Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Συνάντηση με τους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης στο πλαίσιο του κοινωνικού διαλόγου για την ενέργεια

Μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δημάρχου Αμυνταίου, κ. Μάκη Ιωσηφίδη υπήρξε από τους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.
Στη συνάντηση ο Δήμαρχος πραγματοποίησε εκτενή ενημέρωση τόσο για τις τρέχουσες εξελίξεις στα ενεργειακά θέματα, όσο και για την πρωτοβουλία του Δήμου Αμυνταίου να πραγματοποιήσει ευρύ κοινωνικό διάλογο και δράσεις ενημέρωσης.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Ξεκινάμε μία εκστρατεία ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας για να αντιληφθούν όλοι το μέγεθος της περιβαλλοντικής και κοινωνικής καταστροφής που γίνεται, σε ποιο περιβάλλον ζούμε και πόσο μας έχουν αδικήσει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ο λιγνιτικός άξονας επί 60 χρόνια προσφέρει στη χώρα το βασικό αγαθό για την ανάπτυξη που είναι η φθηνή ενέργεια, αλλά τα ανταποδοτικά οφέλη που έχουν οι τοπικές κοινωνίες είναι ελάχιστα και οι περιβαλλοντικές ζημίες και τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που δημιουργούνται είναι τεράστια».
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε διάλογος με τους δημοσιογράφους και ο Δήμαρχος απάντησε στις ερωτήσεις που τέθηκαν.
Αμύνταιο, 16 Μαρτίου 2012
Γραφείο Τύπου Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.