Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Έναρξη σήμερα για τα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας



Ξεκινάνε σήμερα στις 20:00 το βράδυ τα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας. Η έναρξη θα γίνει στο Νέο Πάρκο Φλώρινας, όπου θα συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», της Ευξείνου Λέσχης και της Μ.Κ.Ο. «Πελαγονίας».

Το Φεστιβάλ της Δράμας ταξιδεύει … με «μικρές» αποσκευές στη Φλώρινα



Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας θα προβάλλει τις βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας το Σάββατο 17 και την Τρίτη 20 Αυγούστου 2013, στις 23:00 στην αυλή του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας.

Οι Cabaret Balkan στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας



Cabaret Balkan, Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013, Τόπος: 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο, Ώρα: 22:00
Οι Cabaret Balkan ειναι "ιδέα" για αυτο δεν χάνονται στον χρόνο ...

Ο αριθμός των εισακτέων των Αστυνομικών Σχολών

Οι Blues Wire στο 1ο Music Camp Festival, σήμερα στο κάμπινγκ Αγίου Παντελεήμονα Αμυνταίου



Το Σάββατο 17 Αυγούστου οι BLUES WIRE θα εμφανιστούν στο 1ο Music Camp Festival, στο κάμπινγκ Αγίου Παντελεήμονα Αμυνταίου, το Σάββατο 17 Αυγούστου σε μία βραδιά με εξαιρετική μουσική υπό το φως του φεγγαριού δίπλα στις όχθες της λίμνης Βεγορίτιδας.

Στοιχεία Συλλόγων που συμμετέχουν στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας- Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας



Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας- Σάββατο 17 Αυγούστου 2013, Τόπος: Νέο Πάρκο, Ώρα: 20:00
Λίγα λόγια:

Σύλληψη ημεδαπού στη Φλώρινα, για παράνομη οπλοκατοχή



Χθες (16-08-2013) τις απογευματινές ώρες στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Φλώρινας, συνέλαβαν 32χρονο ημεδαπό, για παράνομη οπλοκατοχή.

Ο Νίκος Ζιώγαλας στην 3η Γιορτή Πατάτας στο Αμμοχώρι



O Πολιτιστικός Σύλλογος “Αναγέννηση” Αμμοχωρίου  διοργανώνει την 3η Γιορτή Πατάτας και σε καλεί να απολαύσεις ένα διαφορετικό, πρωτότυπο μουσικό πάντρεμα Έντεχνης, Rock, Παραδοσιακής κ Funk μουσικής από τον μοναδικό Νίκο Ζιώγαλα και τους εκπληκτικούς On the Road!!!

Στοιχεία Συλλόγων που συμμετέχουν στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας- Μ.Κ.Ο «ΠΕΛΑΓΟΝΙΑ»



Μ.Κ.Ο «ΠΕΛΑΓΟΝΙΑ»- Σάββατο 17 Αυγούστου 2013- Τόπος: Νέο Πάρκο, Ώρα: 20:00

Δήλωση του Περιφερειακού Συμβούλου Χ. Ναούμ για την Α’ ΕΑΝ Αμυνταίου



Πριν κάποιους μήνες στη σκοπιμότητα του νέου δόγματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αποφασίσθηκε η μεταφορά της 9Μ/Τ Ταξιαρχίας Πεζικού Φλώρινας στη Κοζάνη με αντάλλαγμα την προσωρινή παραμονή ενός ολιγομελούς συντάγματος.

Στοιχεία Συλλόγων που συμμετέχουν στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας- Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας



Το Εικαστικό Εργαστήρι της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας περιλαμβάνει το παιδικό τμήμα (παιδιά από 3 ετών έως ΣΤ’ Δημοτικού) και το τμήμα ενηλίκων (Α’ Γυμνασίου έως και ενήλικες).

Ζεσταίνονται οι Μηχανές



15 ημέρες απομένουν και όλα είναι, σχεδόν, έτοιμα για 7ο Καλοκαιρινό Κάμπ Ξιφασκίας των Πρεσπών. 140 αθλητές και αθλήτριες από Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Γεωργία και Ιρλανδία είναι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά. 21 αγωνιστικές πίστες θα στηθούν στο πλήρες ανακαινισμένο Αθλητικό Κέντρο «ΠΑΤΟΥΛΙΔΕΙΟ» (φωτο) αλλά και σε ειδική τέντα που θα στηθεί στο προαύλιο χώρο.

