Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Η συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Φλώρινας στο WEST

Την Παρασκευή η κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου



Ολοκληρώθηκαν και σήμερα, Τετάρτη  14 Μαΐου 2014, οι προγραμματισμένες επισκέψεις του Δημάρχου Φλώρινας και υποψήφιου Δημάρχου του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», κ. Γιάννη Βοσκόπουλου.

Πρόγραμμα του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή



Πέμπτη 15 Μαΐου 2014
Ώρα 18:30: Κεντρική ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.

Μεγάλες μειώσεις καταγράφονται και το α’ 4μηνο του 2014 στις βασικές κατηγορίες των αδικημάτων και ιδίως στις ανθρωποκτονίες, τις ληστείες, τις κλοπές-διαρρήξεις και τις κλοπές τροχοφόρων


Συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς και φέτος η μείωση της εγκληματικότητας που καταγράφεται από τις αρχές του 2013
Ειδικότερα, μείωση που ξεπερνά το 35% παρουσιάζουν οι υποθέσεις ανθρωποκτονιών, ενώ κατά 64,3% ελαττώθηκαν οι ανθρωποκτονίες που είχαν ως κίνητρο τη ληστεία

Γ. Ζεμπιλιάδου: Το όραμα μας για τη Φλώρινα



«Πολίτες της Φλώρινας
Από την Καστοριά και το Άργος Ορεστικό
Από το Νεστόριο και τη Σιάτιστα
Τα Σέρβια και τα Γρεβενά
Την Αιανή και τη Δεσκάτη
Την Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα

«Πάντα μου άρεσαν τα υπονοούμενα …και μισώ τα δεδομένα»



-«Δύο άγγελοι που ταξίδευαν σταμάτησαν να περάσουν την νύχτα σε ένα σπίτι μιας πλούσιας οικογένειας.
Η οικογένεια ήταν αγενής και αρνήθηκε στους αγγέλους να μείνουν στο δωμάτιο των ξένων της βίλας.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή στο Αμύνταιο



Συνελήφθη την Τετάρτη (14.05.2014) τις πρωινές ώρες, σε αγροτική περιοχή της Βεύης Φλώρινας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου 50χρονος ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κλοπή.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου για την αποφυγή προσβολής του ηλεκτρονικού υπολογιστή τους με κακόβουλο λογισμικό



Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου, σχετικά με την κυκλοφορία ενός νέου ιού,  ο οποίος εμφανίσθηκε στο διαδίκτυο στις 10/5/2014, ενώ διαδίδεται μέσα από διάφορα βίντεο τρόμου, που προσπαθούν οι χρήστες του διαδικτύου να «ανοίξουν» και τα οποία προσβάλουν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή με κακόβουλο λογισμικό.

Γ. Ζεμπιλιάδου (στη Φλώρινα): «Βάζουμε τέλος στην αδράνεια και την ακινησία»



Μήνυμα νίκης έστειλαν και οι πολίτες της Φλώρινας που το βράδυ της Τρίτης 13 Μαΐου έδωσαν βροντερό παρόν στην ομιλία της επικεφαλής του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ, της υποψήφιας Περιφερειάρχη Γεωργίας Ζεμπιλιάδου.

Υπεγράφη η σύμβαση για τα κοινόχρηστα ποδήλατα



Υπογράφηκε τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2014, η σύμβαση για την προμήθεια «Κοινόχρηστα Ποδήλατα Δήμου Φλώρινας» μεταξύ του Δημάρχου Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλου Ιωάννη και του εκπροσώπου της ένωσης εταιριών «CYCLOPOLIS Ε.Π.Ε.-AMCO Α.Β.Ε.Ε.», κ. Σιακαντάρη Χαράλαμπου.

Με μηνύματα νίκης κορυφώνεται ο εκλογικός αγώνας



Με ομιλία στις Αγραπιδιές ξεκίνησε το χθεσινό πρόγραμμα επισκέψεων του Μάκη Ιωσηφίδη και των στελεχών των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ.

Εκδήλωση του προγράμματος για τον κριτικό γραμματισμό



Την Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014, ώρα 18.00 ως 19.30 μμ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΦΑΙΔΩΝ», πραγματοποιήθηκε επιμορφωτική συνάντηση των μελών του Ομίλου Εκπαιδευτικών για τη Γλώσσα και τη Λογοτεχνία στο πλαίσιο του 2ου μέρους του Προγράμματος για τον «Κριτικό Γραμματισμό».

