Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Περιφερειακό καρδιολογικό συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στη Φλώρινα


Σήμερα η καταβολή των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ



Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 ο ΕΛ.Γ.Α. καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 7.968 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 14,7 εκατ. ευρώ.

Συμμετοχή της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Agrotica – Δηλώσεις συμμετοχής ενδιαφερόμενων



25η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΩΝ AGROTICA,

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 30.01. – 02.02.2014

Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας


Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Ν. Φλώρινας (Σ.Ε.Π.Φ.) θα κόψει την Βασιλόπιτά του την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 7.00 μμ στο Hotel "Φαίδων" στη Φλώρινα.

Λειτουργία Σχολής Γονέων στη Φλώρινα

Σύλληψη αλλοδαπού για ζωοκτονία και παράνομη οπλοκατοχή σε περιοχή της Φλώρινας

Την Τετάρτη 22-01-2014 τις απογευματινές ώρες σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν 37χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για ζωοκτονία και παράνομη οπλοκατοχή.

Κοπή βασιλόπιτας της Π.Ε. Φλώρινας


Την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας της πραγματοποίησε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου, παρουσία όλων των υπαλλήλων και περιφερειακών συμβούλων.

Εισήγηση του Προέδρου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στη συνάντηση των εκπροσώπων της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο Εκδήλωσης Ενημέρωσης για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση στη Βόρεια Ελλάδα

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού για κλοπή οικίας στο Φιλώτα Φλώρινας

Την Τετάρτη 22-01-2014 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού για κλοπή οικίας 85χρονου ημεδαπού, στο Φιλώτα Φλώρινας.  

Κάτω των 600.000 ο αριθμός των Δημοσίων Υπαλλήλων - Τα στοιχεία


Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, για πρώτη φορά ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων «πέφτει» κάτω από τις 600.000.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για το άρθρο 68 των αιγοπροβάτων



Ο Αγροτικός συνεταιρισμός περιοχής Φλώρινας ( πρώην ΕΑΣ) ενημερώνει όλους τους αιγοκτηνοτρόφους του νομού ότι από 23 έως 31 Ιανουαρίου 2014 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το άρθρο 68 των αιγοπροβάτων.

Επιμορφωτικό σεμινάριο από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας



Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη, επιμορφωτικά σεμινάρια Δια Βίου Μάθησης – εξάμηνης διάρκειας (450 ώρες) για πτυχιούχους ΠΕ, ΤΕ, ΙΕΚ και φοιτητές με θέμα: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Εκλογές στο παράρτημα Φλώρινας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας



Το Σαββάτο 18/1/2014, μετά από συνάντηση για την κοπή της βασιλόπιτας, ορίστηκε η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Παραρτήματος της ΕΜΕ (Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας) Φλώρινας και αποφασίστηκε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 στις 5 μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας να διεξαχθούν η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές  για την ανάδειξη του Δ.Σ. του Παραρτήματός μας.

Ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής ΝΔ στη Φλώρινα- Αποκλείστηκαν από τη διαδικασία τα μέλη και στελέχη της καθώς και τα ΜΜΕ



Στη Φλώρινα βρέθηκε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου ο Γραμματέας της πολιτικής επιτροπής  ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, προκειμένου να συζητήσει με τα μέλη της Νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ στη Φλώρινα, να ανταλλάξουν απόψεις στο πλαίσιο της οργανωτικής ανασυγκρότησης της ΝΔ και την μετεξέλιξη της σε ένα σύγχρονο πολιτικό οργανισμό.

Κοπή βασιλόπιτας της Π.Ε. Φλώρινας



Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης και το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων σας προσκαλούν στην κοπή της βασιλόπιτας της Π.Ε. Φλώρινας, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 12.30, στο ισόγειο του κτηρίου της Π.Ε. Φλώρινας.

