Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Την Κυριακή η παρουσίαση του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» του Γ. Βοσκόπουλου


Απάντηση σε δημοσίευμα για τα έργα ΕΣΠΑ



Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι εξέδωσαν ανακοίνωση για το ενημερωτικό έντυπο των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, σχετικά με τα έργα ΕΣΠΑ που υλοποιούνται αυτή την περίοδο.

Ξεκινάει η τηλεθέρμανση της Φλώρινας- Πρόσληψη προσωπικού για αρχαιολογικές και σωστικές εργασίες


Σε λειτουργία οι βυθιζόμενοι κάδοι στην πόλη της Φλώρινας



Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 από το Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλο Ιωάννη, η έναρξη λειτουργίας των βυθιζόμενων κάδων διαβαθμισμένης συμπίεσης που έχουν
τοποθετηθεί στην πόλη της Φλώρινας.

Πρόσληψη 87 ατόμων από τη ΔΕΗ στο Νομό Φλώρινας



Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά Ογδόντα επτά (87) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, για το Νομό Φλώρινας.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής Ρόδη Κράτσα στη Φλώρινα



Στην ακριτική Φλώρινα θα βρίσκεται  το Σάββατο 2 Μαΐου 2014 η Ευρωβουλευτής Ν.Δ. και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2007-2012 Ρόδη Κράτσα, στο πλαίσιο επίσκεψης στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κλιμακίου υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Ν.Δ.

Προβάδισμα της Ν.Δ. έναντι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε νέα δημοσκόπηση



Προβάδισμα της Ν.Δ., έναντι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., καταγράφει για τις Ευρωεκλογές, δημοσκόπηση της "e-voice", για λογαριασμό της εφημερίδας "Παραπολιτικά". 

Αξιοποίηση των διαφημίσεων στη γλωσσική διδασκαλία. Διδακτική εφαρμογή στο πλαίσιο της Παιδαγωγικής των Πολυγραμματισμών



Το «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΛΩΣΣΑΣ» του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και ο «ΟΜΙΛΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ» στο πλαίσιο  του 2ου κύκλου του Προγράμματος για την επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών με τίτλο «Κριτικός Γραμματισμός στο Νέο Σχολείο»,

Χάντμπολ: πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος η Κριστίνα Έλενα Τσιομπάνου του ΑΜΥΝΤΑ



Την περασμένη Τετάρτη (30/4) έπεσε η αυλαία του 34ου πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, με την Νέα Ιωνία να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία της, καθώς στη διαδικασία των πλει-οφ κατάφερε να σπάσει το πλεονέκτημα έδρας που κατείχαν ΠΑΟΚ και Αναγέννηση Άρτας.

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Φιλώτα



Παρουσία υποψηφίων και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ στο Φιλώτα.

Συνάντηση με φίλους και ΜΜΕ



Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Κώστας Δ. Ντίνας καλεί τα ΜΜΕ και τους φίλους του για μια ανοιχτή συζήτηση για τις επικείμενες Ευρωεκλογές την Τετάρτη 7 Μαΐου και ώρα 7.00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο ΦΑΙΔΩΝ της Φλώρινας.

Σύσταση των μητρώων αρρένων για τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2013



Ο  Δήμαρχος  Φλώρινας,  σύμφωνα με τις διατάξεις  του  άρθρου  17  του ΝΔ  2119/1993  «περί  μητρώων  αρρένων», γνωστοποιεί ότι  από  2  Μαΐου  2014  μέχρι  30  Μαΐου  2014  θα βρίσκεται   σε  δημοσιότητα  στο  Δημοτικό  Κατάστημα  του  Δήμου μας  ο  ονομαστικός  κατάλογος   των  αγοριών  που  γεννήθηκαν   κατά το έτος  2013.

Προεκλογικές δραστηριότητες Σαββατοκύριακου



Οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μάκη Ιωσηφίδη, συνεχίζουν τις προεκλογικές δραστηριότητες με επισκέψεις, ομιλίες και συζητήσεις σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αμυνταίου.

