπ.

Ευρεία σύσκεψη για τις πληττόμενες περιοχές



Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή των μελών του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων, των Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων και φορέων των πληττόμενων από τις δραστηριότητες της ΔΕΗ περιοχών πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δικτύου.

Αντιλυσσικοί εμβολιασμοί στο Δήμο Αμυνταίου



Μέσα από τη συνεργασία του Δήμου Αμυνταίου με το Φιλοζωικό Σύλλογο Αμυνταίου «Η Αγκαλιά» θα πραγματοποιηθεί αντιλυσσικός εμβολιασμός των αδέσποτων ζώων της περιοχής.