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας



Σας καλούμε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, την Πέμπτη  23 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 14:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στην οδό Φον Καραγιάννη 1-3 (3ος Όροφος ΑΝΚΟ Α.Ε.) στην Κοζάνη, με θέματα:

Ανατροπή & ανασυγκρότηση μια Περιφέρεια Αλληλεγγύης & Προόδου



Η Δυτική Μακεδονία βιώνει μια βαθειά κρίση. Κρίση που ξεκίνησε πολύ νωρίτερα από το 2010. Δομική ανεργία, περιβαλλοντική υποβάθμιση, φυγή επιχειρήσεων και διαρροή πληθυσμού.

Ο ετήσιος χορός του Αμύντα Σκοπιάς



Ο Π.Μ.Α. Σύλλογος ΑΜΥΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ σας προσκαλεί στον Ετήσιο Χορό του Συλλόγου, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 8.00μ.μ. στην αίθουσα δεξιώσεων ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ Ι.&Ν. (διασταύρωση Αρμενοχωρίου)». Θα διασκεδάσουμε με την παραδοσιακή ορχήστρα «ΧΑΛΚΙΝΑ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ».

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του Σ.Ε.Ο. Φλώρινας



Τα  Τμήματα του  Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Φλώρινας καλωσόρισαν την νέα χρονιά με την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή κάνναβης στη Φλώρινα



Την Τρίτη 21-01-2014 τις βραδινές ώρες στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν 21χρονο ημεδαπό γιατί σε σωματική έρευνα που του έγινε, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης (12 γρ.) και ένα εργαλείο (πίπα) για χρήση κάνναβης.

Κοπή βασιλόπιτας από το ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας



Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην κοπή της βασιλόπιτας του τμήματος, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18:30 στο café bar «GRAND» (πεζόδρομος Ειρήνης, Κοζάνη).

Αποτροπή της εκχώρησης του ονόματος της φέτας σε χώρες εκτός Ε.Ε.



Την αποτροπή της εκχώρησης του ονόματος της φέτας σε χώρες εκτός Ε.Ε., όπου δεν ισχύει το ευρωπαϊκό νομοθετικό καθεστώς προστασίας ΠΟΠ προϊόντων, θα επιδιώξει την ύστατη στιγμή σε εκτενή συζήτηση στη βουλή ο βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης, μετά την πρωτοβουλία του να καταθέσει επίκαιρη επερώτηση, την οποία συνυπογράφουν όλα τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Εκδήλωση για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του ποιητή Κ. Καβάφη στο Αμύνταιο



«Ο Κ. Π. Καβάφης στο Αμύνταιο»
Το Γυμνάσιο Αμυνταίου και το Ωδείο Φλώρινας-Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας-Παράρτημα Αμυνταίου τιμώντας τα 150 χρόνια από τη γέννηση του ‘’γέρου της Αλεξάνδρειας’’, ποιητή Κ. Π. Καβάφη, συνδιοργανώνουν:
Βραδιά Ποίησης και Μουσικής που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου. Ώρα έναρξης της εκδήλωσης η 18.30’.

Η πρόγνωση του καιρού με τον Γιώργο Βασιλειάδη

Ο διαγωνισμός του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του «Αριστοτέλη»



Η προθεσμία υποβολής φωτογραφιών για τον 1ο διαγωνισμό Φωτογραφίας του Φωτογραφικού τμήματος του «Αριστοτέλη» λήγει το Σάββατο στις 25 Ιανουαρίου 2014. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 15 Φεβρουαρίου 2014.

Οι νέες θέσεις εργασίας μέσω του ΕΣΠΑ 2014 - 2020



Δουλειά σε 239.691 νέους έως 24 ετών, είτε με επιδότηση θέσεων εργασίας, είτε με 4μηνη επιδοτούμενη κατάρτιση, για τη μετέπειτα ένταξή τους στην απασχόληση, φιλοδοξεί να προσφέρει το σχέδιο της Κυβέρνησης, για τη μείωση της ανεργίας των νέων, σύμφωνα με σημερινό αποκλειστικό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου».

Πρωταθλήτρια στο ομαδικό σπάθης παμπαίδων η ΓΕΦ – Χρυσό για Χατζόπουλο και Δήμκου



Στη νέα χρονιά επαληθεύεται η αρχική εκτίμηση με τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων - Παγκορασίδων στις 18-19/01/2014 στο ΟΑΚΑ.

