Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

Πολιτική εκδήλωση στον Άγιο ΠαντελέημοναΣτο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Παντελεήμονα έγινε η εκδήλωση των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, όπου ο Μάκης Ιωσηφίδης μεταξύ των τοπικών συνεργατών του αναφέρθηκε στο έργο της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και ανέπτυξε τις βασικές αρχές του προγράμματος για την επόμενη προγραμματική περίοδο.

Αναφερόμενος στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις κατηγόρησε τον Συνδυασμό του κ. Θεοδωρίδη ότι προσπαθεί να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών με υποψηφίους που εάν εκλεγούν δεν θα μπορούν να είναι δημοτικοί σύμβουλοι, όπως ο κ. Ρακόπουλος λόγω κωλύματος εξαιτίας της επαγγελματικής του ιδιότητας και ο κ. Ακριτίδης επειδή ως εργολάβος έχει αναλάβει δημοτικά έργα προϋπολογισμού περίπου 75.000 €.
Η παρουσία και ο ενθουσιασμός του κόσμου στον Άγιο Παντελεήμονα δείχνουν ότι διευρύνεται περισσότερο η πολύ μεγάλη διαφορά που είχαν οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ στη συγκεκριμένη Τοπική Κοινότητα, επισφραγίζοντας τα θετικά μηνύματα που λαμβάνουμε από όλα τα χωριά του Δήμου Αμυνταίου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.