Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, στηρίζει τους αγώνες των αστυνομικών υπαλλήλωνΤο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, στηρίζει τους αγώνες των αστυνομικών υπαλλήλων. Θεωρεί απαράδεκτη και άδικη την απόφαση να διωχθούν πειθαρχικά οι συνδικαλιστές των ένστολων, για λόγους οι οποίοι δεν προάγουν την συνδικαλιστική ελευθερία και τη δυνατότατα που έχει ο κάθε έλληνας πολίτης να επιλέγει τους τρόπους διαμαρτυρίας.
Πολλές    φορές η συμβολικότητα μιας διαμαρτυρίας, είναι αντιπροσωπευτική στα μέτρα και τα δεσμά που μας επιβάλλει η τρόικα και οι εκφραστές, αυτής της ασύδοτης και άδικης πολιτικής, που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.
Οι ανάγκες και οι συνθήκες που επικρατούν σήμερα από τις απαράδεκτες μειώσεις των μισθών των αστυνομικών αλλά και όλων των  εργαζομένων, εξαθλιώνουν τις οικογένειες μας και μειώνουν το βιοτικό μας επίπεδο.
Στο βωμό των περικοπών και των μειώσεων, η κυβέρνηση επιλέγει τον ολισθηρό δρόμο και τη σύγκρουση με την κοινωνία και αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το υιοθετήσουμε εμείς και να αποδεχθούμε την απόλυτη φτώχεια στην οποία μας οδηγούν.
Όλοι μαζί με τους αγώνες μας μπορούμε ν΄ ανατρέψουμε αυτή την πολιτική και να δώσουμε όραμα και ελπίδα στο λαό μας.
ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.