Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ στο Πήλιο Βόλου



Τουρνουά αντάξιο της εξαιρετικής φήμης, που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, απόλαυσαν συμμετέχοντες και άλλοι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης το Σαββατοκύριακο 29-30/9 στην Πορταριά Πηλίου.
Το 4ο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών, που διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου, ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Επιπλέον, κατέγραψε ρεκόρ συμμετοχών με 130 αθλητές και αθλήτριες από 11 διαφορετικές περιοχές της χώρας. Στις εξαιρετικές συνθήκες του κλειστού γυμναστηρίου Πορταριάς-Μακρυνίτσας και στο θαυμάσιο περιβάλλον του πανέμορφου πηλιωρίτικου χωριού, έγιναν συνολικά περισσότερα από 400 παιχνίδια! Μετά τα γκρουπ διεξήχθησαν και νοκ άουτ ματς με διαβάθμιση για όλες τις θέσεις και τα παιδιά χόρτασαν αγωνιστική δράση (http//:www.httf.gr ).
Σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση έδωσαν το παρόν και οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας. Συμμετείχαν με έξι αθλητές και τρεις αθλήτριες, τους οποίους συνόδευαν ο προπονητής και γονείς. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν είναι: Παπαδόπουλος Μιχάλης, Σουμπάσης Γιάννης, Λυγούρας Ανδρέας, Λυγούρας Σωτήρης, Αραβιάδης Ορέστης, Μιχαηλίδης Στέργιος, Ευθυμίου Άννα, Νάνου Ειρήνη και Μπεκιάρη Ανδρονίκη.
Οι αθλητές/τριές μας έδωσαν εξαιρετικά παιχνίδια, σημείωσαν νίκες και ήττες και πλασαρίστηκαν σε καλές θέσεις. Λαμβάνοντας υπόψη το πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας του τουρνουά, καθώς συμμετείχαν πολύ μεγάλα ονόματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της χώρας, μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα μας στάθηκε επάξια, έπαιξε πολύ καλό πινγκ πονγκ και έτσι η εμφάνιση των ΣΑΡΙΣΩΝ υπήρξε επιτυχημένη. Η εμπειρία που απέκτησαν τα παιδιά παίζοντας με σπουδαίους αθλητές θεωρείται ανεκτίμητη και σίγουρα θα τα βοηθήσει στο να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στο τραπέζι. Επίσης, η παρουσία του συλλόγου σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά  αποτέλεσε την καλύτερη διαφήμιση του πινγκ πονγκ της Φλώρινας σε όλη την Ελλάδα. Κατά γενική ομολογία σε κάθε διοργάνωση οι Φλωρινιώτες αθλητές παρουσιάζονται όλο και πιο δυνατοί.
Ως Δ.Σ. θα θέλαμε να συγχαρούμε τα παιδιά που πήραν μέρος στους αγώνες, τον προπονητή τους για την θαυμάσια δουλειά που κάνει και τους γονείς για την υποστήριξη της όλης προσπάθειας. Πολλά συγχαρητήρια μέχρι την επόμενη διοργάνωση!!!   





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.