Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ξεκινάει από αύριο η διανομή τροφίμων από το Σύλλογο Πολυτέκνων Φλώρινας



Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισες!
Σας ανακοινώνουμε ότι αρχίζει η διανομή των προϊόντων παρέμβασης (πορτοκαλιών, τυριού και μακαρονιών) σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

Θέσεις και προτάσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της Διαβούλευσης του ΥΠΕΚΑ αναφορικά με το σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις θεμάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και άλλες διατάξεις»



Για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, οι νομοθετικές παρεμβάσεις που αφορούν και άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, αποτελούν θέματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος δεδομένου ότι σχετίζονται ευθέως με τον ενεργειακό χαρακτήρα της περιοχή μας.

Ερευνητικές εργασίες από το Τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας



Το Τμήμα Ζωικής Παραγωγής, υπό την καθοδήγηση της έμπειρης ερευνητικής ομάδας που διαθέτει, προβαίνει σε σειρά ερευνητικών εργασιών με τη αθρόα συμμετοχή φοιτητριών και φοιτητών, για τη διερεύνηση των δυνατοτήτων μεταφοράς σημαντικών για την υγεία του καταναλωτή ιδιοτήτων αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών στο αυγό και στο κρέας πουλερικών.

Οικονομικές απολαβές των Δ.Σ. των 3°βάθμιων αγροτοσυνεταιριστικών και αγροτοσυνδικαλιστικών οργάνων



Την αξιολόγηση και τον έλεγχο των χρήσεων των κρατικών επιχορηγήσεων που ελάμβαναν 3°βάθμιες αγροτικές συνεταιριστικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις, ζητά με ερώτησή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Α. Τσαυτάρη, ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης.

Ελληνική κωμωδία- Κεφάλαιο 4



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ …
ΧΑΑΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ
Του Παντελή Μιντεκίδη
Στις ταξικές κοινωνίες η δημοκρατία είναι κατά πολύ περισσότερο συνυφασμένη με την διαφθορά από ότι οι πιο δυναμικές-σκληρές πολιτικές μορφές ταξικής κυριαρχίας.

Θέσεις και προτάσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της Διαβούλευσης του ΥΠΕΚΑ αναφορικά με το σχέδιο εγκυκλίου για την Έγκριση δραστηριοτήτων έργων σύμφωνα με τα άρθρα 6 και 12 του Πρωτοκόλλου του Κυότο (Μηχανισμοί Κοινής Εφαρμογής και Καθαρής Ανάπτυξης)



Στο Άρθρο 8 του σχεδίου της εγκυκλίου με θέμα «προγραμματικές δραστηριότητες έργων (ΡοΑ) των μηχανισμών JI και CDM», ορίζεται η δυνατότητα ανάπτυξης προγραμμάτων δραστηριοτήτων έργων ή προγραμματικών δραστηριοτήτων έργων πού αναφέρονται σε συντονισμένη δράση από δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα στο πλαίσιο μιας εθελοντικής ή υποχρεωτικής πολιτικής ή μέτρων προκαθορισμένου στόχου.

Αναδιοργάνωση Πυροσβεστικού Σώματος στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας



Με αφορμή την απόφαση(Αρ. Πρωτ.:17/14-11-2012) της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας τη διατήρηση, αν η αύξηση δεν είναι εφικτή, των θέσεων προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος στη Δυτική Μακεδονία.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Στις 9:30πμ θα ξεκινήσουν τη λειτουργίας του αύριο Παρασκευή τα σχολεία στο Δήμο Φλώρινας



Σας ενημερώνουμε ότι τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας την Παρασκευή  14-12-2012 θα λειτουργήσουν στις 09:30 πμ.

Στις 9:00 π.μ. θα ανοίξουν τα σχολεία στο Δήμο Αμυνταίου – Κανονικά οι Παιδικοί Σταθμοί



Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου, την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου θα ανοίξουν στις 9:00 π.μ. λόγω παγετού.

2ο μάθημα για τον κριτικό γραμματισμό



Την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 18.00 ως 21.30 μμ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΦΑΙΔΩΝ», πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση των μελών του Ομίλου Εκπαιδευτικών για τη Γλώσσα και τη Λογοτεχνία στο πλαίσιο του Προγράμματος για τον «Κριτικό Γραμματισμό» με εισηγητή τον κ. Σωφρόνη Χατζησαββίδη, Καθηγητή Γλωσσολογίας και Διδακτικής της Ελληνικής Γλώσσας στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ., έναν διακεκριμένο πανεπιστημιακό δάσκαλο με πλούσιο και πολύ αξιόλογο επιστημονικό έργο.