Την επανεκτίμηση του χρόνου διακοπής του αγροτικού τιμολογίου ζητά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης



Με αφορμή την ταχυδρόμηση επιστολών από τη ΔΕΗ Α.Ε, στο σύνολο σχεδόν των χρηστών αγροτικού τιμολογίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής απέστειλε έγγραφο προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιο Τσαυτάρη, με το οποίο ζητά  να επανεκτιμηθεί ο χρόνος διακοπής του αγροτικού τιμολογίου.

Προεκλογική ομιλία στο Αντίγονο



Από τη γενέτειρά του, το Αντίγονο, ξεκίνησε τις προεκλογικές ομιλίες του ο Μάκης Ιωσηφίδης, πλαισιωμένος από τους τοπικούς υποψηφίους των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ.

Ψήφισμα υπέρ της συνέχισης της αυτεπιστασίας στις αρχαιολογικές ανασκαφές

Το χαμόγελο του παιδιού στο 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας



Στις 30 Μαΐου 2014 με πρωτοβουλία της κ. Μπαφίτη Άννας υπεύθυνης του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Φλώρινας, επισκέφθηκε το σχολείο μας ο ψυχολόγος του «Χαμόγελου του παιδιού» κ. Αλεβίζου Στέφανος και ενημέρωσε τους μαθητές-τριες της Α΄ τάξης παραστατικά και διαδραστικά για το επίκαιρο θέμα του σχολικού εκφοβισμού.

Η ομιλία του Οδυσσέα Χατζάρα την 1η Μαΐου



Η σημερινή μέρα η 1η Μάη αποτελεί ημέρα μνήμης για αυτούς που έχασαν την ζωή τους για καλύτερες συνθήκες εργασίας, για αξιοπρεπή διαβίωση των εργαζομένων ενάντια στην καταπίεση και την εκμετάλλευση.

Παρουσίαση του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ στην Κοζάνη



Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ και η υποψήφια Περιφερειάρχης Γεωργία Ζεμπιλιάδου σας προσκαλούμε στην παρουσίαση των προγραμματικών μας θέσεων για το μέλλον της Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας και των ανθρώπων που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια μας.

Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Σας καλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη   6/5/2014 και ώρα 10:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:

Γ. Ζεμπιλιάδου: Καθαρές απαντήσεις κ. Δακή!



Η υποψήφια Περιφερειάρχης Γεωργία Ζεμπιλιάδου με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΜΔΥΔΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με τις αλλαγές που συνέβησαν στην ιεραρχία των υπηρεσιών της Περιφέρειας μας τις τελευταίες μέρες, έκανε την εξής δήλωση:

Παρουσίαση video για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό



Στο video που αναφέρεται στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό

Επιστολή του Καστοριανού Αντιστρατήγου ε.α. Συναδινού Ελευθερίου, υπ. Ευρωβουλευτή με τον «Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή»



Η Πατρίδα μας βρίσκεται εδώ και καιρό σε μία κρίσιμη στιγμή της Iστορίας της. Η πολιτική που ακολουθήθηκε, επηρεασμένη κατά το πλείστον από προσωπικές φιλοδοξίες και παιχνίδια εξουσίας, έχει οδηγήσει τη Χώρα μας σε μία δυσμενή κατάσταση από την οποία οι Έλληνες επιθυμούν να εξέλθουν, αλλά οι ιδιοτελείς πολιτικοί μας έχουν διαφορετική κατεύθυνση.

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Σήμερα η καταβολή των συντάξεων του ΟΓΑ



Η σύνταξη μηνός Μαΐου 2014 θα καταβληθεί σε 708.706 συνταξιούχους του Ο.Γ.Α. με πίστωση στους Τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή στους λογαριασμούς ΕΛ.ΤΑ., που έχουν επιλέξει για την πληρωμή των συντάξεων, την Παρασκευή 02 Μαΐου 2014 .

Ψήφισμα της εργατικής πρωτομαγιάς 2014



Εμείς οι εργαζόμενοι της Φλώρινας, σήμερα, 128 χρόνια μετά την εξέγερση των πρωτοπόρων αγωνιστών της Εργατικής Τάξης στο Σικάγο, που βάφτηκε από το αίμα τους, συγκεντρωθήκαμε σήμερα στο εργατικό κέντρο Φλώρινας, για να τιμήσουμε την μνήμη  τους και να γιορτάσουμε την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, συνεχίζοντας τον αγώνα τους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων της τάξης μας.

