Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013

Δήλωση του Περιφερειακού Συμβούλου Χ. Ναούμ για την Α’ ΕΑΝ ΑμυνταίουΠριν κάποιους μήνες στη σκοπιμότητα του νέου δόγματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αποφασίσθηκε η μεταφορά της 9Μ/Τ Ταξιαρχίας Πεζικού Φλώρινας στη Κοζάνη με αντάλλαγμα την προσωρινή παραμονή ενός ολιγομελούς συντάγματος.

Αυτές τις μέρες παρακολουθούμε τη συνέχεια της αφαιρετικής- αποδεκατιστικής - απαξιωτικής πολιτικής προς την ΠΕ Φλώρινας με την μεταφορά στην Θράκη ( Κομοτηνή ), της Α΄ ΕΑΝ Αμυνταίου της μοναδικής τεθωρακισμένης μονάδας στη Περιφέρεια.
Δυστυχώς, κάποιοι στο όνομα της αναδιάρθρωσης του στρατεύματος, στα πλαίσια της οικονομικής συγκυρίας που βιώνουμε, επιλέγουν συνειδητά τον ρόλο του αρμοστή με θύμα ολόκληρες κοινωνίες - οικογένειες - στρατηγικές, με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση των συνόρων, αναθεωρώντας ακόμα και την αναγκαιότητα ύπαρξης ικανού αριθμού στρατιωτικών μονάδων σε περιοχές όπως η Φλώρινα.
Ο αποδέκτης όλων αυτών των πολιτικών δυστυχώς και πάλι η ΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.
Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί με δέος και οργή την αποδυνάμωση των δομών και τις αδιέξοδες πολιτικές που οδηγούν τη περιοχή μας σε βαθύτερη ύφεση.
Οι εκπρόσωποι μας στην διαδικασία της αναμονής του χρυσού χαπιού, ως αντάλλαγμα για την πολιτική  τους επιβίωση.
Η πλειοψηφία της περιφερειακής διοίκησης διανύει το τελευταίο χρόνο της θητείας της, παραδίδοντας τη περιοχή μας με πολύ λιγότερα από αυτά που είχε πριν 4 χρόνια.
Η αντίδραση στις επιζήμιες πολιτικές και η προάσπιση της προοπτικής του τόπου είναι υποχρέωση!

Χρήστος Ναούμ
Περιφερειακός Σύμβουλος
ΠΕ Φλώρινας
Αρχή …ζουμε μαζί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.