Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Αλεξιάδης Νικόλαος: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»Κατεβαίνω υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» γιατί θέλω να εκπροσωπώ τα συμφέροντα της πόλης μου και των συμπολιτών μου, γιατί θέλω την πόλη μας με τις υποδομές εκείνες που πραγματικά της αξίζουν.

Νιώθω χρέος να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο  καλώ όλους τους πολίτες που θέλουν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο στο δήμο μας, να συμπορευθούν μαζί μας στον αγώνα μας, γιατί εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την πορεία του Δήμου μας.
Βιογραφικό σημείωμα του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου.
Ο Αλεξιάδης Νικόλαος του Σάββα γεννήθηκε στο ακριτικό Δημοτικό Διαμέρισμα Νέου Καυκάσου Φλώρινας το 1962.
Είναι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας και υπηρετεί ως δάσκαλος, παράλληλα ασχολείται και με αγροτικές εργασίες.
Είναι παντρεμένος με την κ. Ιορδάνου Ελένη υπάλληλο ΔΕΔΔΗΕ, καταγόμενη από την Νίκη Φλώρινας, έχει δύο παιδιά την Αγγελική και την Κωνσταντίνα.
Υπήρξε ενεργός πολίτης στα κοινά της περιοχής, διετέλεσε πρόεδροςστην ποδοσφαιρική ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Καυκάσου Α.Ε.Κ ήταν και είναι  ενεργό μέλλος σε πολιτιστικούς Συλλόγους.
Καθ’ όλη την διάρκεια  εφαρμογής του Καποδίστρια (τρείς) τετραετίες θέτει τον εαυτό του στην διάθεση των πολιτών και εκλέγεται συνεχώς πρώτος Δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Κάτω Κλεινών, όπου και διετέλεσε Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος δημοτικών επιτροπών.
Το 2010 στον νέο Καλλικρατικό δήμο Φλώρινας εκλέγεται ξανά δημοτικός σύμβουλος δεύτερος στην γενική σειρά και πρώτος σε αναλογία πληθυσμού με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», κατά την διετία 2011 – 2012 χρημάτισε Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Φλώρινας.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον
συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»
του Γιάννη Βοσκόπουλου.
Αλεξιάδης Νικόλαος του Σάββα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.