Σε τοπικές κοινότητες του πρώην Δήμου Περάσματος ο Γιάννης Βοσκόπουλος



Συνέχισε την Τρίτη, 13 Μαΐου 2014,  τις επισκέψεις του στις Τοπικές Κοινότητες  ο Δήμαρχος Φλώρινας και υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», κ. Βοσκόπουλος Ιωάννης.

Επίσκεψη συνδυασμού ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στο Μητροπολίτη Φλώρινας



Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας πραγματοποίησε ο συνδυασμός ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ με επικεφαλή τον υποψήφιο αντιπεριφερειαρχη Π.Ε.Φλώρινας Στέφανο Μπίρο και υποψήφιους περιφερειακους συμβούλους.

Γ. Ζεμπιλιάδου (στους εργαζόμενους στη ΔΕΗ): Θα υπερασπιστούμε τη ΔΕΗ με κάθε τρόπο



Στους εργαζόμενους στα ορυχεία και τις μονάδες παραγωγής της ΔΕΗ μίλησε σήμερα η επικεφαλής του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ και υποψήφια Περιφερειάρχης Δυτικής   Μακεδονίας Γεωργία Ζεμπιλιάδου, παρουσιάζοντας τις θέσεις και τις δεσμεύσεις της για τη ΔΕΗ και τους εργαζόμενους της.

Συνεχίζονται τα μηνύματα νίκης



Η χθεσινή περιοδεία του Μάκη Ιωσηφίδη και των στελεχών των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ξεκίνησε από τους συνοικισμούς Σωτήρας και Εργατικών Κατοικιών Αμυνταίου για να καταλήξει στην Κέλλη.

Ο Μαραθώνιος ολοκληρώθηκε…



Ο MVP Ιορδάνης Ηλιάδης,  ξεπέρασε τον εαυτό του και παρά τα προβλήματα στο γόνατό του, κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών ενώ στο ομαδικό οδήγησε τους Χρυσικό, Ηλιάδη Δημήτρη και Δούδο στο 2ο σκαλί του βάθρου και το ασημένιο μετάλλιο.

Μηνιαίος απολογισμός Απριλίου 2014 στα θέματα οδικής ασφάλειας στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας



Η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Απρίλιο του 2014, στην εδαφική αρμοδιότητα των Περιφερειακών Ενοτήτων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η μικρή Ζωή… ζωήρεψε



Ενθαρρυντικά είναι τα νέα που έρχονται από τη Ζωή, το ορφανό αρκουδάκι που βρέθηκε χωρίς τη μητέρα του πριν από δύο περίπου εβδομάδες.

Οι επισκέψεις της Δευτέρας του Γιάννη Βοσκόπουλου



Ολοκληρώθηκαν για σήμερα, Δευτέρα 12 Μαΐου 2014, οι προγραμματισμένες επισκέψεις του Δημάρχου Φλώρινας και υποψήφιου Δημάρχου με το συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», κ. Γιάννη Βοσκόπουλου.

Ευχαριστήριο της ΕΛΜΕ Φλώρινας



Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους του ΚΕΣΥΠ Σπύρο Παπαχαρίση και Τάσο Σαββαΐδη για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην εκδήλωση της ΕΛΜΕ Φλώρινας της 8/5/2014 με θέμα ΄΄Εξετάσεις Α΄ Λυκείου, Τράπεζα Θεμάτων, Νέο Λύκειο΄΄.

Ρεαλισμός: Η λέξη ονομάζει τον χώρο διαμονής της πραγματικότητας;



Η σύγχρονη Ελλάδα, όπως κι αν αντιμετωπίζεται, εθνικά ή κοινωνικά, φυλετικά ή πολιτισμικά, δεν μπορεί να είναι δίχως μοίρα στους κόλπους του σύγχρονου κόσμου. Παραμένει εντούτοις πρόβλημα: από το α ώς το ω.
Κώστας Αξελός

Παιδικές κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ



Παρατείνεται έως την Παρασκευή 16.05.2014 και ώρα 12.00 η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2014 των δικαιούχων και παρόχων κατασκηνωτικών επιχειρήσεων.

Επιτυχημένη επιστημονική ημερίδα για τη ΔΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας) από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου



Με επιτυχία διεξήχθη από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου η επιστημονική ημερίδα για τη ΔΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας). Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Νέες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες θα παρέχει ο ΕΛΓΑ προς τους αγρότες ύστερα από συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών



Η ανοιχτή διακυβέρνηση και η συνεργασία μεταξύ των Δημόσιων Υπηρεσιών με αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πολίτών.

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Το προεκλογικό πρόγραμμα του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου

Συνέντευξη τύπου της Συμμαχίας των Πολιτών





Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Δακής, σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 13 Μαΐου 2014 στις 12 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.