Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Αντικαρκινικός έρανος την Τρίτη στην πόλη της Φλώρινας



Ο Δήμος Φλώρινας θα συμμετάσχει την Τρίτη 09 Οκτωβρίου 2012 από τις 09:30πμ στον Ετήσιο Πανελλήνιο Αντικαρκινικό Έρανο, με σκοπό τη στήριξη του έργου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Ξεκινάει σήμερα η εμποροπανήγυρη Αμυνταίου



Το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός της χρονιάς, η εμποροπανήγυρη του Αμυνταίου, ξεκινάει στις 4 και θα ολοκληρωθεί στις 8 Οκτωβρίου.

Σήμερα ημερίδα της ΕΛΜΕ για την εξέλιξη των εκπαιδευτικών μέσα από το νέο μισθολόγιο- βαθμολόγιο



Η ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ σας προσκαλεί στην ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: ‘Η ΕΞΕΛΙΞΗ των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ μέσα από το ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ και την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ και ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για το ΩΡΑΡΙΟ των ΕΚΠ/ΚΩΝ και τις ΣΥΝΘΗΚΕΣ του Εκπαιδευτικού ΕΡΓΟΥ’, που θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 4 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 19.00 στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ του Δήμου Φλώρινας.

Λαϊκό μπλόκο στην καταιγίδα των αντιλαϊκών μέτρων- Συλλαλητήριο σήμερα στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας



Στηρίξτε την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων
Εργάτες, άνεργοι, επαγγελματοβιοτέχνες, συνταξιούχοι.
Η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη έφτιαξαν μαζί με την ΕΕ, το ΔΝΤ, ντόπια και ξένα μονοπώλια, ένα ακόμα "μνημόνιο - φωτιά". Κατέθεσαν στη Βουλή το προσχέδιο προϋπολογισμού, που αποκαλύπτει ότι δε θα αφήσουν τίποτα όρθιο.

Απατεωνιά σε βάρος των πολιτών η υπέρογκη αύξηση του φόρου του πετρελαίου θέρμανσης



Σε καθαρή απατεωνιά σε βάρος των πολιτών εξελίσσεται η απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει υπέρογκα το φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης, με στόχο δήθεν την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου στα καύσιμα.

Βασικές αρχές πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ Ευρωπαίων και Κινέζων Δημάρχων



Η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Ευρωπαϊκού – Κινέζικου Φόρουμ Συνεργασίας απέστειλε τις ευχαριστίες της για τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμυνταίου, κ. Μάκη Ιωσηφίδη στο Φόρουμ, αλλά και υπογεγραμμένο από τους συμμετέχοντες Δημάρχους κείμενο με τις βασικές αρχές του πρωτοκόλλου συνεργασίας, που θα οριστικοποιηθεί στο τέλος του έτους.

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο Απολογισμός- Ισολογισμός του Δήμου Φλώρινας



Υπό την Προεδρία της Προέδρου κας Ζέτας Ρίζου και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κου Γιάννη Βοσκόπουλου, πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 02 Οκτωβρίου  ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, όπως προβλέπεται στον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων,  με ένα θέμα στην ημερήσια διάταξη, «Απολογισμός- Ισολογισμός Χρήσης 2011» με εισηγητή τον κο Κρουσοράτη Δημήτριο, υπάλληλο του Οικονομικού Τμήματος Δήμου Φλώρινας.

Παρέμβαση της Πολιτείας για έλεγχο ψευδών πιστοποιητικών δυσλεξίας



Την παρέμβαση της Πολιτείας για επανέλεγχο και επανεξέταση, προκειμένου να αποκαλυφθεί ο πραγματικός αριθμός πλαστών πιστοποιητικών δυσλεξίας που έχουν χορηγηθεί την τελευταία τουλάχιστον τριετία, ζητούν από τους αρμόδιους Υπουργούς με ερώτησή τους βουλευτές της ΝΔ, που συνυπογράφει και ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γιώργος Κασαπίδης.

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ στο Πήλιο Βόλου



Τουρνουά αντάξιο της εξαιρετικής φήμης, που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, απόλαυσαν συμμετέχοντες και άλλοι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης το Σαββατοκύριακο 29-30/9 στην Πορταριά Πηλίου.

Ψήφισμα συμπαράστασης της ΕΛΜΕ Φλώρινας στους εργαζόμενους στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο



Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ) και ενώνει μ αυτούς τη φωνή του για να μην ξεπουληθεί με αδιαφανείς διαδικασίες το ΤΤ– όπως και κανένα άλλο τμήμα του δημόσιου πλούτου της χώρας –, αλλά να συνεχίσει να λειτουργεί με αυτονομία και δημόσιο έλεγχο και κυρίως με κοινωνικό προσανατολισμό. 

