Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Πολιτιστικός χειμώνας 2013-2014 από το Δήμο Φλώρινας



Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Ξύλινο Χωριό του Δήμου Φλώρινας



Ξεκίνησε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 τη λειτουργία του το ΞΥΛΙΝΟ ΧΩΡΙΟ του Δήμου Φλώρινας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Χειμώνας 2013-2014» στην πλατεία Γ. Μόδη.

Έναρξη προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα σε επιβλέποντες φορείς για 4.413 θέσεις πλήρους απασχόλησης



(Πρόγραμμα Ψηφιακησ Συγκλισησ)
Την Πέμπτη στις 19-12-2013 δημοσιεύθηκε η τελευταία Δημόσια Πρόσκληση που αφορά στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε δημόσιους φορείς (Επιβλέποντες Φορείς).

Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους πολυτέκνους Φλώρινας-Αμύνταιου



Σας ενημερώνουμε  ότι το Σάββατο 21/12/2013 και ώρες 9 με 13 και 30 στα ψυγεία της ένωσης θα γίνει η διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους πολύτεκνους Φλώρινας. Να έχουν μαζί τους θεωρημένα τα βιβλιάρια τους για το 2013. Για το Αμύνταιο η διανομή των δικαιούχων θα γίνει την Κυριακή στις 22/12/2013 στις 11 με 13 και 30.

Kid's Cup Vol.2


Έκθεση «eMotions» από το Εργαστήρι Φωτογραφίας του «Αριστοτέλη»



Το Εργαστήρι Φωτογραφίας του «Αριστοτέλη», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Νύχτες Χειμώνα» διοργανώνει την έκθεση «eMotions» στην Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων του ΦΣΦΑ. 

Προβολής της ταινίας κάτσε Φρόνιμα, από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου



Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου σας καλεί στην προβολή της ταινίας "Κάτσε φρόνιμα" (English teacher), που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αμυνταίου την Παρασκευή 20/12, ώρα 21:00 και το Σάββατο 21/12, ώρα 19:30.

Χριστουγεννιάτικη συναυλία του παρατήματος Αμύνταιου του Ωδείου Φλώρινας



Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  18 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη συναυλία των μαθητών του παραρτήματος Αμυνταίου του Ωδείου Φλώρινας.

Συγχαρητήριο του Δήμου Πρεσπών στην Ιωάννα Καζόγλου



Στην εορταστική συναυλία του Κέντρου Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης έχει προσκληθεί να συμμετάσχει η μαθήτρια της Ε΄ τάξης Δημοτικού και σπουδάστρια κλασικής κιθάρας Ιωάννα Καζόγλου. Η συναυλία θα γίνει τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, στην Έδεσσα.

Διακοπή ηλεκτροδότησης την Κυριακή στο Αμύνταιο και στο Φιλώτα



Σας ενημερώνουμε ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013, διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στο Αμύνταιο και στο Φιλώτα και συγκεκριμένα:

Αποτελέσματα της δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία»



Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχουν αποσταλεί στους Δήμους και σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς οι οριστικές καταστάσεις Δικαιούχων - Απορριπτόμενων της Δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία» του Μέτρου 2.14 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις» προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Αμύνταιο



Τη Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, στις 11:00 π.μ. η Δημοτική Κοινότητα και ο Δήμος Αμυνταίου διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη φάτνη που έχει τοποθετηθεί στο κέντρο του Αμυνταίου στο παλιό 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου.

Χριστουγεννιάτικο Ξεφάντωμα «Γίνε Μαζί μου Παιδί»



Ο Δήμος Φλώρινας και το Τμήμα Β. Βρεφονηπιοκόμων του  ΙΕΚ Δημοσίου Φλώρινας, σας προσκαλούν την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12:00μ, στο Ξύλινο Χωριό στην πλατεία Γ. Μόδη, στο Χριστουγεννιάτικο Ξεφάντωμα «Γίνε Μαζί μου Παιδί».

