Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Έναρξη δράσεων ενημέρωσης και κοινωνικού διαλόγου για τα θέματα της ενέργειας

Με συνάντηση του Δημάρχου Αμυνταίου, κ. Μάκη Ιωσηφίδη, με τους πρώην Δημάρχους και Προέδρους Κοινοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που συναποτέλεσαν τον «Καλλικρατικό» Δήμο Αμυνταίου ξεκινάει η προσπάθεια ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας γύρω από τα ενεργειακά θέματα.
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Δήμου Αμυνταίου που, στα πλαίσια των αποφάσεων που έχουν ληφθεί στο Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων, ξεκινάει έναν ευρύ κοινωνικό διάλογο με απώτερο σκοπό την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση αλλά και κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για τα θέματα που αφορούν την παραγωγή ενέργειας από λιγνίτη.
Η έναρξη του κοινωνικού διαλόγου από τους πρώην Δημάρχους και Προέδρους Κοινοτήτων, δηλαδή τους ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχει και συμβολικό χαρακτήρα σε μία προσπάθεια τόνωσης του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της περιοχής και στη συγκεκριμένη περίπτωση τα ενεργειακά θέματα.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, σήμερα Τετάρτη, 14 Μαρτίου και ώρα 18:00 και στο πλαίσιο της εκτός από τα ενεργειακά θέματα θα συζητηθούν και ζητήματα που είχαν αναδείξει οι συμμετέχοντες στην προηγούμενη συνάντηση.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου
Αμύνταιο, 14 Μαρτίου 2012
Δελτίο Τύπου Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.