Υδατοδρόμιο στη Βεγορίτιδα



Η αξιοποίηση των λιμνών μας για απογείωση και προσγείωση υδροπλάνων είναι ένας παλιός αναπτυξιακός στόχος της περιοχής. Μάλιστα πριν αρκετά χρόνια είχε γίνει μία προσπάθεια να δρομολογηθούν υδροπλάνα στη Βεγορίτιδα από την πλευρά της Άρνισσας, που απέτυχε λόγω έλλειψης κατάλληλου θεσμικού πλαισίου.

Πυρκαγιά σε μονοκατοικία στο Δ.Δ. Φλάμπουρου στην Φλώρινα.



Στις 05:30 την Τρίτη 21/1/2014, η Υπηρεσία μας κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε κουζίνα μονοκατοικίας, στο Δ.Δ. Φλάμπουρου, του Δ. Φλώρινας.

Αναβολή του εορτασμού των snow days λόγω έλλειψης χιονιού



Ο Σύλλογος των πρωταθλητών της χιονοδρομίας, ( Σ.Ο.Χ. Φλώρινας ), γνωρίζει καλά την συνταγή της δημιουργίας κορυφαίων αθλητών.

Ψηφιακή Συμμαχία για τη Γυναικεία Απασχόληση



Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ:
Την απαρχή μίας καινοτόμου πρωτοβουλίας με στόχο την ενίσχυση της γυναικείας απασχόλησης με την συμβολή των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών,  προωθεί η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Βάσω Κόλλια.

Στη δημοσιότητα η περίληψη διακήρυξης του έργου για τον ηλεκτροφωτισμό κόμβου Ασβεστόπετρας



Την περίληψη διακήρυξης του έργου «Ηλεκτροφωτισμός Κόμβου Ασβεστόπετρας και Φωτεινή Σηματοδότηση Κόμβου της Οδού Πτολεμαΐδας Δυτικής Εορδαίας» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό ΟΔΥΣΣΕΑΣ» - ΑΠ 8



ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.
Το Έργο «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό - ΟΔΥΣΣΕΑΣ» απευθύνεται σε Πολίτες της Ε.Ε. και υπηκόους τρίτων χωρών ανεξαρτήτως καταγωγής, από την ηλικία των 16 ετών και άνω, που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα.

Έγγραφες στα προγράμματα του κέντρου Δια Βίου Μάθησης(Κ.Δ.Β.Μ) του Δήμου Αμυνταίου



Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αμυνταίου, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους για την έναρξη των νέων δωρεάν εκπαιδευτικών προγραμμάτων.   

Συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου



Στο Δημοτικό Κατάστημα στις 21 Ιανουαρίου  2014 ημέρα Τρίτη  και ώρα 12:00 και στο Γραφείο του Δημάρχου συνεδριάζει σε  Τακτική  Συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα από τη ΓΑΙΑ



Το πρόγραμμα αιμοδοσίας της ΓΑΙΑ Τεχνική Α.Ε. συνεχίζεται την Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014, από 9:00 έως 13:30, στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου.

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Σας καλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη  21/1/2014 και ώρα 10:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Έκδοση αποτελεσμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Νοεμβρίου 2013





Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για τις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, των γλωσσών: Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής, Ισπανικής και Τουρκικής για τα επίπεδα :

Εκδήλωση ενημέρωσης για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση στη Βόρεια Ελλάδα



Τον λόγο στους φορείς και την κοινωνία της Βόρειας Ελλάδας δίνει η ΕΣΗΕΜ-Θ, για να υποστηρίξουν την ανάγκη να προστατευτεί το δικαίωμα της περιφέρειας στη δημόσια ενημέρωση.

Και πάλι Χρυσά τα Κορίτσια μας!



Συνεχίστηκαν οι «χρυσές» εμφανίσεις των κοριτσιών (-13) του ξίφους μονομαχίας και η παράδοση που τις θέλει στο 1ο σκαλί του Βάθρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων και Πανκορασίδων.