Γ. Ζεμπιλιάδου: «Το σχέδιο μας για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Φλώρινας»!



Πραγματική οικονομία και ΜΜΕ
Πραγματική οικονομία όμως σημαίνει και ΜΜΕ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΣ σε όλη την Περιφέρεια και τη Φλώρινα φυσικά.

Το νέο πολιτικό εγχείρημα



«Αυτό που μου αρέσει στο Ποτάμι είναι ότι δεν επενδύει στην αγανάκτηση του κόσμου» μου είπε ένας μεγάλης ηλικίας φίλος, με έντονες πολιτικές ανησυχίες.

Τουτσίδης Παναγιώτης: «Ξεκινάμε για να ενώσουμε τον κόσμο»



«Πολλές φορές τα ονόματα που επιλέγουν οι συνδυασμοί που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές, μπορεί να ηχούν ωραία στα αυτιά μας, αλλά επί της ουσίας να μην σημαίνουν τίποτα.

Εκδηλώσεις επαγγελματικού προσανατολισμού



Ο  Σύλλογος  Εκπαιδευτικών  Φροντιστών  Δυτικής  Μακεδονίας , διοργανώνει  τον  2ο  κύκλο  εκδηλώσεων  ‘’ Επαγγελματικού  Προσανατολισμού ‘’ , για  το  2014 .

Παραμύθι χωρίς όνομα

Το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου στο πλαίσιο της καθιερωμένης καλλιτεχνικής εκδήλωσης που πραγματοποιεί κάθε σχολικό έτος απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για το  αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι
΄΄ Παραμύθι χωρίς όνομα΄΄,  που θα διεξαχθεί στο Πνευματικό
Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου την Κυριακή, 04/05/2014 , στις 20:00΄μ.μ.. 

Έκπτωση στα εισιτήρια των ΚΤΕΛ για τους ετεροδημότες



Έκπτωση 25% στην τιμή των εισιτηρίων για μετακινήσεις με λεωφορεία των ΚΤΕΛ ετεροδημοτών και δικαστικών αντιπροσώπων για τις εκλογές του Μαΐου προβλέπει απόφαση του υφυπουργού Μεταφορών κ. Παπαδόπουλου.

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Φλώρινας στο Αμύνταιο



ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Υποψήφια Δήμαρχος

Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο της νίκης στην Π.Ε. Γρεβενών



Το ψηφοδέλτιο της νίκης στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και τις προγραμματικές προτάσεις για την περιοχή θα παρουσιάσει το Σάββατο 3 Μαΐου ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ και η υποψήφια Περιφερειάρχης Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

Ομιλία του Πρόεδρου του ΕΚΦ Μπίρου στεφάνου την 1 Μάη 2014



Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, Άνεργοι, Νέοι και Νέες, Συνταξιούχοι,
Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να τιμήσουμε την πιο σημαντική μέρα της εργατικής τάξης.

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Απάντηση σε δημοσίευμα του κ. Ε. Στάιου



«Δεν πετροβολούν, παρά μόνο τα καρποφόρα δέντρα»
Πρόσφατο δημοσίευμα του κ. Στάιου, με αφορμή τη συνέντευξη και την κάθοδό μου στις Δημοτικές εκλογές με τον Συνδυασμό του κ. Βοσκόπουλου, με αναγκάζει λόγω επωνυμίας να προβώ σε δηλώσεις προσωπικού χαρακτήρα, παρότι δεν το θεωρώ σκόπιμο στο πλαίσιο της κρίσιμης εποχής που διανύουμε, όπως και δεν επιθυμώ να σχολιάζω τον οχετό της ανώνυμης λασπολογίας που μεθοδευμένα εξαπολύεται σε βάρος μου από ομάδα συγκεκριμένων συμφερόντων και «κουκουλοφόρων» του διαδικτύου μέσα από διαδικτυακές ιστοσελίδες ενημέρωσης, μολονότι είναι γνωστό σε όλους ότι οι ευθύνες για τα προβλήματα του τόπου μας βαραίνουν αυτούς που άσκησαν εξουσία και λάμβαναν αποφάσεις τις τελευταίες δεκαετίες.

