Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Φλώρινας στη Μελίτη



Κλιμάκιο μελών της Ν.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Φλώρινας μαζί με το Βουλευτή Θανάση Γερμανίδη επισκέφτηκε, την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, τη Μελίτη προκειμένου να συζητήσει και να καταγράψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει
η τοπική κοινωνία.
Κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης και εποικοδομητικής συνάντησης με πολίτες και φορείς καταδείχτηκαν τα κυρίαρχα προβλήματα της περιοχής της Μελίτης. Αναλυτικότερα συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τον αναδασμό, τη λειτουργία των ορυχείων, την τηλεθέρμανση, την ανάπτυξη της γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, την εκτόξευση της ανεργίας, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος κ.ά.
Ο Βουλευτής Θ.Γερμανίδης, αφού αναφέρθηκε στις ερωτήσεις που κατέθεσε ο ίδιος στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, υπογράμμισε ότι τα ζητήματα που αναδείχτηκαν από τις τοποθετήσεις των κατοίκων είναι πολύ συγκεκριμένα και δίκαια. Παράλληλα, τόσο ο Θανάσης Γερμανίδης όσο και τα μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Φλώρινας δεσμεύτηκαν ότι θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις, εντός και εκτός κοινοβουλίου, στην επίλυση των κρίσιμων αυτών προβλημάτων και ότι θα σταθούν δίπλα στους αγώνες των κατοίκων της περιοχής. Τέλος, τόνισαν ότι οι αγώνες αυτοί σε συντονισμό με τους ευρύτερους λαϊκούς αγώνες μπορούν να βάλουν τέλος στην Ελλάδα των μνημονίων, της φτώχειας και της υποτέλειας και να ανοίξουν το δρόμο για την Ελλάδα της Δημοκρατίας, της Ανεξαρτησίας, της Αξιοπρέπειας και της Αλληλεγγύης.

Ο Συντονιστής της Ν.Ε. Φλώρινας                                  Ο Βουλευτής Φλώρινας                    
     ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Ε.Κ.Μ.                                                         ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Ε.Κ.Μ.
                       
Τάσος Τσαούσογλου                                                           Θανάσης Γερμανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.