Ενημέρωση των καταναλωτών εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων



O Ε.Φ.Ε.Τ. συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τους ελέγχους στην αγορά των τροφίμων και κατά τη διάρκεια των εορτών, με κύριο γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών, αλλά και την προστασία των συμφερόντων τους από οποιοδήποτε κίνδυνο ή πρακτική υπονόμευσής τους.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» και τη ΣΤΕΓΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ



Σας καλούμε στην χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνει ο  Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» & η ΣΤΕΓΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ. στο Πνευματικό κέντρο Αμύνταιου.

Fire Cup


Ώρα κυπέλλου για τον Αμύντα



Στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας μπαίνει αύριο ο Αμύντας, που αντιμετωπίζει σε αγώνα νοκ άουτ στην Κατερίνη τον τοπικό Ορφέα, στα πλαίσια του Α φάσης του θεσμού.

Ο ετήσιος πρωτοχρονιάτικος χορός της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας



Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας προσκαλούν όλους τους φίλους και τις φίλες στον ετήσιο πρωτοχρονιάτικο χορό που γίνεται την Τετάρτη 1-1-2014 στο κέντρο ΄΄Χρυσοχοίδης ΄΄ στο Αρμενοχώρι Φλώρινας. Η παρουσίας σας αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή.

Ανακοίνωση για τη λειτουργία των ΚΕΠ του Δήμου Φλώρινας



Σας ενημερώνουμε ότι όλα τα ΚΕΠ του Δήμου Φλώρινας την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013 και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013 θα λειτουργήσουν μόνο πρωινές ώρες.

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος), στις 23 Δεκεμβρίου 2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Σύλληψη δύο ημεδαπών και ενός αλλοδαπού στη Φλώρινα για πώληση ναρκωτικών



Την Πέμπτη (19-12-2013) το βράδυ στη Φλώρινα, αστυνομικοί της Β’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν 21χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας και δύο 23χρονους ημεδαπούς για πώληση ναρκωτικών.

Δηλώσεις συγκομιδής περιόδου 2013/2014



Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανακοινώνεται ότι,  σύμφωνα με το υπ΄αριθμ. 6495/147745/29-11-2013 έγγραφο του ΥΠΑΑΤ, σας ενημερώνουμε ότι λόγω της φετινής πιλοτικής εφαρμογής της ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων συγκομιδής, υπάρχει η δυνατότητα όσοι δεν κατέθεσαν ηλεκτρονικά τη δήλωση να την καταθέσουν χειρόγραφα μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2014.

Συμβουλές στους καταναλωτές για αγορές τροφίμων τα Χριστούγεννα


Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης  και αυτά τα Χριστούγεννα , στέκεται δίπλα  στις αγορές, των καταναλωτών, εφιστώντας την προσοχή τους αλλά και για να τους συμβουλέψει:

Εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης Γιάννη Σόκουτη στην Ημερίδα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» στην Φλώρινα



«Έργα περιβάλλοντος με χρηματοδότηση από το ΕΠΠΕΡΑΑ στην  Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης»

Υ.Π.Ε.Κ.Α.: 7 εκ. € στους Ο.Τ.Α. για τη θέρμανση Σχολείων



Νέα Πρόσκληση υποβολής προτάσεων έργων ανακοινώθηκε προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για δράσεις εξοικονόμησης Ενέργειας, και δευτερευόντως, για έργα αξιοποίησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε σχολικά κτίρια των περιοχών που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα οξυμένα προβλήματα θέρμανσης τον χειμώνα.

Ενίσχυση της Αποκέντρωσης - Προβλήματα & Προοπτικές της Αυτοδιοίκησης



«Ενίσχυση της Αποκέντρωσης - Προβλήματα & Προοπτικές της Αυτοδιοίκησης» ήταν το θέμα της σύσκεψης που διοργάνωσε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στα Ιωάννινα, το Υπουργείο Εσωτερικών και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας με τη συνεργασία των Περιφερειών Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.

«Αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013



Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, μέσω του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καλεί τους εν δυνάμει δικαιούχους που δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στη Μεταποίηση και Εμπορία Γεωργικών Προϊόντων και επιθυμούν να υλοποιήσουν επενδυτικό σχέδιο στα πλαίσια του παραπάνω αναφερόμενου μέτρου, να καταθέσουν αιτήσεις ενίσχυσης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ’ αρ. 4435/144452/22-11-2013 (ΦΕΚ 3078/τ.Β’/04-12-2013) ΚΥΑ.

Επτά συμβάσεις νέων έργων υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής προϋπολογισμού περίπου 1 εκ. ευρώ



Τις συμβάσεις επτά (7) έργων προϋπολογισμού 1.084.000 € υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, ενταγμένα στο πρόγραμμα «ΚΑΠ 2013».

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του ΕΠΠΕΡΑΑ



Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας η ημερίδα από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με τίτλο «Προβολή των έργων του ΕΠΠΕΡΑΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Νέες ευκαιρίες για τις Χρηματοδοτικές Δυνατότητες της Περιφέρειας στην Προγραμματική Περίοδο 2014-2020».

Ανακοίνωση του Δήμου Φλώρινας για την επανασύνδεση ρεύματος στις κατοικίες



Σας ενημερώνουμε ότι σε όσους δημότες έχει γίνει διακοπή ρεύματος στην κατοικία τους, παρακαλούνται, όπως προσέρχονται στο Δήμο Φλώρινας, στο γραφείο Δημάρχου σχετικά με τις προϋποθέσεις για την επανασύνδεση του ρεύματος.

Ευχαριστήριο του Κέντρου Προστασίας Του Παιδιού



Τα παιδιά και το προσωπικό  του Κέντρου Προστασίας Του Παιδιού, ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για το χριστουγεννιάτικο bazaar,  που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Λέσχη Αξιωματικών.  

Συμπληρωματική διανομή τροφίμων από το Δήμο Φλώρινας για όσους δεν προσήλθαν τις προηγούμενες ημέρες



Σας ενημερώνουμε ότι όσοι δικαιούχοι τροφίμων,(ανεξαρτήτως μελών οικογένειας) υπάρχουν στη λίστα των εγκεκριμένων, και δεν προσήλθαν να παραλάβουν τα τρόφιμα, ορίζεται ως ακόμα μία ημέρα διανομής η Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013.

Δημιουργία αίθουσας τοπικού τύπου «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π. ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ»



Στη  μνήμη του «δικού μας» Μίμη, δημιουργήσαμε την αίθουσα τοπικού τύπου «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π. ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ».

Χριστουγεννιάτικη μαθητική συναυλία του Ωδείο στη Φλώρινα



Το  Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη μαθητική συναυλία, με τη συμμετοχή της μαθητικής ορχήστρας και των μουσικών συνόλων του Ωδείου που θα γίνει την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 στις 6:00 μ.μ. στην αίθουσα “Θ. Αγγελόπουλος” του Πολιτιστικού Κέντρου.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Φλώρινα



Την Τρίτη (17-12-2013) το βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν στη Φλώρινα, δύο 22χρονους ημεδαπούς για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κ.Ε.Φ.Ι.ΑΠ.(πρώην ΚΕΚΥΚΑμεΑ) Γ.Ν. Φλώρινας



Η Διοίκηση, το προσωπικό και τα παιδιά του Κ.Ε.Φ.Ι.ΑΠ.(πρώην ΚΕΚΥΚΑμεΑ) Γ.Ν. Φλώρινας σας προσκαλούνε να γιορτάσουμε τις  Άγιες αυτές μέρες  στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Ε.Φ.Ι.ΑΠ. την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11 π.μ.

Περί ψυχής…θέσεις και ερωτήματα για γερά νεύρα!



Σας εφιστώ την προσοχή στο γεγονός ότι αυτά που πρόκειται να διαβάσετε δεν είναι μια παγιωμένη επιστημονική άποψη που την ασπάζονται σχεδόν όλοι οι επιστήμονες, όπως είναι  η άποψη ότι η Γη γυρίζει γύρω απ’ τον άξονά της.

