Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη συνάντηση του προγράμματος DESUR



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη συνάντηση του προγράμματος DESUR στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Οι εταίροι του έργου από τις 6 Ευρωπαϊκές Περιφέρειες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε 7 συνολικά Μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Περιφέρειας και να ενημερωθούν για τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που παράγονται,
την καθετοποίηση της παραγωγής με έλεγχο των προμηθευτών για τις διαδικασίες που εφαρμόζουν, την εξαγωγική δυναμική που επιδεικνύουν και τέλος το σεβασμό στο περιβάλλον με έλεγχο των αποβλήτων τους αλλά και με ενέργειες προστασίας και ανάδειξης του.
Συνολικά η αντιπροσωπεία του προγράμματος επισκέφτηκε 5 επιχειρήσεις στην περιοχή Κοζάνης, Γρεβενών και Καστοριάς και 2 συνεταιρισμούς από την περιοχή του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.
Η περιήγηση ξεκίνησε από την περιοχή της Κοζάνης και την εταιρεία Alfa – Κουκουτάρης Α.Ε. Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα, ελέγχοντας όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, από την προμήθεια των πρώτων υλών, την εισαγωγή τους στην παραγωγική διαδικασία και το τελικό προϊόν. Οι προμηθευτές της πρέπει να τηρούν πολύ αυστηρές προδιαγραφές με χαρακτηριστικό την διατήρηση συγκεκριμένης θερμοκρασία μεταφοράς των πρώτων υλών στην επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.