Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Σύνδεση της Κέλλης με το διαδίκτυο



Η ιδιαιτερότητα της Τ.Κ. Κέλλης έναντι των άλλων οικισμών του Δήμου Αμυνταίου, σε σχέση με την διασύνδεση τους στο διαδίκτυο, είναι ότι δεν διαθέτει υποδομές παροχής ενσύρματης σύνδεσης από επικοινωνιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Έτσι πάγιο αίτημα των κατοίκων της Τ.Κ. Κέλλης είναι η ασύρματη δικτύωση του οικισμού, που υλοποιήθηκε μέσα από τη συνεργασία των φορέων της περιοχής.
Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αμυνταίου, σε συνεργασία με το σχολικό δίκτυο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, δημιούργησαν συνθήκες διασύνδεσης του Διοικητηρίου της Π.Ε. Φλώρινας με το Δημοτικό Σχολείο Κέλλης, με ασύρματη ζεύξη ταχύτητας 100Mbps!
Παράλληλα, ο Δήμος Αμυνταίου εγκατέστησε αυτόνομη πλατφόρμα ασύρματης σύνδεσης από το Διοικητήριο Φλώρινας - Δημοτικό Σχολείο – Τοπική Κοινότητα Κέλλης, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της Κέλλης να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Εάν, κατά την λειτουργία του δικτύου, διαπιστωθεί ότι απαιτείται αύξηση της ταχύτητας και των πακέτων διασύνδεσης με το διαδίκτυο, θα διατεθούν τα σχετικά επιπλέον κονδύλια και θα καλυφθούν τα όποια προβλήματα.
Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να κάνουν λελογισμένη χρήση της υπηρεσίας, αποφεύγοντας ιστότοπους που δεν συνάδουν με την δημόσια υπηρεσία που τους προσφέρεται.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντιπεριφεριάρχη Φλώρινας  κ. Δημήτριο Ηλιάδη, την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση καθώς και το σχολικό δίκτυο του Πανεπιστημίου με υπεύθυνο τον κ. Ευάγγελο Γρηγορόπουλο για την άριστη συνεργασία και την επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος.

Αμύνταιο, 18 Δεκεμβρίου 2013

Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.