Ευχαριστήριο της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας για τη δράση Χριστούγεννα για όλους



Με απόλυτη επιτυχία για 3η συνεχόμενη χρονιά και ξεπερνώντας τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες, ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας «Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω – Χαρίζω – Γιορτάζω».

Σύνδεση της Κέλλης με το διαδίκτυο



Η ιδιαιτερότητα της Τ.Κ. Κέλλης έναντι των άλλων οικισμών του Δήμου Αμυνταίου, σε σχέση με την διασύνδεση τους στο διαδίκτυο, είναι ότι δεν διαθέτει υποδομές παροχής ενσύρματης σύνδεσης από επικοινωνιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Ο Πατριαρχικός Ναός του Αγίου Γεωργίου


Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή σε σούπερ μάρκετ



Την Τρίτη (17-12-2013) το απόγευμα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, συνέλαβαν στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας, έναν 39χρονο ημεδαπό για κλοπή σε σούπερ μάρκετ.

Συγκρότηση οριστικού «Μητρώου Ωφελουμένων» και «Μητρώου ΚΕΚ»



ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας – Συγκρότηση οριστικού «Μητρώου Ωφελουμένων» και «Μητρώου ΚΕΚ» της δράσης  «Κατάρτιση με επιχορήγηση (Voucher) ανέργων στον παραγωγικό τομέα Β΄της οικονομίας με υποχρεωτική απασχόληση».

Επτά συμβάσεις νέων έργων για τη Φλώρινα υπέγραψε ο Γιώργος Δακής



Τις συμβάσεις επτά (7) έργων προϋπολογισμού 1.084.000 € υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, ενταγμένα στο πρόγραμμα «ΚΑΠ 2013».
Πρόκειται για:

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Η πρόγνωση του καιρού με τον Γιώργο Βασιλειάδη

Χριστουγεννιάτικη συναυλία των μαθητών του Ωδείου Φλώρινας



Το Παράρτημα Αμυνταίου του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία των μαθητών του, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Αμυνταίου.

Μαθησιακές δυσκολίες και αντιμετώπισή τους



Το  1ο  Δημοτικό  Σχολείο  Φλώρινας  σας  προσκαλεί στην ενημερωτική  ημερίδα με θέμα : «Μαθησιακές  δυσκολίες  και    αντιμετώπισή  τους».

Πρόγραμμα επισκέψεων του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας



Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, Δημήτριος Ηλιάδης, ενόψει των Εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω επισκέψεις:

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας



Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), με θέματα:

Ανακοίνωση υλοποίησης προγράμματος κατάρτισης



Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Καστοριάς  θα υλοποιήσει στη Φλώρινα προγράμματα γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης, για τους Νέους Αγρότες, ενταγμένα στις Πράξεις 1, 2 και 3 «Επαγγελματική Κατάρτιση Αυτοαπασχολουμένων στον Πρωτογενή τομέα (Νέοι Γεωργοί)», Άξονες Προτεραιότητας 4, 5 και 6 «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων», στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.), διάρκειας 150 ωρών ,το χρονικό διάστημα Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου  με θέματα:

Πυροβόλησαν και σκότωσαν αρκούδα και το αρκουδάκι της!



Δύο ακόμη αρκούδες, μία θηλυκή και το αρκουδάκι της, πυροβόλησαν και σκότωσαν άγνωστοι σε δασική περιοχή κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα!

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Η Φλώρινα βράζει...



Ο "Αριστοτέλης" ευχαριστεί την εικαστικό κα Κωνσταντίνα Βαλερά



Το ΔΣ του ΦΣΦΑ εκφράζει την ευγνωμοσύνη και τις θερμές ευχαριστίες του προς την εικαστικό - ζωγράφο, κα Κωνσταντίνα Βαλερά, για τη δωρεά εκ μέρους της ενός πίνακα ζωγραφικής, του προσωπικού της αρχείου ιδιαίτερης καλλιτεχνικής και ανυπολόγιστης συναισθηματικής αξίας, προς την Πινακοθήκη του Συλλόγου μας.