Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

«Πάντα μου άρεσαν τα υπονοούμενα …και μισώ τα δεδομένα»-«Δύο άγγελοι που ταξίδευαν σταμάτησαν να περάσουν την νύχτα σε ένα σπίτι μιας πλούσιας οικογένειας.
Η οικογένεια ήταν αγενής και αρνήθηκε στους αγγέλους να μείνουν στο δωμάτιο των ξένων της βίλας.

Αντιθέτως, έδωσαν στους αγγέλους ένα μικρό μέρος σε ένα κρύο υπόγειο.
Καθώς εκείνοι έφτιαχναν τα κρεβάτια τους στο σκληρό πάτωμα, ο μεγαλύτερος άγγελος είδε μια τρύπα στον τοίχο και την επισκεύασε.
Όταν ο μικρότερος άγγελος τον ρώτησε γιατί, ο μεγαλύτερος απάντησε:
¨Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται¨.
Την επόμενη νύχτα οι δύο άγγελοι ήρθαν να ξεκουραστούν σε ένα πολύ φτωχικό σπίτι αλλά ο αγρότης και η γυναίκα του ήταν πολύ φιλόξενοι.
Αφού μοιράστηκαν τη λίγη τροφή που είχαν, οι δύο άγγελοι κοιμήθηκαν στο κρεβάτι τους όπου μπορούσαν να έχουν μια ξεκούραστη νύχτα.
Όταν βγήκε ο ήλιος, το επόμενο πρωί οι άγγελοι βρήκαν τον αγρότη και τη γυναίκα του να κλαίνε.
Η μοναδική τους αγελάδα της οποίας το γάλα ήταν το μόνο τους εισόδημα ήταν νεκρή στο λιβάδι.
Ο μικρότερος άγγελος ήταν αναστατωμένος και ρώτησε το μεγαλύτερο πως ήταν δυνατόν και άφησε να γίνει κάτι τέτοιο.
Ο πρώτος άντρας είχε τα πάντα… και παρόλα αυτά τον βοήθησες, τον κατηγόρησε ο μικρός Άγγελος.
Η δεύτερη οικογένεια ήταν φτωχή και είχε ελάχιστα και όμως ήταν πρόθυμη να μοιραστεί τα πάντα μαζί μας και εσύ άφησες την αγελάδα τους να πεθάνει…
¨Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται¨. απάντησε ο μεγαλύτερος άγγελος.
Όταν μείναμε στο υπόγειο της βίλας, πρόσεξα πως υπήρχε χρυσός αποθηκευμένος σε εκείνη την τρύπα στον τοίχο.
Μιας και ο ιδιοκτήτης ήταν τόσο άπληστος και δεν είχε τη διάθεση να μοιραστεί την καλή του τύχη, σφράγισα τον τοίχο ώστε να μη μπορεί να βρει το χρυσό.
Εχθές τη νύχτα καθώς κοιμόμασταν στο κρεβάτι του αγρότη ήρθε ο άγγελος του Θανάτου για τη γυναίκα του, κι εγώ έδωσα στη θέση της την αγελάδα. ¨Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται¨…»
-Ο Θεός έχει ευλογήσει τον άνθρωπο και τον προίκισε με γνώση και λόγο, ταυτόχρονα όμως τον καταράστηκε, δίνοντας του την αφέλεια σε μέτρο βλακείας.
Ένα από αυτά είναι και οι λανθασμένες επιλογές του, ο τρόπος που
σκέφτεται  και  ψηφίζει, αποτέλεσμα να στέλνει λάθος ανθρώπους στο Δημοτικό και Περιφερειακό αξίωμα, ανθρώπους χωρίς υπόβαθρο…τουλάχιστον οι περισσότεροι!
Το μόνο προσόν τους είναι η ευρηματικότητα στους τίτλους των συνδυασμών τους, λαμπεροί και φανταχτεροί!
Προεκλογικά μιλάνε για τον πολίτη, την πόλη και επικεντρώνονται στο ατελείωτο πάρτι των αέναων υποσχέσεων, κλεισμένοι στον μικρόκοσμό τους δεν βλέπουν τα πραγματικά προβλήματα των δημοτών αλλά επικεντρώνονται σε προγράμματα με βαρύγδουπες λεζάντες.
Δεν μπορώ να γνωρίζω αν παρακολουθείτε τις δημοσκοπήσεις, ακόμα περισσότερο δεν ξέρω  κατά πόσο είναι ικανές να σας επηρεάσουν, γνωρίζω όμως ότι οι περισσότερες είναι «αγορασμένες»!
Οι περισσότεροι από εσάς ίσως να έχετε υποχρεώσεις προς τον υποψήφιο που έχετε αποφασίσει να ψηφίσετε… ξάδερφος ανεψιός κουμπάρος, αδελφός ακόμα και  ένα καλό… παιδί.
Στο σημείο αυτό, αν μου επιτρέπετε θέλω να σας επιστήσω την προσοχή, η ψήφο σας είναι ιερή! πρέπει να είναι προσεγμένη και κυρίως μελετημένη.
Έρχονται στιγμές που νομίζω ότι μας δίνουν χάπια και εμείς τους παρακολουθούμε και τούς ακολουθούμε σαν τα πρόβατα!
Δεν υπάρχουν πλέον οι ΚΑΘΑΡΟΙ οι ΛΕΒΕΝΤΕΣ, έχουν αντικατασταθεί από πρότυπα σάπιων αδίστακτων απατεώνων και κλεφτών… όλοι τους στον αγώνα για την ποιο πετυχημένη εκπόρνευση της πολιτικής ζωής!
ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!!! 
Και να θυμάστε πάντα: «Oι ηλίθιοι πολιτικοί και οι βλάκες ψηφοφόροι είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον» … εμείς μπορούμε να ξεχωρίσουμε στις 18 και 25 Μαΐου!!!

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.