Κεφαλαλγία–Προσωπαλγία ωτορινολαρυγγoλογικής (ΩΡΛ) αιτιολογίας



Υπάρχει ένα μεγάλο φάσμα ωτορινολαρυγγολογικών παθήσεων που μπορεί να προκαλέσουν πόνο στην κεφαλή ή στο πρόσωπο. Συνήθως είναι αντανακλαστικοί πόνοι, δηλαδή παρόλο που προκαλούνται από μια πάθηση στη μύτη, το αυτί ή το λαιμό, ο πόνος εμφανίζεται στο κεφάλι ή το πρόσωπο.

Παραλαβή πιστοποιητικών επιτυχίας του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας



Καλούνται ότι οι επιτυχόντες των εξετάσεων Μαΐου 2012 του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, που είχαν υποβάλει αίτηση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, να προσέρχονται στα γραφεία της Διεύθυνσης (Διοικητήριο) για να παραλάβουν το Πιστοποιητικό Επιτυχίας τους κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Βαφές και συντηρήσεις σε σχολικές μονάδες



Βάψιμο των εξωτερικών χώρων και συντηρήσεις σε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις πραγματοποιούν συνεργεία του Δήμου στα σχολεία της πόλης του Αμυνταίου.

Παράταση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» έως τις 31 Μαρτίου 2013



Παρατείνεται μέχρι στις 31 Μαρτίου 2013 το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Ιδιαίτερα επιτυχημένος ο απολογισμός της εμποροπανήγυρης του Άργους Ορεστικού


Ιδιαίτερα επιτυχημένος κρίνεται ο απολογισμός της φετινής διοργάνωσης της εμποροπανήγυρης του Άργους Ορεστικού που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, με το Δήμο Ορεστίδος να έχει θέσει πλέον ψηλά τον πήχυ για τον καθιερωμένο εδώ και δεκαετίες θεσμό.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου σήμερα στις 6:00μμ



Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου στις 03 Οκτωβρίου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Συνάντηση σήμερα στο Επιμελητήριο Φλώρινας



Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα μέλη του ότι την Τετάρτη 03/10/2012 και ώρα 8.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους Προέδρους,  τα Δ.Σ. και τα μέλη των Συλλόγων & Σωματείων του Ν. Φλώρινας με θέμα την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Δήλωση Δημάρχου Αμυνταίου για το πετρέλαιο θέρμανσης



Δήλωση σχετικά με την απόφαση για την επιστροφή φόρου για το πετρέλαιο θέρμανσης έκανε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης, η οποία έχει ως εξής:

Εγγραφές στο τμήμα Εθνογραφίας & Χορού του Αριστοτέλη, φοιτητών/τριών και νέων



Ξεκίνησαν οι εγγραφές φοιτητών/τριών και νέων στο τμήμα Εθνογραφίας & Χορού του ΦΣΦΑ για την εκμάθηση παραδοσιακών χορών. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη 20:30 - 22:00.

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρεσπών την Παρασκευή


Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή (The Dark Knight Rises)



Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που ο Μπάτμαν εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα. Στη συνείδηση του κόσμου θεωρήθηκε από ήρωας, φυγάς. Έχοντας κατηγορηθεί για το θάνατο του εισαγγελέα Χάρβεϊ Ντεντ, ο Σκοτεινός Ιππότης θυσίασε τα πάντα για ό,τι ο ίδιος και ο Επίτροπος Γκόρντον ήλπιζαν ότι ήταν καλύτερο για το κοινό καλό.

Drosopigirace Semi Marathon Mountainbike Race



Ένα μήνα πριν από την διεξαγωγή της 2ης φάσης του DrosopigiRace οι εργασίες στην διαδρομή του SemiMarathon Mountainbike Race έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «EDUCATION ACROSS BOARDERS»



Η Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα διοργανώσει στη Φλώρινα (5, 6 και 7 Οκτωβρίου) διεθνές συνέδριο με τίτλο “EDUCATION ACROSS BOARDERS”, με τη συμμετοχή των Παιδαγωγικών Σχολών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, του Πανεπιστημίου Fan S. Noli της Κορυτσάς και του Πανεπιστημίου St. Kliment Ohridski του Μοναστηρίου.

