Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ανδρέας Παπαμιμίκος: «Τέτοιους δημάρχους θα στηρίξει η Ν.Δ.»



Τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι, τους οποίους θα στηρίξει στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2014, περιέγραψε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, κατά την ομιλία του στην παρουσίαση του πολιτικού ημερολογίου του δημοσιογράφου Βαγγέλη Πλάκα «Ατζέντα Θεσσαλονίκης 2014».

«Οι πολίτες θέλουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ανθρώπους πετυχημένους, καταξιωμένους, παραγωγικούς, που να μπορούν να προσφέρουν όραμα και να εμπνέουν τις τοπικές κοινωνίες. Θέλουν ανθρώπους, πραγματικά, μέσα από την αγορά και από την κοινωνία» είπε ο κ. Παπαμιμίκος και πρόσθεσε: 
«Ως πολιτικός οργανισμός επιθυμούμε να αναδειχθούν άνθρωποι με αυτά τα χαρακτηριστικά, αφήνοντας πίσω ψεύτικα επικοινωνιακά και λαϊκίστικα τεχνάσματα, με διλήμματα του τύπου μνημόνιο - αντιμνημόνιο. 
Θέλουν ανθρώπους, που να έχουν συγκεκριμένη και συγκροτημένη "ατζέντα" για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και πιστεύουμε ότι, ήρθε η ώρα, άνθρωποι ικανοί και άξιοι να βγουν μπροστά».
Ο Γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ., Ανδρέας Παπαμιμίκος, άφησε αιχμές σε βάρος όσων εναντιώθηκαν στην αλλαγή του Εκλογικού Συστήματος για τις Δημοτικές Εκλογές και σημείωσε: 
«Στη λογική που προανέφερα κινηθήκαμε και καταθέσαμε την πρόταση για αλλαγή του εκλογικού συστήματος, ώστε να δώσουμε το δικαίωμα στους πολίτες να επιλέγουν όποιους επιθυμούν, να στηρίζουν ανεξαρτήτως ψηφοδελτίων και κυρίως, να απεγκλωβίσουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τον σκληρό κομματισμό. Και, ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, ακόμα και τώρα, κάποιοι συνεχίζουν να βάζουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες και κομματικά συμφέροντα πάνω από μία τέτοια πραγματική μεταρρύθμιση του εκλογικού συστήματος».

www.epoli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.