Διατήρηση όλων των Φοροαπαλλαγών των ΑμεΑ ζητούν Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ



Τα Ατόμα με Αναπηρία (ΑμεΑ), ενώ αποτελούν το 10% περίπου του συνολικού πληθυσμού και συνιστούν μια από τις πιο ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, συνεχίζουν να δέχονται μια βάρβαρη και προσβλητική επίθεση στα δικαιώματα τους.

Ανακοίνωση Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Αμυνταίου



Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμυνταίου ενημερώνει ότι ενόψει του χειμώνα και προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες και οι επισκέπτες του Δήμου Αμυνταίου, ανακοινώνονται τα τηλέφωνα επικοινωνίας για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε συμβάντος προκύψει:

Δηλώσεις συμμετοχής για το «Κύπελλο Φωτιάς»



Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας και η Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ. προκηρύσσουν το 10ο Ατομικό Σκακιστικό Τουρνουά "Κύπελλο Φωτιάς". Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο φάσεις.

Για τη δράση «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω»


Οι γιορτινές μέρες που διανύουμε και μάλιστα σε μια δύσκολη συγκυρία, επιτάσσουν όσο ποτέ άλλοτε την αλληλεγγύη και τη στήριξη.
Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, από την πρώτη στιγμή στήριξε υλικά και ηθικά τη δράση της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω», για τη συγκέντρωση αγαθών σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Η Νέα Σύνθεση του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας



Την Τρίτη 11/12/2012 πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση συγκρότησης σε σώμα του νέου Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας. Με ομοφωνία για όλες τις θέσεις, η νέα σύνθεση του Δ.Σ. είναι η ακόλουθη:

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης και παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση έχει ως εξής:

Φωτογραφικός Χειμώνας 2012 – 13



ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Έως 22 Δεκεμβρίου 2012
Έκθεση των βραβευμένων φωτογραφιών του 4ου διεθνούς Διαγωνισμού Φωτογραφίας «Ειρήνη Είναι – Ειρήνη ΔΕΝ Είναι» που διοργανώνει ο διεθνής οργανισμός «Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία»

Αναδιοργάνωση Πυροσβεστικού Σώματος στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας



Κύριε Υπουργέ,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος ήδη στη 1 και 2 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποίησε ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία κορυφώνοντας έτσι μια σειρά κινητοποιήσεων από αρχές Σεπτεμβρίου 2012 λόγω των πρόσθετων περικοπών (μισθολόγιο, απώλειες αποδοχών, φόροι – εισφορές σε συνδυασμό με την εντεινόμενη ακρίβεια που έχει ισοπεδώσει το βιοτικό επίπεδο των πολιτών) στους ενστόλους με κύρια στόχευση την άρση των αδικιών και της άνισης μεταχείρισης έναντι του υπόλοιπου Δημόσιου Τομέα.

Ανίκανο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να σχεδιάσει τις αναγκαίες τροπολογίες για την εφαρμογή του Ν.4015/2011



Ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμυνταίου, Γεώργιος Γιαννιτσόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την τροπολογία του νόμου 4015 περί παράτασης στη μετατροπή των δευτεροβάθμιων συνεταιριστικών οργανώσεων (ΕΑΣ) σε πρωτοβάθμιους (ΑΣ), δήλωσε το εξής:

Απάντηση Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σε ερώτηση του Γ. Κασαπίδη σχετική με την "Άρση αναστολής πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας"



Σας κοινοποιούμε  το περιεχόμενο της απάντησης του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στην ερώτηση(Αρ. Πρωτ.:3250/22.10.2012) που κατέθεσε στη βουλή ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γιώργος Κασαπίδης, σχετικά με την "Άρση αναστολής πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας".