Μείωση κατά 83,33% των θανατηφόρων ατυχημάτων το Σεπτέμβριο του 2012 έναντι του αντίστοιχου μήνα του 2011



Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά την διάρκεια του μηνός Σεπτεμβρίου του 2012, στην εδαφική αρμοδιότητα των Αστυνομικών Διευθύνσεων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

Προτάσεις Δήμου Αμυνταίου για λαθροϋλοτομία



Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 28-9-2012 στην έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Καστοριά, με θέμα την αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθραίας υλοτομίας.

Εγγραφές για παιδιά, στον Τμήμα Βυζαντινής Μουσικής του Αριστοτέλη



Ξεκινούν οι εγγραφές για παιδιά στο τμήμα Βυζαντινής Μουσικής του ΦΣΦΑ. Υπεύθυνος: Παντελής Δάφας.

Στο Κέντρο Υγείας Σερβίων η Κινητή Μονάδα του Α.Ν.Θ. Θεαγενείου



Στο Κέντρο Υγείας Σερβίων βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης η Κινητή Μονάδα του Α.Ν.Θ. Θεαγενείου όπου εξειδικευμένοι γιατροί και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό πραγματοποιούν δωρεάν κλινικό και μαστογραφικό έλεγχο  σε γυναίκες της ευρύτερης περιοχής.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Συμβουλές για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης



Το δίκτυο των Ελληνικών Καταναλωτικών Οργανώσεων λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους καταναλωτές σε κάθε χρονική περίοδο επιθυμεί να τους συμβουλεύσει  και να τους ενημερώσει για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης.

Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων πρατηρίων υγρών καυσίμων για τη χειμερινή περίοδο από 01-10-2012 έως 30-04-2013



Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Δακή, καθορίζεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων διανομής πετρελαιοειδών (πρατηρίων υγρών καυσίμων) Ν. Φλώρινας για το χρονικό διάστημα από 01-10-12 έως 30-04-13, ως κατωτέρω:

Συνεδριάζει την Τετάρτη η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Σας καλούμε στη  συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 3/10/2012 και ώρα 12: 00 π.μ στην αίθουσα «Αλέξανδρος» στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας περιοχή Ζ.Ε.Π , με θέματα:

Η Στάντσιου στον Ο.ΞΙ.Φ.



Ολοκληρώθηκε η περίοδος μετεγγραφών για την Ελληνική Ξιφασκία (1 έως 17 Σεπτεμβρίου 2012), κατά την οποία η αγωνιστική ομάδα στο Ξίφος Ασκήσεως του Ο.ΞΙ.Φ. ενισχύθηκε με την Ελισάβετ Στάντσιου (20 χρ.).

Ενημέρωση για Επιχειρηματική αποστολή της ΔΕΘ στην Αυστραλία



Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής σας προσκαλεί σε ενημερωτική συνάντηση για επιχειρηματική αποστολή που θα πραγματοποιήσει η Διοίκηση της ΔΕΘ στην Αυστραλία.

Προς υλοποίηση το έργο επίλυσης του προβλήματος ύδρευσης της Κέλλης



Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Δήμου Αμυνταίου είναι η ύδρευση της Τοπικής Κοινότητας Κέλλης, η οποία εδώ και πολλά χρόνια ταλαιπωρείται με αποκορύφωνα τις μεγάλες περιόδους λειψυδρίας κατά τις οποίες ο Δήμος Αμυνταίου προμήθευε νερό στους κατοίκους με βυτία ή εμφιαλωμένα νερά.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

«Φώτισες τη Ζωή μου»- Το πρώτο σκαλί της Άννας Μητσοπούλου



Με το πρόσφατο σε κυκλοφορία βιβλίο της «Φώτισες τη ζωή μου» η αγαπητή συμπατριώτισσά μας, η Φλωρινιώτισσα Άννα Μητσοπούλου, έθεσε στο φως της δημοσιότητας και στην κρίση του κοινού την πρώτη συγγραφική της απόπειρα.

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Καλείστε όπως προσέλθετε στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) στις 02 Οκτωβρίου 2012 ημέρα  Τρίτη και ώρα 20.00 σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (άρθρ.163 Ν.3463/2006 Φ.Ε.Κ. Α΄114/2006 τ. Α΄) με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

ΑΕΙ ΣΕ ΟΙΚΤΙΡΩ



ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
Αγαπητέ διαχειριστή του μπλογκ,
Ανάρτησε παρακαλώ πολλά μαντίλια στο μπλογκ σου, διότι από την πολύ συγκίνηση και εθνική υπερηφάνεια θα μας πάρουν τα κλάματα στο τέλος με αυτούς τους Μεγάλους Εθνικούς Ευεργέτες μας.

