Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Drosopigirace Semi Marathon Mountainbike Race



Ένα μήνα πριν από την διεξαγωγή της 2ης φάσης του DrosopigiRace οι εργασίες στην διαδρομή του SemiMarathon Mountainbike Race έχουν ήδη ολοκληρωθεί.
Τα 41,6km της διαδρομής του αγώνα, σε συνδυασμό με τα 1183m συνολικής υψομετρικής ανάβασης είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν για άλλη μια φορά τους αθλητές καθώς τα σχόλια από τον περυσινό αγώνα ήταν άκρως εγκωμιαστικά.
Με τους ντόπιους «καιροσκόπους» να προβλέπουν ήδη από τα μέσα του Αυγούστου φθινοπωρινή ηλιοφάνεια και θερμοκρασία γύρω στους 18΄ C, για την ημέρα του αγώνα, η ανάβαση της Γκολίνας σίγουρα αποτελεί πρόκληση καθώς η χιονόπτωση κατά την διάρκεια του περυσινού αγώνα την είχε καταστήσει απαγορευτική.
Στα εξαιρετικής “ποιότητας” μονοπάτια (περισσότερα από 12,5km), καθώς και στο υπόλοιπο της διαδρομής απομένει να τοποθετηθεί μόνο η αγωνιστική  σήμανση την τελευταία εβδομάδα πριν τον αγώνα.
Στο site της διοργάνωσης www.sites.google.com/site/drosopigirace2011 υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες,  ενώ η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής θα διευκολύνει σημαντικά τους διοργανωτές την ημέρα του αγώνα.
Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 στην Δροσοπηγή Φλώρινας θα διεξαχθεί ένας ακόμα αγώνας mountainbike υψηλού επιπέδου. Να είστε όλοι εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.