Στοιχεία Συλλόγων που συμμετέχουν στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας- Συγκρότημα «ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ»



Συγκρότημα «ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ»: Κυριακή 18 Αυγούστου 2013, Τόπος: 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο, Ώρα: 21:00
Λίγα λόγια για το συγκρότημα:

Γνωριμία με το άθλημα του street tennis



Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Πολιτιστικών Δρώμενων του Δήμου Φλώρινας, σας γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει παρουσίαση και γνωριμία με το άθλημα του τένις δρόμου(street tennis), από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας.

3on3 τουρνουά μπάσκετ



Ο Φ.Σ.Φ."Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" με την συνεργασία του Δήμου Φλώρινας οργανώνει το 1ο   3on3 Τουρνουά Μπάσκετ. Αγόρια και κορίτσια μικροί και μεγάλοι κάντε την ομάδα σας, δηλώστε συμμετοχή και ελάτε να παίξουμε μπάσκετ στο Νέο Πάρκο Φλώρινας στις 23 και 24 Αυγούστου 2013.

Εγκαινιάστηκε η έκθεση ορθοδόξου εικόνας στο Μοναστήρι



Με ιδιαίτερη επιτυχία έγιναν χθες, 16/8, στο γειτονικό Μοναστήρι τα εγκαίνια της κοινής έκθεσης Ορθοδόξου Εικόνος, των ζωγράφων Γεωργίου Χατζή από την Φλώρινα και Σλάβιτσας Μιχαήλοβα από το Μοναστήρι.

Έκθεση φωτογραφίας από το Σ.Ε.Ο,Φ,


Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Φλώρινα



Την Πέμπτη (15-08-2013) τις μεσημβρινές ώρες στη Εθνική Οδό Φλώρινας – Κοζάνης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα η 42χρονη αλλοδαπή συνοδηγός και σοβαρά 6χρονος αλλοδαπός,  που επέβαινε στο Ι.Χ.Ε.

«Η2Ο» - Έκθεση φωτογραφίας των μελών της φωτογραφικής ομάδας «Photo Essence»



Τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας PHOTO ESSENSE έχοντας ως κοινό ερέθισμα το νερό μπροστά από τον φωτογραφικό τους φακό, αναδεικνύουν ιδιαίτερες πτυχές του πολυτιμότερου αγαθού που μας χάρισε η φύση.

Ραχήλ Μακρή: «Δεν έχετε πλέον ούτε ιερό, ούτε όσιο. Σεβαστείτε την ανθρώπινη ζωή»



Σφοδρή Επίθεση της Τομεάρχου Μεταφορών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτού Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή στον Υφυπουργό Μεταφορών, Βουλευτή Ν.Κοζάνης, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Συμμετοχή της Φωτογραφικής Ομάδας «ΡΟΕΣ» στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας



Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας η Φωτογραφική Ομάδα «Ροές» της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας διοργανώνει τα παρακάτω:

ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΟΡΕΣΤΩΝ


Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Βάσεις 2013 σε λίγες ημέρες τα μόρια εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ από το Υπουργείο Παιδείας



Την επόμενη εβδομάδα ανακοινώνονται οι βάσεις 2013 και τα μόρια για την εισαγωγή των υποψηφίων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Κ. Γκιουλέκα πριν λίγο διάστημα ανέφερε σχετικά με τις βάσεις 2013 και τα μόρια εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας

Εισαγωγή Αθλητών με διακρίσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το Ακαδημαϊκό Έτος 2013-2014



Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, οι οποίοι ανήκουν στην Ειδική κατηγορία των Αθλητών με διακρίσεις, καλούνται - εφόσον το επιθυμούν - να καταθέσουν από τις 13 έως και τις 23 Σεπτεμβρίου 2013, αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Ξεκίνησε από σήμερα το πρόγραμμα επιδότησης διακοπών εργαζομένων και ανέργων του ΟΑΕΔ



Την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013 ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα «Επιδότηση Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2013 – 2014». Ο αριθμός των ωφελουμένων από το νέο πρόγραμμα ανέρχεται στις 110.000 άτομα.

Στην Άκτωρ το λιγνιτωρυχείο της Βεύης



Η Άκτωρ του ομίλου Μπόμπολα κρίθηκε τελικά πλειοδότης για την εκμίσθωση του δημόσιου λιγνιτωρυχείου Βεύης. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός πέρασε από 40 κύματα προκειμένου να ολοκληρωθεί.

