Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ομάδα Πρωτοβουλίας Υγειονομικών Υπαλλήλων του Νοσοκομείου Φλώρινας



Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκαν εκλογές στο γενικό νοσοκομείο Φλώρινας για την ανάδειξη νέου διοικητικου συμβουλίου του σωματίου εργαζομένων και εκπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.
Η συμμετοχή εργαζόμενων ήταν μαζική σε ποσοστό που άγγιξε το 60% των υπαλλήλων του νοσοκομείου και εν μέρει υγειονομικών δομών που υπάγονται σε αυτό .Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδίκασίας σύμφωνα με την σειρά προτίμησης είναι τα ακόλουθα.
1) Για την ΠΟΕΔΗΝ ως αντιπρόσωποι εκλέχθηκαν ο κΓρηγοριάδης Λάζαρος με 52 ψήφους και ο κ.Πλιάτσικας Ιωάννης με 44 ψήφους.  Δέν εκλέχθηκαν οι ισοψηφήσαντες Αντωνιάδης Β. – Κίζος Β. με 43 ψήφους, και εν συνεχεία οι κύριοι Λιούκρας Ι., Παπάς Μ, Τσαούσογλου Α., Χαραλαμπίδου Μ και Μπακράτσης Ε.
2) Για την εφορευτική επιτροπή του σωματείου εκλέχθηκε η κυρία Ευαγγέλου Ευαγγελία με 60 ψηφους ενώ οι κυρίες Μαλάμα Αλέξανδρα . και Ζηβόντση Αικατερίνη δεν εκλέχθηκαν
3) Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του σωματείου εκλέχθηκαν ο κ.Γρηγοριάδης Λάζαρος με 74 ψήφους, ο κ.Πλιάτσικας Ιωάννης με 67 ψήφους, ο κ.Αντωνιάδης Βασίλειος με 61 ψήφους, ο κ.Ντίτουρας Πέτρος με 56 ψήφους , οι κ.Δήμου Στέφανος – Παναγιωτίδης Παναγιώτης ισοψήφισαν με 55 ψήφους και η κυρία Χαραλαμπίδου Μέλπομένη με 54 ψήφους. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν ο κΚίζος Βασίλειος με 45 ψήφους , ο κ.Μπακράτσης Έρασμος με 40 ψήφους και η κα Νάτση Ευαγγελία με 40 ψήφους.  Δεν εκλέχθηκαν οι κύριοι Τσαούσογλου Α., Παπάς Μ., Μπαρδάκας Π . και Λιούκρας Γ.
Οι νεοεκλεχθέντες στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου θα συνεδριάσουν τις προσεχείς ημέρες, σύμφωνα με το καταστατικό,  για την ανάδειξη προέδρου, αντιπροέδρου, γενικού γραμματέα, αναπληρωτή γενικού γραμματέα, ταμία και 2 τακτικών μελών .
Ευχόμαστε καλό κουράγιο και πολύ δύναμη στους νεοεκλεγέντες για το έργο που ανέλαβαν με στόχο  το καλό του νοσοκομείου,  των εργαζομένων , μα κυρίως να  αγωνιστούν για την  υπεράσπιση των δικαιωμάτων παροχής υγείας των χιλιάδων κατοίκων της Φλώρινας –Αμυνταίου- Πρεσπών που προστρέχουν καθημερινά για ιατρονοσοκομειακή βοήθεια ή νοσηλεία καθημερινά στο νοσοκομείο και τις υπόλοιπες δομές υγείας .
Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών να σημειωθεί οι εργαζόμενοι δεν επέλεξαν  κομματικό συνδικαλισμο στον χώρο του νοσοκομείου , δεν επιλέχθηαν όσοι υποψήφιοι  έχουν έμμεσα ή άμεσα εμπλακεί με πολιτικά κόμματα η σχηματισμούς ,  είχαν  εκλεχθεί παλαιώθεν στο σωματείο εργαζομένων ή δεν είχαν αφήσει με  το έργο τους καλές εντυπώσεις στο σύνολο των εργαζομένων. Ετσι δεν είχαν την τύχη να εκλεχθούν στο νέο Δ.Σ. ή ως αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία εργαζομένων όπου ανήκουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.