Μήνυμα νίκης η εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων



Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου, αλλά και στον προαύλιο χώρο διότι η αίθουσα δεν χωρούσε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ.

Γ. Ζεμπιλιάδου: «Να κάνουμε τη Φλώρινα τη δική μας Φλωρεντία των Βαλκανίων»!



«Η Φλώρινα έχει ικανούς και άξιους ανθρώπους και όλες τις δυνατότητες να αποκτήσει τη δική της ξεχωριστή και ζηλευτή ταυτότητα.

Ο «Ο Αριστοτέλης» ευχαριστεί



Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την Ομάδα Συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού καθώς και το Τοπικό Τμήμα Φλώρινας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, για την οικονομική δωρεά πενήντα (50 €) και πενήντα (50 €) ευρώ αντιστοίχως, προς τον Σύλλογό μας, εις μνήμη του πρώην Προέδρου μας, Νικολάου Χάσου.

Παρουσίαση video για τις διεκδικήσεις




Ο Μάκης Ιωσηφίδης συνηθίζει να λέει ότι ζούμε σε μία εποχή διεκδίκησης, τίποτα δεν είναι δεδομένο και πρέπει να παλέψουμε γι’ αυτό.

Ο Σύλλογος Συνατξιούχων ΔΕΗ ΑΕ Φλώρινας για την Πρωτομαγιά



O σύλλογος συνταξιούχων ΔΕΗ ΑΕ  Περιφερειακής ενότητας Φλώρινας τιμά τι μνήμη των εργαζομένων που έδωσαν τη ζωή τους το 1886 για ένα καλύτερο μέλλον.

Εκδηλώσεις του συνδυασμού «Αλλάζουμε Εποχή» στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας



Ο συνδυασμός «ΑλλαΖουμε Εποχή» με υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας το Θέμη Μουμουλίδη και o υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σάββας Σαπαλίδης, με τους υποψηφίους περιφερειακούς  συμβούλους Φλώρινας,  σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις του συνδυασμού μας :

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτός θα είναι ο Μάης της Αριστεράς και ανατροπής σε Ελλάδα και Ευρώπη



Πάνω από έναν αιώνα πίσω, το 1886, οι εργάτες του Σικάγου με τους μαζικούς, ηρωικούς αγώνες τους άνοιξαν το δρόμο για τα εργασιακά δικαιώματα και τις εργατικές κατακτήσεις του εικοστού αιώνα, που η σημερινή μνημονιακή πολιτική προσπαθεί να ισοπεδώσει.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Φλώρινα Αλλιώς»



Καλούμε τους πολίτες του Δήμου Φλώρινας να ανταποκριθούν στην άμεση ανάγκη για ανατροπή του αυτοδιοικητικού τοπίου, προκειμένου να πάψει ο Δήμος να λειτουργεί ως μέσο ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών και βλέψεων, ώστε να μετατραπεί σε υγιές κύτταρο δημοκρατίας, δημιουργικής ανάπτυξης και συμμετοχής των πολιτών.

Έχασαν την 3η θέση αλλά κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου



Στην Επιστροφή του Νίκου Γιώσκου στον πάγκο, τα κορίτσια του Αμύντα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλλαν, δεν τα κατάφεραν για δεύτερη φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας αυτή τη φορά την ήττα στο ΔΑΚ Αμυνταίου με 17-24, αποτέλεσμα που έδωσε δικαιωματικά –με 2-0 νίκες- την 3η θέση στην ομάδα στην Θεσ/νίκης.

Συγχαρητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή στους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Κοζάνης



«Να έχετε πάντα επιτυχίες»
Τα θερμά του συγχαρητήρια εκφράζει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, στους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Κοζάνης, οι οποίοι κατέκτησαν το 5ο πανελλήνιο βραβείο στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την αειφόρο κινητικότητα «Econobility 2013 – 2014».

