Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ο "Αριστοτέλης" ευχαριστεί την εικαστικό κα Κωνσταντίνα Βαλερά



Το ΔΣ του ΦΣΦΑ εκφράζει την ευγνωμοσύνη και τις θερμές ευχαριστίες του προς την εικαστικό - ζωγράφο, κα Κωνσταντίνα Βαλερά, για τη δωρεά εκ μέρους της ενός πίνακα ζωγραφικής, του προσωπικού της αρχείου ιδιαίτερης καλλιτεχνικής και ανυπολόγιστης συναισθηματικής αξίας, προς την Πινακοθήκη του Συλλόγου μας.

Ιδιαίτερης καλλιτεχνικής αξίας διότι, ο συγκεκριμένος πίνακας, προέρχεται από μία νέα και ταλαντούχο καλλιτέχνη - ζωγράφο που αγάπησε τον τόπο μας και εμπνεύστηκε από αυτόν και, ανυπολόγιστης συναισθηματικής αξίας για την ίδια, διότι προέρχεται από την πρώτη της 
εικαστική παρουσίαση ως ζωγράφου, μετά την αποφοίτησή της από το Τμήμα Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Η δωρεά της, θα εμπλουτίσει με ένα ακόμα αξιοζήλευτο έργο την Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων του Συλλόγου μας, η οποία συγκεντρώνει έργα της πλειοψηφίας των Φλωρινιωτών καλλιτεχνών.
Η χειρονομία της αποκτά επιπλέον βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι γίνεται σε εποχή πολυποίκιλης κρίσης, ενάντια στο πνεύμα της ιδιωτείας που τείνει να επικρατήσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας. 
Εκπροσωπώντας τη μεγάλη Αριστοτελική οικογένεια, την ευχαριστούμε για τη δωρεά της και την παρακαλούμε να δεχθεί τις θερμές ευχές μας. 

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"
FILEKPEDEFTIKOS SILLOGOS FLORINIS "O ARISTOTELIS"
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ | EST. 1941
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 2012 | ATHENS ACADEMY AWARD 2012
Πλατεία 7 Ηρώων | 7 Heroon Sq., 
Φλώρινα, Ελλάς | Florina, Hellas | GR 53100 
Τ & F 23850 22754 - E aristotelisfsf@yahoo.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.