Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Η Θωμαή Ταϊρίδου στον Αμύντα Αμυνταίου



Η πολύπειρη γκολκίπερ Θωμαή Ταϊρίδου είναι και επισήμως η τρίτη μεταγραφική προσθήκη του Αμύντα Αμυνταίου, που αποκτά ακόμα μια αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια.

Η Ελληνίδα τερματοφύλακας διαθέτει πολυετή παρουσία  στα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 Εθνικής . με τις ομάδες του Αρίωνα Πτολεμαίδος (1987-1999) και Μακεδονικού Θεσ/νίκης (1999-2012), μετράει περισσότερες από 10 συμμετοχές σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχει συμμετάσχει σε 5 Φαιναλ Φόρ.
Τελευταίο πέρασμα της ήταν  με την φανέλα του ΜΠΣ Φιλώτα (2012-2013) , με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, έχοντας το απόλυτο σε συμμετοχές.
Η Θωμαή Ταϊρίδου δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένη από την επίτευξη της συμφωνίας  με τον Αμύντα Αμυνταίου, έναν ιστορικό σύλλογο , που διαθέτει πολλούς πιστούς φιλάθλους.
Επιπλέον είμαι χαρούμενη διότι θα μου δοθεί και πάλι η δυνατότητα να συνεργαστώ με τον πρώην προπονητή μου στον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, τον Νίκο Γιώσκο, γεγονός που με κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξη για την πορεία  της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1»   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.