Παρουσίαση προγράμματος κατάρτισης «45 Συν Πράττω»



Το πρόγραμμα κατάρτισης-προώθησης στην απασχόληση «45 Συν Πράττω» παρουσιάστηκε στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

Λειτουργία των σχολείων του Δήμου Ορεστίδος στις 14/12/2012



Με απόφαση  του Δημάρχου αύριο Παρασκευή 14-12-2012, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ορεστίδος θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9.15 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία την Πέμπτη στο Δήμο Φλώρινας



Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Φλώρινας την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη στο Δήμο Αμυνταίου



Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου, την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012, όλα τα σχολεία του Δήμου Αμυνταίου θα παραμείνουν κλειστά, λόγω παγετού.

Μουσική ποιητική βραδιά αφιερωμένη στον ποιητή Νικηφόρο Βρετάκο


Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου



Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου στις 12 Δεκεμβρίου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Καινοτόμα πρωτοβουλία από φοιτητές του Α.Π.Θ. με τη συμμετοχή των Φλωρινιώτων Βαγγέλη Μοτεσνίτσαλη και Στέφανου Όροβα



Η πολιτιστική κληρονομιά της αρχαίας Μακεδονίας συναντάει την τεχνολογική καινοτομία μέσα από μία νέα εφαρμογή φτιαγμένη από φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για την εφαρμογή «ΑΜΘ mobile», μέσω της οποίας οι χρήστες smartphone μπορούν να γνωρίσουν το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Ημερίδα με θέμα «Τοπικά προϊόντα – Διατροφή – Παραδοσιακές συνταγές»



Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην ημερίδα που θα πραγματοποιήσει το ΚΠΕ Μελίτης Φλώρινας την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 στο 1ο & 2ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας με θέμα:

Ερώτηση Βουλευτών του ΚΚΕ για απολύσεις στις επιχειρήσεις ΠΑΜΗ και ΤΟΤΤΗΣ



Σε νέες απολύσεις εργαζομένων προχώρησαν οι επιχειρήσεις ΠΑΜΗ και ΤΟΤΤΗΣ που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Τροφίμων – Ποτών, στη βιομηχανική περιοχή της Φλώρινας.

Δελτίο τύπου του Πανεπιστημίου Δυτικής για τις αντιδράσεις σχετικά με το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης



Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ελπίζοντας ότι οι διάφορες αντιδράσεις που έχουν προκύψει σχετικά με το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης του να είναι αποτέλεσμα παρανοήσεων και να μην προκύπτουν από άλλες αιτίες, διευκρινίζει τα εξής:

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, εξαιτίας της χιονόπτωσης



Αναφέρεται ότι εξαιτίας χιονόπτωσης και παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση έχει ως εξής: 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκστρατεία κατά του AIDS από τον Ο.Ε.ΝΕ.Φ.



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία του Ο.Ε.ΝΕ.Φ. για διοργάνωση εκστρατείας κατά του AIDS και την ενημέρωση για προφύλαξη από τον ιό και τα σεξουαλικώς  μεταδιδόμενα νοσήματα.

Το Σάββατο ο ετήσιος χορός της Γ' τάξης του ενιαίου λυκείου Αμυνταίου



Σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό της Γ' τάξης του ενιαίου λυκείου Αμυνταίου που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Bella Toumpa, στον Άγιο Παντελεήμονα το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 9:00μ.μ..

48ωρη Πανελλαδική Απεργία των εργαζομένων της Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α.



Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., στην έκτακτη συνεδρίασή της που πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 και μετά τη φασιστική πρακτική του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης που απολύει εργαζόμενους διαγράφοντάς τους από τα Μητρώα ενός Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, αναθεώρησε τον προγραμματισμό των κινητοποιήσεων του κλάδου και αποφάσισε:

Αντίδραση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας στις ανακοινώσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης


Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας δηλώνει την αγανάκτηση και την οργή της για τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης για άνοιγμα των καταστημάτων κάτω των 250 τ.μ. σε όλες τις Κυριακές του χρόνου.

Οι παραδοσιακοί Μύλοι στους οικισμούς Αγίου Γερμανού και Κρατερού του όρους Βαρνούντας στο νομό Φλώρινας



Το ΙτΕΜ (Ινστιτούτο των Ελληνικών Μύλων) σας προσκαλεί σε ημερίδα αφιερωμένη στους νερόμυλους στις δυο πλευρές του όρους Βαρνούντα της Φλώρινας.
Θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο κτίριο του ΙτΕΜ, 11:00-15:00 Αγίων Ασωμάτων 45 - Αθήνα.