«Λαμπράκεια 2013» στο Φλάμπουρο



Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου «Το Φλάμπουρο» σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί, με αφορμή τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Φλάμπουρο στις 15 Αυγούστου 2013.

Πρόγραμμα εορτασμού της Ιεράς Μονής Παναγίας Κλαδορράχης



Ανακοινώνουμε στους πιστούς της Μητροπόλεως μας ότι τον Δεκαπενταύγουστο εορτάζει και πανηγυρίζει η ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας Κλαδορράχης. Κατά τη διάρκεια της πανηγύρεως θα τεθεί προς προσκύνηση τμήμα της αγίας Ζώνης της Θεοτόκου.

Εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου στον Πολυπόταμο



Το Τοπικό Συμβούλιο και ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Πολυποτάμου, σας προσκαλούν στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία του χωριού, δίπλα στον καταρράκτη για τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 100 χρόνων του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου



Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα και εν όψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου, έχει εκπονήσει ειδικό σχεδιασμό και λαμβάνει αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, για την ασφαλή κυκλοφορία των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας.

Ο εορτασμός του 15Αυγουστου στο Μεσοχώρι



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Μεσοχωρίου «ΑΚΡΙΤΑΣ», σας προσκαλεί στις πολιτιστικές εκδηλώσεις ανήμερα του15Αυγουστου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:30 στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Εκδηλώσεις στην Παναγίτσα Καλογερίτσας Τριβούνου



Η πρόεδρος και το συμβούλιο της Τ.Κ. ΤΡΙΒΟΥΝΟΥ  σας προσκαλεί στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει στις 15 Αυγούστου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:30 π.μ στην ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΑΛΟΓΕΡΙΤΣΑΣ ΤΡΙΒΟΥΝΟΥ για γλέντι και χορό μετά την θεία λειτουργία.

Δύο ξεχωριστά κειμήλια φέτος στην Παναγία Σουμελά




Το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» διοργανώνει στην Καστανιά Ημαθίας, την Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013 την 1601η Πανηγυρική Γιορτή του 15 Αυγούστου, η οποία αποτελεί συνέχεια της εθνικο-θρησκευτικής παράδοσης του Ελληνισμού στον Αλησμόνητο Πόντο.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου



Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου 2013, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου στο Μεσονήσι



Σας προσκαλούμε στη θρησκευτική- πολιτιστική εκδήλωση προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου, που θα πραγματοποιηθεί στον Ι. Ναό «Κοιμήσεως της Θεοτόκου» στο Μεσονήσι στις 15-08-2013.

Διήμερο φεστιβάλ πολιτιστικών εκδηλώσεων στον Πολυπλάτανο Φλώρινας



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυπλατάνου Φλώρινας «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» σας προσκαλεί στο διήμερο Φεστιβάλ Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στις 14 και 15 Αυγούστου 2013 σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον στην είσοδο του Πολυπλατάνου Φλώρινας.

Στοιχεία Συλλόγων που συμμετέχουν στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας- Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων



Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων: Τρίτη 20 Αυγούστου 2013, Τόπος: 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, Ώρας: 22:00, προβολή ταινίας «Για μια Θέση στο χορό».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο 3ο Φεστιβάλ Βεγορίτιδας



Με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη θα κορυφωθεί φέτος το 3ο Φεστιβάλ Βεγορίτιδας, ένας θεσμός που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες στις όχθες της Βεγορίτιδας και στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Παντελεήμονα. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πλαισιωμένος από πολυμελές μουσικό σχήμα θα ενώσει τη φωνή του μαζί με χιλιάδες φίλους της μουσικής του για την προστασία της Βεγορίτιδας και των υπόλοιπων λιμνών της περιοχής μας, καθώς ο πρώτιστος στόχος του φεστιβάλ ήταν και παραμένει η ευαισθητοποίηση για την προστασία των λιμνών.

