Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Καθαρισμοί και συντηρήσεις σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αμυνταίου



Η Υπηρεσία Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Αμυνταίου πραγματοποιεί εκτεταμένους καθαρισμούς, συντηρήσεις και βαψίματα σε κοινόχρηστους χώρους, όπως πλατείες, πάρκα, παιδικές χαρές, πεζοδρόμια και δρόμους εντός και εκτός των οικισμών, αλλά και σε κοινόχρηστα κτήρια όπως το σχολείο του Αγίου Παντελεήμονα.
Είχε γίνει έγκαιρα η προετοιμασία για την υποδοχή των εργαζόμενων με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας πεντάμηνης απασχόλησης προκειμένου να υπάρξει η μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα του προγράμματος. Για το σκοπό αυτό έχουν προγραμματιστεί εργασίες καθαρισμών, καλλιεργητικών φροντίδων πρασίνου και δέντρων, αλλά και συντηρήσεων στην έδρα του Δήμου και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες, έτσι ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το χειμώνα.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Τρύφωνας Γεώργου δήλωσε σχετικά «Πραγματοποιούμε παρεμβάσεις σε όλους τους οικισμούς με βάση συγκεκριμένο προγραμματισμό και χρονοδιάγραμμα. Θεωρώ ότι με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων που κάνουμε θα εξωραϊστούν οι κοινόχρηστοι χώροι του Δήμου μας και θα βελτιωθεί η καθημερινότητα των συνδημοτών μας σε μεγάλο βαθμό. Επίσης, πιστεύω ότι θα έχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για τους πολίτες από την απασχόληση των εργαζόμενων κοινωφελούς εργασίας για όσο διάστημα μας επιτρέψει ο καιρός να πραγματοποιήσουμε εργασίες εξωτερικών χώρων».
Αμύνταιο, 28 Σεπτεμβρίου 2012
Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.