Απάντηση του ΥΠΑΝ σε ερώτηση του Βουλευτή Γ. Κασαπίδη



Απάντηση Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σε ερώτηση του Γ. Κασαπίδη σχετική με την "Ενσωμάτωση στο ελληνικό δίκαιο της Κοινοτικής Οδηγίας 2011/7/ΕΕ, για την καταπολέμηση των καθυστερήσεων πληρωμών στις εμπορικές συναλλαγές".

Δωρεάν Διανομή Τροφίμων στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού



Τις ποσότητες που θα διατεθούν μέσω του προγράμματος ΄΄Δωρεάν Διανομή Τροφίμων΄΄ παρέλαβε ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού. Άμεσα ξεκίνησε και η διανομή τους στους δικαιούχους σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Κλειστά αύριο Τετάρτη τα σχολεία στο Δήμο Φλώρινας



Σας ενημερώνουμε ότι τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά την  Τετάρτη 12-12-2012, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στις 9:00 π.μ. θα ανοίξουν τα σχολεία στο Δήμο Αμυνταίου την Τετάρτη



Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012, όλα τα σχολεία του Δήμου Αμυνταίου θα ανοίξουν στις 9:00 λόγω παγετού.

Στις 09:00πμ θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους αύριο Τετάρτη τα σχολεία στο Δήμο Πρεσπών



Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών, όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:00 λόγω χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Ευχαριστήριο του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας για την περιπέτεια της υγείας του



«Οἰκτίρμων καὶ ἐλεήμων ὁ Κύριος, μακρόθυμος καὶ πολυέλεος». Χάρις εἰς τὸ ἔλεος καὶ τὴν εὐλογίαν τοῦ Παναγάθου Θεοῦ ἔληξεν αἰσίως ἡ πρόσφατος περιπέτεια τῆς ὑγιείας μας, ὅπως δοξάζηται ἀκαταπαύστως «τὸ Ὄνομα τὸ ἅγιον αὐτοῦ».

Τοποθέτηση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας μετά τις αντιδράσεις των φορέων για τα Τμήματα της Φλώρινας



Αναρωτιέμαι αν διαβάσετε το στρατηγικό σχέδιο του Πανεπιστημίου. Φυσικά η δεοντολογία επιβάλλει να ρωτήσετε αλλά αυτό είναι κάτι άλλο. Ελπίζω οι διάφορες αντιδράσεις να προκύπτουν από παρανοήσεις και όχι από άλλες αιτίες.

Αναβάλλεται η ημερίδα: «Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση» λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών



Αναβολή λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών της Ημερίδας «Καινοτομία &  Επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση»,  η οποία κανονικά θα διεξάγονταν στη Φλώρινα, αύριο  την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012.

ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 7,5 εκατ. € θα καταβάλει την Τετάρτη σε αγρότες



Αποζημιώσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ θα καταβάλει την Τετάρτη, ο ΕΛΓΑ σε 7.367 δικαιούχους αγρότες για ζημιές που υπέστησαν το 2012.

Αναβολή του αυριανού μαθήματος της ΔΗ.Κ.Ε. Αμυνταίου



Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνει ότι το μάθημα-διάλεξη της Τετάρτης, 12/12/2012 του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Αμύνταιο δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας λόγω της χιονόπτωσης



Αναφέρεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης και παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση έχει ως εξής:

Διαγωνισμός έκθεσης με θέμα «Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» από την Εύξεινο Λέσχη Φιλώτα



Η  Εύξεινος Λέσχη Φιλώτα κάνει γνωστό στους μαθητές και μαθήτριες ( γυμνασίου- λυκείου )  ότι ο διαγωνισμός για την  έκθεση με θέμα ΄΄Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΄΄  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 στην αίθουσα συνεδριάσεων του συλλόγου τις ώρες 11 με 2 μ.μ.

Την ερχόμενη Δευτέρα η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων ΟΓΑ



Την ερχόμενη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν στους δικαιούχους του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων, τα οικογενειακά επιδόματα του ΣΤ΄διμήνου 2012. 

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Στις 09:00πμ θα ξεκινήσουν αύριο Τρίτη τη λειτουργία τους τα σχολεία στο Δήμο Φλώρινας



Σας ενημερώνουμε μετά από απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας, ότι τα σχολεία της 1θμιας-2θμιας Εκπαίδευσης, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ με ώρα έναρξης μαθημάτων την 09:00 π.μ.