Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ανοιχτό πρωτάθλημα Δήμου Κοζάνης - 6 συμμετοχές, 3 μετάλλια



Το Σαββατοκύριακο 6/7-4-2013 έξι αθλητές των ΣΑΡΙΣΩΝ πήραν μέρος στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Κοζάνης. Στην έδρα του τοπικού Συλλόγου Σ.Ε.Α. Κοζάνης αγωνίστηκε στην κατηγορία των μαθητών δημοτικού ο Αραβιάδης Ορέστης και στην κατηγορία των αντρών οι Φωτιάδης Κων/νος, Ευθυμίου Θωμάς, Σκλιας Αλέξανδρος, Σουμπάσης Θωμάς και Νούτου Γκάμπριελ.

Πρώτα το Σάββατο έπαιξε ο Αραβιάδης, ο οποίος εύκολα έφτασε στον τελικό όπου αντιμετώπισε τον Πάικο Δημήτριο, αθλητή της Κοζάνης. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι νικητής αναδείχτηκε ο Πάικος με σκορ 3-2. Έτσι ο Αραβιάδης κατέλαβε τη δεύτερη θέση και πήρε το αργυρό μετάλλιο.
Την Κυριακή αγωνίστηκαν οι άντρες. Στην κατηγορία αυτή κυριάρχησαν οι Φλωρινιώτες αθλητές. Φωτιάδης και Ευθυμίου έπαιξαν στον τελικό με νικητή τον Φωτιάδη με σκορ 3-0. 1η και 2η θέση λοιπόν για τους δύο αυτούς αθλητές μας. Από τους υπόλοιπους τρεις ο Σκλιας έφτασε μέχρι την οχτάδα και οι Σουμπάσης και Νούτου μέχρι τη δεκαεξάδα. Ο Νούτου στην πρώτη του εμφάνιση σε αγώνες έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αγωνίστηκε δυνατά και πήρε νίκες.
Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους που συμμετείχαν και ιδιαίτερα τους νικητές. Ευχαριστεί επίσης τους διοργανωτές για τη ζεστή φιλοξενία και την άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.