Ευχαριστήριο του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας



Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας ευχαριστεί:

Κέντρα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία - Δράσεις δια Βίου Μάθησης για τους Ενήλικες



Στο κτήριο του Αριστοτέλη στο ποτάμι της Φλώρινας
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπ/σης Βεύης - Μελίτης Φλώρινας στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία - Δράσεις δια Βίου Μάθησης για τους Ενήλικες» σε συνεργασία με το ΚΠΕ Αρχανών Ηρακλείου Κρήτης,  την Περιφερειακή ενότητα Φλώρινας, το Δήμο Φλώρινας και το Δήμο Πρεσπών θα πραγματοποιήσει σεμινάριο με θέμα «Ταξιδεύοντας με τον νου και την ψυχή για έναν  αειφόρο τουρισμό».

Σύλληψη δύο ατόμων στην Κρυσταλλοπηγή - Φλώρινας, για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών



Κατασχέθηκαν πάνω από 20 κιλά κάνναβης
Την Πέμπτη (29-04-2014) το πρωί  στην Κρυσταλλοπηγή - Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής με τη συνδρομή υπαλλήλων του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής καθώς και αστυνομικού σκύλου συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, 38 και 39 χρονών για κατοχή,  εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ολοκληρώνεται η Πράξη Εφαρμογής του Φιλώτα



Με έγγραφο του Εθνικού Κτηματολογίου χορηγήθηκαν στο Δήμο Αμυνταίου τα διαγράμματα και η περιγραφική πληροφορία για τα ακίνητα της Τοπικής Κοινότητας Φιλώτα, καθώς έχει κυρωθεί η Πράξη Εφαρμογής του σχεδίου επέκτασης του οικισμού.

Στάμος Βασίλειος: «Θα κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο μας»



«Σε μια δύσκολη εποχή για την Πατρίδα μας και κατ' επέκταση για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, τη Δυτική Μακεδονία, δεν θα ήταν δυνατό να αρνηθώ την πρόταση της κ. Γεωργίας Ζεμπιλιάδου να συμμετέχω ενεργά στο συνδυασμό ''Ελπίδα''.

Επιστημονική Ημερίδα για τη ΔΕΠΥ από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων



Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου διοργανώνει το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 στα Ιωάννινα την επιστημονική ημερίδα με θέμα "Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ). Σύγχρονα δεδομένα στην Αναγνώριση, Αξιολόγηση και Αντιμετώπιση. Συνύπαρξη με διαταραχές αυτιστικού φάσματος και προβλημάτων λόγου". 

Επιστολή διαμαρτυρίας για της λαϊκές αγορές



Επιστολή διαμαρτυρίας για το θέμα των Λαϊκών Αγορών, απέστειλε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Σβώλης, στον Υπουργό και Υφυπουργό Ανάπτυξης, μετά τη συνάντηση που είχε με τους Συλλόγους παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών από όλη τη Δυτική Μακεδονία.

ΕΦΕΤΕΙΑΚΗ δικαίωση - οδηγός για 15 συμβασιούχους Δήμου!



Δικαίωση, μετά τον πολυετή αγώνα συμβασιούχων εργαζομένων, οι οποίοι απασχολούνταν στον Δήμο Μαρκοπούλου, με αλλεπάλληλες συμβάσεις από το 1996 (!) μέχρι και σήμερα (!), σύμφωνα με ανακοίνωση τού Σωματείου Συμβασιούχων Δήμου Μαρκοπούλου.

Δελτίο Τύπου για στήριξη των συνδυασμών της “Ελληνικής Αυγής” στις αυτοδιοικητικές εκλογές



Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή στηρίζει μόνο τους Περιφερειακούς και Δημοτικούς συνδυασμούς που έχουν κατατεθεί στα πρωτοδικεία όλης της χώρας με το όνομα "Ελληνική Αυγή".

«Η παράταξη πάει καλά…σιγά σιγά κατεβαίνει…»



«Το να λες την αλήθεια σε ένα πολιτικό είναι σαν να πετάς αγιασμό σε ένα δαιμονισμένο».
Σπύρος Α. Ηλιάδης.
Κατατέθηκαν οι συνδυασμοί και έκλεισε ένα πολυσυζητημένο και πολυβασανισμένο κεφάλαιο!