Καθαρισμοί και συντηρήσεις σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αμυνταίου



Η Υπηρεσία Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Αμυνταίου πραγματοποιεί εκτεταμένους καθαρισμούς, συντηρήσεις και βαψίματα σε κοινόχρηστους χώρους, όπως πλατείες, πάρκα, παιδικές χαρές, πεζοδρόμια και δρόμους εντός και εκτός των οικισμών, αλλά και σε κοινόχρηστα κτήρια όπως το σχολείο του Αγίου Παντελεήμονα.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Συμβουλευτικής και Ψυχολογίας στο Φιλώτα



Η αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία «Ακαδημία Πολιτών», που λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2010 υπό την επιστημονική εποπτεία του κ. Ευστρατίου Παπάνη, προέδρου της Ακαδημίας και Επίκουρου καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τη Δημοτική Κοινότητα Φιλώτα, θα υλοποιήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον τομέα της Συμβουλευτικής και της Ψυχολογίας.

Συνεδριάζει δύο φορές την Τρίτη 2 Οκτωβρίου η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Η πρώτη συνεδρίαση θα γίνει στις 10:00πμ, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:

Επερώτηση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΕΟΠΥΥ



Η πολιτική των διαδοχικών κυβερνήσεων για τις υπηρεσίες και τις δαπάνες υγείας κινείται τις τελευταίες δεκαετίες σε μία ακραία νεοφιλελεύθερη λογική, τη λογική που εμμένει στην άμεση μείωση των δημόσιων δαπανών υγείας με αντίτιμο την υποβάθμιση της υγείας του λαού.

Συμπαράσταση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας στους εργαζόμενους του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα 24 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 19.00΄ στα Γραφεία της Ένωσης και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

Transform 2012



Το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στην έκθεση Transform 2012, στην οποία παρουσιάζονται έργα φοιτητών των Σχολών Καλών Τεχνών από τις βαλκανικές χώρες.

Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης- Θέσεις για τις εκλογές των ΠΥΣΔΕ



Eντός ολίγων ημερών θα γίνουν σε όλη την χώρα οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών αντιπροσώπων για τα Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, γνωστά ως ΠΥΣΔΕ, όπου τα ψηφοδέλτια των μνημονιακών δωσίλογων κομμάτων ΝΔ(ΔΑΚΕ), ΠΑΣΟΚ(ΠΑΣΚ) και ουραγών θα αντιπαρατεθούν με τα ψηφοδέλτια των αυτοαποκαλούμενων αντιμνημονιακών (ΣΥΡΙΖΑ κλπ.), τουτέστιν, των κομμάτων του «καλού» μνημονίου …

Συντηρήσεις κτηρίων και κοινόχρηστων χώρων



Συνεργεία των εργαζομένων κοινωφελούς εργασίας έπιασαν δουλειά στο Δήμο Αμυνταίου και ήδη έχουν προχωρήσει οι εργασίες σε διάφορα δημόσια κτήρια και κοινόχρηστους χώρους.

Συγκέντρωση αγαθών στο Φιλώτα



Η εποχή που ζούμε είναι δύσκολη. Η οικονομική κρίση, είχε ως αποτέλεσμα πολλοί εργαζόμενοι να χάσουν τη δουλειά τους και να ζουν πλέον στα όρια της φτώχιας. Έτσι, πράγματα που για κάποιους δεν είναι χρήσιμα, για άλλους είναι απαραίτητα.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, στηρίζει τους αγώνες των αστυνομικών υπαλλήλων



Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, στηρίζει τους αγώνες των αστυνομικών υπαλλήλων. Θεωρεί απαράδεκτη και άδικη την απόφαση να διωχθούν πειθαρχικά οι συνδικαλιστές των ένστολων, για λόγους οι οποίοι δεν προάγουν την συνδικαλιστική ελευθερία και τη δυνατότατα που έχει ο κάθε έλληνας πολίτης να επιλέγει τους τρόπους διαμαρτυρίας.

Κατάθεση αναφοράς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι της ΔΕΗ



Με αφορμή την Εξώδικη Πρόσκληση - Δήλωση του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ επαρχίας Εορδαίας κατά του Δ.Σ. ΤΑΥΤΕΚΩ, σχετικά με την καθυστέρηση στην καταβολή του εφάπαξ βοηθήματος, ο βουλευτής Ν. Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης κατέθεσε σήμερα αναφορά στους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Οικονομικών.