Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταδικάζει την παραπληροφόρηση και τη σύγχυση που δημιουργούν οι αδιασταύρωτες πληροφορίες

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου συναδέρφου που βρέθηκε νεκρός
Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά, αποδεικνύεται πως ό,τι κυκλοφορεί στο ίντερνετ δεν είναι κατ΄ ανάγκη και έγκυρο.
Η είδηση του θανάτου ενός ανθρώπου, συναδέλφου και μέλους του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, δυστυχώς από χθες μεταδίδεται με τη μορφή «σπασμένο τηλέφωνο», με αποτέλεσμα να δοθούν λανθασμένα ονόματα και να δημιουργηθεί σύγχυση.
Συνδέοντας το όνομα  του Παντελή Καραλευθέρη με το θάνατο ενός συγγενικού του προσώπου από την Άρδασσα, δεν άργησε και πολύ να ξεκινήσει ένα θρίλερ παραπληροφόρησης.
Ειδήσεις που δεν διασταυρώνονται και γεγονότα και πρόσωπα που συνδέονται ατυχώς και ανεπιτυχώς με συμβάντα, οδηγούν για μια ακόμα φορά στην παραπληροφόρηση και στη δημιουργία σύγχυσης.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταδικάζει την αντιδεοντολογική συμπεριφορά διαφόρων  ιστοσελίδων που πολύ εύκολα, με τον απαράδεκτο και προκλητικό τρόπο που πολλές φορές δίνουν ή αναπαράγουν ειδήσεις και συμβάντα, δημιουργούν ένα συγκεχυμένο κλίμα και προκαλούν αναστάτωση άνευ προηγουμένου για σοβαρότατα θέματα, όπως είναι οι ζωές των ανθρώπων.
Συλλυπούμαστε την οικογένεια και τους συγγενείς του άτυχου συναδέλφου για το τραγικό και άδικο θάνατο του ανθρώπου τους.
 12 Μαρτίου 2012
Γραφείο Τύπου ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.