Αλλαγή άδειας χειριστή έως τις 30 Σεπτεμβρίου



Το Σωματείο Χειριστών και βοηθών σκαπτικών μηχανημάτων γεωτρυπανιστών νομού Φλώρινας σας γνωρίζει ότι για την αλλαγή της άδειας χειριστή  που θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικά έως και 30 Σεπτεμβρίου 2014, χρειάζεται να υποβάλετε στο Τμήμα Βιομηχανίας (κτίριο περιφέρειας 6ος όροφος) τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Ανώδυνη ήττα



Την πρώτη της ήττα γνώρισε η αντρική ομάδα μέσα στην Καστοριά. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/1/2014 και ήταν ο προτελευταίος στη σειρά των έξι παιχνιδιών του 1ου ομίλου της Β΄ Εθνικής Δυτ. Μακεδονίας.

Η Φυσική Μαγεύει στην Κοζάνη



Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας/Περιφερειακή Ενότητα  Κοζάνης, το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, με το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικών Επιστημών Δυτικής Μακεδονίας, τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης και το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών Κοζάνης (Ε.Κ.Φ.Ε.), διοργανώνουν  την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου  και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 στην Κοζάνη  για μαθητές Β/θμιας εκπαίδευσης την εκδήλωση: «Οι  Μαθητές  Συναντούν  τη  Φυσική   και η  Φυσική Μαγεύει» …Στα άδυτα μονοπάτια της γνώσης…

Συμμετοχή Δήμου Αμυνταίου στην έκθεση Agrotica



Ο Δήμος Αμυνταίου ενημερώνει τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με την παραγωγή αγροτικών προϊόντων, την τυποποίηση, τη μεταποίηση και τον τουρισμό, ότι θα συμμετέχει στην έκθεση Agrotica που πραγματοποιείται την περίοδο από 30 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO Θεσσαλονίκης.

Στον «Καιάδα» 97.500 Δημόσιοι Υπάλληλοι με την αξιολόγηση



Στον «Καιάδα... του 15%», με βαθμολογία από 1 - 6, 97.500 Δημόσιοι Υπάλληλοι, με την αξιολόγηση που προωθεί το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, «δηλώνοντας» υποψηφιότητα για μελλοντικά προγράμματα «διαθεσιμότητας» - απολύσεων. 

Το ημερολόγιο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Αμύντα



Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το ετήσιο ημερολόγιο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ, στο οποίο οι αθλήτριες ποζάρουν με το δικό τους μοναδικό στύλ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Διανομή πορτοκαλιών σήμερα από το Δήμο Φλώρινας



Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 θα γίνει ξανά η διανομή των πορτοκαλιών για όσους έχουν εγκριθεί από το Πρόγραμμα του Δήμου Φλώρινας «Δωρεάν Διανομή Τροφίμων» και δεν τα έχουν παραλάβει.

Ξεκινάνε νέα προγράμματα από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Φλώρινας


Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Φλώρινας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Φλώρινας. Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.  

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου



Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Καταστήματος της Τοπικής Κοινότητας Φιλώτα 20 Ιανουαρίου 2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Κατάρτιση με επιχορήγηση ανέργων στον παραγωγικό τομέα Β΄της οικονομίας με υποχρεωτική απασχόληση



ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας –  Έως και τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου η παραλαβή των επιταγών κατάρτισης (voucher) δικαιούχων της δράσης «Κατάρτιση με επιχορήγηση ανέργων στον παραγωγικό τομέα Β΄της οικονομίας με υποχρεωτική απασχόληση».

Έκθεση Φωτογραφίας των μελών της Φωτογραφικής Ομάδας «Ροές» της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, με θέμα «ΠΑΡΑΤΗΡΩ»



Η έκθεση πραγματεύεται μια από τις βασικές χαρακτηριστικές ιδιότητες της φωτογραφίας, που είναι το προσωπικό βλέμμα του φωτογράφου. Κάθε φωτογραφία αντανακλά μια δημιουργικά ανακατασκευασμένη πραγματικότητα.