Ἐπὶ τῇ συμπληρώσει τριετίας ἀπὸ τῆς πρὸς Κύριον ἐκδημίας τοῦ μακαριστοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης, Πρεσπῶν καὶ Ἑορδαίας κυροῦ Αὐγουστίνου



65η Εγκύκλιος
Πρὸς
τὸν Ἱερὸ Κλῆρο,
τὶς Μοναστικὲς Ἀδελφότητες
καὶ τὸν εὐσεβῆ λαὸ
τῆς Μητροπολιτικῆς μας Περιφερείας
Ἀγαπητά μου πνευματικά παιδιά,

Ενημέρωση από το ΕΚΦ Φλώρινας για πρόγραμμα επιδότησης διακοπών



Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Φλώρινας, γνωστοποιεί στους ενδιαφερόμενους δικαιούχους και παρόχους τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα «Επιδότηση Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων & των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους  2013 - 2014» να υποβάλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις συμμετοχής στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), στο πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων από σήμερα  14.08.2013 έως τις 10.09.2013.

Στοιχεία Συλλόγων που συμμετέχουν στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας- Πολιτιστικός Σύλλογος Σιταριάς Νέοι Ορίζοντες



Πολιτιστικός Σύλλογος Σιταριάς Νέοι Ορίζοντες: Τρίτη 20 Αυγούστου 2013, Τόπος: 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, Ώρα: 20:30.

Φλώρινα Δ/Δ Νέου Καυκάσου: Επιτέλους πόσιμο νερό!



Την Τρίτη 13 Αυγούστου νωρίς το πρωί πιασαν δουλεία τα μηχανήματα.
Με εντολή του Δήμαρχου κ. Γιάννη Βοσκόπουλου εξειδικευμένος εργολάβος διακόπτει τις παροχές αμιάντου που τροφοδοτούν τις οικίες!

Στοιχεία Συλλόγων που συμμετέχουν στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας- Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυπλατάνου «Ο Μέγας Αλέξανδρος»



ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΠΛΑΤΑΝΟΥ «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»: Τρίτη 20 Αυγούστου 2013, Τόπος: 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, Ώρα: 21:30.

Ευχαριστήριο του Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Φλώρινας



Ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας Κος Κορωναίος Γεώργιος, μαζί με το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Κο Χρηστακάκη Δημήτριο του Αργυρίου από τις Άνω Κλεινές Φλώρινας, για την ΔΩΡΕΑ του στη Χειρουργική Κλινική,

Συνάντηση αποφοίτων του 2ου Λυκείου Φλώρινας 25 χρόνια μετά…



Η χρυσή επέτειος των 25 χρόνων από την αποφοίτησή μας.... 1988 - 2013
Θα αναπολήσουμε τα παλιά.....

Στοιχεία Συλλόγων που συμμετέχουν στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας- Τμήμα εκμάθησης Ποντιακή Λύρας του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής



Τμήμα εκμάθησης Ποντιακή Λύρας του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής : Σάββατο 24 Αυγούστου 2013, Τόπος: Πλατεία Ηρώων, Ώρα: 21:00.

Δυνατές εμπειρίες στο camp του Βελιγραδίου



Την Κυριακή 11 Αυγούστου επέστρεψαν οι αθλητές μας από το Βελιγράδι, όπου συμμετείχαν για μία εβδομάδα σε προπονητικό camp της πόλης Kacarevo δίπλα στο Βελιγράδι.

Στήριξη του Ε.Κ.Φ. στους εργαζομένους της ΝΕΟΤΕΧΝΙΚΗΣ



Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας στηρίζει τους εργαζόμενους στην αρχαιολογική ανασκαφή της εταιρίας «ΝΕΟΤΕΧΝΙΚΗΣ», που λαμβάνει χώρα στο ορυχείο Αμυνταίου, όπου τους οφείλονται δεδουλευμένα των προηγούμενων μηνών και καλύπτει τις επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις

ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΟΡΕΣΤΩΝ-χθες & σήμερα



Γιορτή Αυγουστιάτικης Πανσελήνου στο Αρχαιολογικό Μουσείο στο Άργος Ορεστικό.
 Το Αρχαιολογικό Μουσείο στο Άργος Ορεστικό γιορτάζει την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013  με δυο παράλληλες δράσεις:

Σύλληψη αλλοδαπού για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας



Την Τρίτη (13-08-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν 34χρονο αλλοδαπό, υπήκοο  Αλβανίας, για παράνομη μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.

Στοιχεία Συλλόγων που συμμετέχουν στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας- Θεατρική Ομάδα ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Φλώρινας



Θεατρική Ομάδα ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Φλώρινας: Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013, Τόπος: Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Φλώρινας, Ώρα: 20:30.