Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Προς υλοποίηση το έργο επίλυσης του προβλήματος ύδρευσης της Κέλλης



Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Δήμου Αμυνταίου είναι η ύδρευση της Τοπικής Κοινότητας Κέλλης, η οποία εδώ και πολλά χρόνια ταλαιπωρείται με αποκορύφωνα τις μεγάλες περιόδους λειψυδρίας κατά τις οποίες ο Δήμος Αμυνταίου προμήθευε νερό στους κατοίκους με βυτία ή εμφιαλωμένα νερά.
Με το έργο κατασκευής των εξωτερικών δικτύων ύδρευσης Κέλλης, συνολικού προϋπολογισμού 802.000,00 €, επιλύονται οριστικά τα συγκεκριμένα προβλήματα που δημιουργούν αλγεινή εντύπωση σε όλους μας και πολύ περισσότερο στους κατοίκους της Κέλλης.
Μέσω του έργου, που είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ και χρηματοδοτείται από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους, θα κατασκευαστεί δίκτυο μεταφοράς πόσιμου νερού συνολικού μήκους 12.833 μέτρων από τις πηγές στον οικισμό της Κέλλης. Για την υλοποίηση του έργου υπογράφτηκε η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Αμυνταίου, κ. Μάκη Ιωσηφίδη και του αναδόχου του έργου.
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κέλλης, κ. Αθανάσιος Τάσκας δήλωσε για το θέμα «Επιτέλους, λύνεται το σημαντικότερο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ορεινή μας Κοινότητα και ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα όλου του Δήμου Αμυνταίου. Ένα πρόβλημα που έμοιαζε με το γεφύρι της Άρτας! Παρά τις όποιες δυσκολίες πιστεύω ότι το έργο αυτό είναι η ελάχιστη υποχρέωση μας προς τους πολίτες της Κέλλης, που επιτέλους θα απολαύσουν μετά την ολοκλήρωσή του το αγαθό της ύδρευσης, διότι με αυτό το εξαιρετικά σημαντικό έργο διασφαλίζουμε την ποιότητα του νερού για τους πολίτες της Κέλλης.»
Αμύνταιο, 1 Οκτωβρίου 2012
Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.